Jdi na obsah Jdi na menu
 

Archiv komentářů ke kapitole 24 1.část

 

krása
24.Spojenec
Bacil
10. 12. 2010 10:19
Tak nápoj lásky si nechal Harry od Draca uvařit. Teda za toho Severus roztrhne jako hada. Kde Harry na ty nápady chodí :-) a ke všemu se tam motá Karkarov. No tohle bude ještě hodně zajímavé. Moc se těším na další kapitolu
 
Ach jo...
24.Spojenec
Mája
10. 12. 2010 10:38
Alice, Alice... Co nám to děláš? Uvažuji o drastické odvykací kůře. Dám počítač do servisu, nebo do zastavárny a vyzvednu si ho, až budeš na konci. Kolik plánuješ kapitol? Abych věděla, kdy si pro něj zajít... :-)
Tvoje povídka je silně návyková. Vždycky nás na konci každé kapitoly tak úžasně našponuješ, že nám ten týden připadá nekonečný. A když se konečně dočkáme, tak nám poskytneš několika minutovou útěchu plnou zábavy, napětí, lásky a vzrušení a pak nás na závěr zase napneš na skřipec...
Díky, nádhera.
Karkarova jsem opravdu nečekala a byl to skvělý tah. Žárlivost byla úžasná, dokonalá (že by z vlastní zkušennosti?) :-)))
A jak to dopadne? No to bude dozajista velmi dlouhý týden...
Ach jo...
 
:-D
24.Spojenec
lady corten
10. 12. 2010 10:39
Harry je kouzelný jak žárlí :)
 
To jsou mi věci
24.Spojenec
Elza
10. 12. 2010 10:49
Ani se nedivím, že má Harry po tomhle zážitku v hlavě úplně prázdno... *:-( Dovedete si představit, že by se mu to stalo ve společné kolejní ložnici?!?!?
„Jeden by čekal, že v šestnácti budu schopnej přežít pár minut bez dozoru.“ - Dobré, že neztrácí smysl pro humor.
Nebyl to špatný pohled. - Mňau! To věřím. *:D
Brumbál se svým neochvějným úsměvem - Brrr.
A jako vlna horkého vzduchu se sálem divoce prohnala vděčnost. - Hmmmm, to je fakt. Vděčnost hřeje.
...zarytě zíral na špičky svých bot. Sakra, Snapeových bot. - to jsou šoky pro mladého nezkušeného kluka... *:D Však musí vědět, že Snape se svých let nedožil v celibátu. Jenže jedna věc je rozum a jiná zas skutečné přijetí skutečnosti, že...
provlnilo se Severusem užasle - Severus se v úžasu vlní? Jo, určitě! Co by dělal jiného...? Krásné postřehy fyzických stavů provázejících emoce.
Jste… Jste profesor! Takovéhle věci prostě neděláte!“ - Harry je děcko! Mno, alespoň udělá další krok na schodišti k dospělosti. V jeho věku už bylo beztoho načase... *;-)
Moc rád bych s touhle představou i umřel! - Nemají takové představy puberťáci i o svých vlastních předcích? Proti vší logice, samozřejmě... *:D
„Co? No asi, že tohle je teda váš typ? Hnusnej a slizskej?!“ - Harry, cos čekal od zmijozela?
Všichni rozběsnění Nebelvíři prskají jako kočka? Začínám chápat Minervinu zvěromágovskou podobu.
Nehnuli se na krok, strozí a mlčenliví, jako stín ho následovali, kam se vrtnul. - To se mi nelíbí. Karkarovovy myšlenky jsou čisté, ale jaké úmysly mohou skrývat jeho věrní?
„Já nemám konkurenci!“ zavrčel Harry divoce. - Ale Pottere, to my přece již dávno víme!
...aniž byste z dálky připomínal rodinné foto Weasleyových...
„Sex,“ zašeptal s perfektní výslovností. - Tedy, představa, jak Severus Snape při známkování potutelně šeptá... to slovo... !!!! *:DDDDD
„Vskutku dospělá reakce.“ - Ono to od Snapea také nebylo zrovna dospělé. Tak ať se nediví. Na blbý popichování blbá reakce, ne? *;-)
„Tím, že mi vnutíte čaj, na který nemám chuť?“ užasl Snape. - Klid Severusi, nad tím žasne každý, kdo se dostane do blízkosti tety Kateřiny.
Bože ten Harry tak nádherně žárlí - jako dítě, když si jeho osamělý rodič najde někoho k sobě!
Za tohle všechno může Karkarov! Já ho proklínám! - Au! Aby se chudákovi kruvalskýmu cestou od Snapeova bytu ještě něco nestalo.
...tak přeci jen Severuse přiotrávil. To se hned tak někomu nepodaří. Obávám se, jestli to nebude v jejich vztahu krok zpět: Snape přestával být v Potterově společnosti tak paranoidní.
 
