Jdi na obsah Jdi na menu
 

Sál vědomí od Katherine

29.01.2011

Sál vědomí od Katherine

Sál vědomí je velmi zvláštní věc. Je to obrovský, nekonečný prostor podobající se vesmíru. Miliony hvězd zářící v inkoustové modři a osvětlující tak, spolu se svícemi, onu prostoru. A v ní?
Dveře. A v každých dveřích něco specifického, něco ze mě. A to všechno dohromady tvoří mé „JÁ“. Jedny dveře - sny, touhy, přání. Reálné i naprosto nesplnitelné. V dalších dveřích lidské emoce a city, lidské hodnoty, někdy tak jasné a jindy zpřeházené a spletené jak chuchvalce prachu. Druhé dveře tvoří hudba, všude plno nejlíbeznějších tónů, zvuk houslí a občas také omamné ticho. Vždyť i ticho je někdy hudbou. Další dveře obývají všichni ti, které miluji - rodina, přátelé, také ti, kteří už nejsou se mnou. Ale i osoby, které nepatří do reálného světa, ale do světa fantazie a snů...
Dveří je mnoho, další a další. Většina je otevřených, aby se obsahy mohly do jisté míry mísit, ovlivňovat a doplňovat. Ve všech dveřích jsou vzpomínky, statisíce nejrůznějších vzpomínek, některé zasunuté v koutě, jiné volně plující. K těm se ráda vracím a čerpám z nich sílu i poučení.

________________________________________________________________________

Víš, co se mi na tvém sálu líbí nejvíc? Jak se mísí :-)) Že vše souvisí se vším a teprve tím správným propletencem dosáhneme celku :-))

A ano, zcela jednoznačně - oceňuji místnost s hudbou... :-))

Děkuji ti, Katherine

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář