Jdi na obsah Jdi na menu
 

Hadí hnízdo od Elzy

17.02.2011

 

hadi-hnizdo-od-elzy.jpg

 

hadi-hnizdo-od-elzy---popisek.jpg

__________________________________________________________________

 Děkuji :) To je prostě nádhera. Oceňuji precizní práci a čas, které jsi tomu věnovala, vidět to takhle... skutečné... to je prostě zážitek :) Jsem nadšená. To je překrásný dárek, jsem opravdu překvapená - a to velmi mile. Děkuji vám, dámy :)

Moc děkuji tobě, Elzo, i tobě, Májo, za asistenci.

A protože v tomhle směru je editor e-stránek nepříjemně omezující, pokud by měl kdokoliv zájem, mám k dispozici celý plánek v pdf, kde je vše krásně čitelné a velké - stačí mi napsat sem či na email, zašlu :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

prosím

(marci, 19. 2. 2011 20:06)

Mám strašně ráda mapy a plánky všeho druhu. Mohla by poprosit o tento v pdf-ku?? Opravdu jsem nerozluštila drobné vpisky v laboratoři :-) Moc se těším, až si to vytisknu a budu mít k ruce při nevímužkolikátém čtení Klíče.
Můj obdiv a díky a precizní práci
(h.marci@seznam.cz)
Díky, M

Mě díky nepatří...

(Mája, 18. 2. 2011 13:04)

Všechny díky a uznání prosím směrujte na úžasnou Elzu. Já jen tiše žasla a svou prostorovou pamětí připomínkovala první Elzin návrh, který zcela neodpovídal tomu, co jsem si z Klíče pamatovala. To co s tím Elza dokázala mě ponechává stále v tichém úžasu, protože něco takového nedokážu. Jsem grafický analfabet a nedovedu sestavit ani koláž z fotografií, natož takový precizní plánek.
Díky Elzo, je to opravdu krása.