proboha
24.Spojenec
sion
10. 12. 2010 10:55
To snad nemyslis vazne Alice? Takhle to utnout!!!!! Nevydrzim do patku. Jsem napnuta, jak struna. Kapitola opet uzasna a velmi vtipna, docela dost jsem se nasmala. Harry krasne zarli:)
Nechces se smilovat a nadelit nam kapitolku navic? Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:(
 
kruci kruci kruci!
24.Spojenec
sevy
10. 12. 2010 11:13
proč já si nenaordinovala nečtení striktněji, aby to zahrnovalo i tento pátek a neslitovala se nad sebou až ten příští pátek... sakra sakra sakra! a ještě jednou sakra (beztak mi to nijak nepomáhá!)
to jsem fakt fakt fakt (fakt? jo- fakt!) zvědavá, jak tohle celé dopadne!
merline! chraň toho pitomého nebelvíra :-DDD
kapitola mě opravdu moc bavila! to jeho žárlení nemělo chybu.. ale na druhou stranu, kdo by se mu divil, že? karkarov byla skvělá a hlavně nečekaná volba! mimochodem, jisté charisma on skutečně má.. teda když si ve filmu odmyslím ten jeho "zdravý" chrup :-DD ten průvan v kanceláři taky neměl chybu :-D
seve se taky snaží, ale odolat... ta větička o nevhodnosti :-P
1. jsem zvědavá, jak se to příště po tom lekvaru vyvrbí a až účinek odezní, co seve
a 2. jsem zrovna včera Slimči říkala, žě si upřímě neumím představit, jak z tohoto dětského harryho uděláš muže, kterého se seve nebude rozpakovat políbit a pak i více a nás jak přesvědčíš, že to není pedofilie :-D (tohle prosím neber špatně! ale je to přeci štěňátko, ne? ;-D) samozřejmě, že harry tam měl řadu dospělých momentů... ale po tom, jak minule to impotentní solipsisko poskakovalo s tou falzetickou licousnicí po posteli, jsem se v pohledu na něj vrátila trochu víc do jeho dětských let... :-DDD
mimochodem, název kapitoly TÉMĚŘ, asi něco napovídá, nebo je to opět pokus o zmanipulování nás nebohých a závislých čtenářů?

opět krása! děkuji za odpoutání myšlenek na nutnost učit se nenaučitelné :-D

PS: změna vzhledu moc moc moc sympatická! ;-D
 
netušila jsem,
24.Spojenec
Misule
10. 12. 2010 11:58
jak žárlivost dokáže pobavit a já se dneska bavila přímo královsky:-D ale je mi moc, moc, moc líto Harryho. Chudáček je přesvědčený, že Igor je Severusovou velkou láskou. V tomhle případě je žárlivost povolena na nejvyšší level!:-) Já bych na jeho místě byla rozpálená doběla:-)
Pro mě byla tahle kapitola Alice obrat o 360 stupňů, skoro jak pravá telenovela:-) Nechápej to špatně (vím, že ve zdejších krajinách, je slovo telenovela jako urážka), protože já jsem touto kapitolou přímo nadšená!
Karkarov příjemně překvapil.
Lektvar touhy, ajajaj.... jsem napnutá jak struna, jestli Harry dosáhne, čeho chtěl. Až začne přemýšlet, dojde mu, že si to takhle přece nemůže vůbec užít, když je to zatím jenom "jako". A co na to Severus, jak zareaguje na zradu:-)
Teda píšu to skoro pořád, ale Alice sakryš co se stane, jak změníš Severusův pohled? Bože, bože, bože přímo hořím zvědavostí a strašně moc se těším;-)
Krásný víkend!
 
Aůůůůůůůů, haf, vrrrrrrrrrrr
24.Spojenec
ragnarog
10. 12. 2010 12:37
co víc dodat:-)
nesnáším cliffhangery, nenávidím nedokončené delší povídky, ale tohle mi rve srdce z těla!!!
Alice, proč nás tak mučíš?!!!!
 
Božeéé!
24.Spojenec
marci
10. 12. 2010 12:49
Tedy - takhle to utnout, to by mělo být trestné!! Jestli mě příští týden přejede tramvaj, tak tě budu chodit strašit a číst Ti přes rameno nové kapitoly!! :-)
Ale vážně - Harry je prostě puberťák. Rychle dospívající, ale puberťák. Máš to dobře odpozorované :-) Merlin pomáhej Severusovi !! A Karkarov je zajímavá volba. Charizma má, o tom žádná... Kolik je vlastně v Tvé povídce Severusovi?? A Brumbálovi? No nic, já si to nějak vypočítám :-) Díky za krásný pátek. M
 
:)))
24.Spojenec
Saskya
10. 12. 2010 12:50
Harry je rozkošne žiarlivý :DD
a te záver, ach jaj :D
krásna kapitola :))
 
Jak vypadá vroucí rtuť?
24.Spojenec
Michangela
10. 12. 2010 13:08
Díky za krásný díl! Magický oheň a divoká magie jsou lepší než být bez ní, ale proč s tím nikdo nic nedělá? Chtělo by to trénovat ovládání. A hovory o sexualitě byly zajímavé. Jenže tady nejde o sex, ale o lásku. Doufám, že to dojde i našemu milému "otrávenému" profesorovi. A hodně by mne zajímalo co si o tom myslí Lily. Nebyla by nějaká jiná rtuť, která by propouštěla nebo aspoň připouštěla aspoň nějaké pozitivní emoce? Chápu, že bez rtuti je moc zranitelný. Ale malá holka nevyřeší všechno.
 
Paráda
24.Spojenec
cim
10. 12. 2010 13:20
Skvěle žárlivá kapitola :D a Severus má vystaráno :D Upřímně jsem byla zvědavá jestli ten čaj vypije nebo ne :D Nakonec Harryho nabídky uvaření čaje mohli podezření vyvolat :D Těším se na pokračování :D
 
Tak komentář s odstupem by asi měl hlavu a patu,
24.Spojenec
Slimča
10. 12. 2010 13:33
ale to nedám. Musím si ulevit. Nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé! Pardon... Je mi líp. Asi o jeden myší chlup. Spíš muší... Harryšku, chudášku, milášku... Jak já ti rozumím. Ale ani ty to nepojmenuješ, co? A pak se div tomu zabedněnému netopýrovi. Hnusný a slizký Karkarov! Bléééé! :-P Ale stejně jsi telato telatovité, teď sis teda pomohl...
Pořád jsem vnitřně přesvědčená, že Harry nakonec couvne a to bude jeho jediné štěstí, ale Slimča míní, Alice mění... Každopádně - na příští kapitolu se netěším. Lačním po ní, prahnu, potřebuju ji, zoufám si!!!
Aličko, víš, že v Anglii byla před vydáním 7. dílu HP zřízena psychologická poradna pro fanoušky? Měla bys pouvažovat o něčem podobném! ;-) Děkuji, děkuji, děkuji! Krása... ale nervy mi to žere... A bude hůř... Au au au! :-[
 
:)))
24.Spojenec
grid
10. 12. 2010 14:05
Táto kapča priniesla do Harryho mladého a čistého života niečo, čo už síce zažil pri Dracovi a aj Lily, ale toto je oveľa intenzívnejší pocit, nakoľko bol nielen videný ale naviac mohol cítiť sexuálnu rozkoš muža, ktorého si vo svojej naivných predstavách o láske zidealizoval takmer na božstvo bez uvedomenia si, že Severus Snape je zrelý muž, ktorý bol a je sexuálne aktívny. Pobavilo ma to Severusovo doberanie si Harryho vyslovovaním toho znepokojujúceho slova "sex." Súhlasím s názorom, že je to chovanie puberťáka, ale nie dnešného. Tí sú v tomto smere vzdelaní až strach. Je dobre, že Severus je síce ochotný vziať chlapcovo chovanie na milosť a celkom vtipne mu vysvetlí svoj názor na vec, ale mal by mať viac rozumu a vyvarovať sa konaní, ktoré jeho šteniatko iritujú tak, až lietajú všetky veci v izbe! Páči sa mi, že Lily má na Severusa taký vplyv. Mám silný dojem, že bude potrebný. Igor je dobrá aj keď nečakaná voľba na akčnú zápletku a na rozvinutie ďalších emočných vzťahov medzi Severusom a chlapcom. Ten elixír, čo mu klonečne skončil v čaji ... som zvedavá, čo vlastne prinesie.... mám chuť zakričať, aby Harry prestal robiť sprostosti, ktoré ho v konečnom dôsledku môžu ešte viac zneistieť, či zraniť. Ale láska je sebecká . Krásna a občas aj boľavá. Ali, krásna kapča, veľmi pekne ďakujem.
 
Merlin se mnou :) už je to tady ;-)
24.Spojenec
Martina
10. 12. 2010 14:47
Ali, prosím tě vysvětli mi toho Patrona - jelena :)
I kdyby to byla přeci malá Lily, tak by měla laň, ne ? Nebo jsem zase něco špatně pochopila a Patrona vyslal Harry ? Kdy by to stihnul ?
A Severus určitě neměl jelena :)

Aha ! Takže Harry může za to, že Severus nic necítil...
Měli by mít mezi sebou pořád spojení otevřené a bylo by ;-)

Nevím, nevím, Karkarovovi nevěřím !

Severus zatím teda moc nevypadá, že by byl do Harryho bůhvíjak zamilovaný ;-)
Protože jinak by přeci pochopil , že Harry může žárlit ;-)
Tolik náznaků, tolik citů a Severus mi někdy přijde jako Ron Weasley :)

Když Severus varoval Harryho, že občas má škytavku a používá WC, jako všichni normální lidé , tak mě hned napadlo " A prdí taky hadi ? " :-D
Harryho slovní zásoba mě dostala taky :-D Nejen Severuse ...

Tak koukám, že teď už se Harryho odhodlání pomalu mění v " počkej, Snape ! Já ti ukážu " :) Skoro jako vlk a zajíc :-D

To by mě zajímalo, když Harry VSTŘEBÁVAL ... a že to bylo nádherně popsané vstřebávání ;-), jestli to Severus mohl vnímat ... Harryho myšlenky... měl Harry otevč´říno ? Ale myslím, že ano .

Lily kopnuvší Severuse zpoza dveří byla prostě ÚŽASNÁ !!!!

Panečku, to je ale závěr !
Myslím si, že dle ukázky příštího dílu, ho Harry vlil najendou... ale Severus si jen jendou lokl, tak snad odezní...
Jen jsem zvědavá na to, jak asi bude příště na Harryho naštvaný...

btw... nejsem zase tak povídek znalá, a můžu se zeptat co jsou ony " cliffhangery " , které tu ragnarog zmiňoval ( a ) ?

Pěkné pokračování ! Díky moc !
 
Teda,
24.Spojenec
LoLo (anime-a-povidky.blog.cz)
10. 12. 2010 15:38
tohle je síla. Nemám ráda trapasy a to je taky důvod, proč se bojím příští kapitoly...proč tohle ten pablb dělá? =D Ach Harry, co ti to ruplo v hlavě? (neměla bych spíš provolávat Alici? =)) Nicméně určitě zajímavá kapitola =)
 
Snape / Karkarov
24.Spojenec
Martina
10. 12. 2010 15:52
Jen malý dotaz...
Opravdu to byl Harry kdo udělal Severusovi tu paseku v pokoji ? I když asi ano, pak nicméně je jasné, co asi Igor po Severusovi chtěl, že ? ;-)
Obnovení vztahu...
A Severus tím, " omlouvám se " dal jasně najevo, že on nechce.
Protože třebas se nějak elegantně Igor v pokoji na Severuse " vrhnul "... jůůů to bysem mocinky chtěla vidět :-D
 
...
24.Spojenec
Profesor
10. 12. 2010 16:30
Hm. Tak tohle bude zajímavé. Hádám, že se Severus bude hodně zlobit. Možná ho to spíš zraní, že mu Harry nedůvěřoval. Možná to ale posune jejich vztah o kousek dál. I když v případě Severuse spíš předpokládám krok zpátky. Harry je holt pitomec zamilovaný, který v nebelvírské impulzivnosti dělá hrozné věci.
Nemám ráda Karkarova.
Jinak opět hezký díl.Víš, že mi tam chyběly Severusovy urážky vyžadující práci se slovníkem cizích slov? Asi jsem podivín, ale je to tak.;=)
 
Re: ...
24.Spojenec
Martina
10. 12. 2010 16:42
Tak přesně nějak takhle jsem to chtěla taky shrnout :)
Výstižné a pěkné !
Od Harryho je tohle vážně sprosté. Je to jakoby Severusovi asi hodně ublížil...
Na druhou stranu jsem čekala, že Severus není idiot a bude mu podezřelé, že mu Harry pořád vnucuje čaj. Nakonec řekl, že ho ta jeho nová posedlost zajímá...
Tak jsem si prostě říkala, že to pije docela oddaně , vědoma si, že něco na něho Harry chystá...
 
...
24.Spojenec
nika
10. 12. 2010 16:54
vynikajúca kapitola, Harryho žiarlivosť ma naozaj pobavila, a to sám vraví, že nemá konkurenciu :D
Som veľmi zvedavá ako veľmi Karkarov zamotá príbehom, nádherne vymyslené.

Lilly má pravdu, skutočne je Severus naivný pokiaľ ide o to, že ho Harry pomaly prestáva potrebovať, dúfam, že na to skoro príde aj sám.

No, len dúfam že to má Harry s tým elixírom aspoň trochu premyslené a myslel i na Severusovu reakciu, vzhľadom na to, že to plánoval už dlhšie.
Už teraz sa teším na pokračovanie, dík Alice
 
Pěkné
24.Spojenec
Bábovka
10. 12. 2010 17:54
Začátek se mi strašně líbil, Harryho žárlení je rozkošné. Konec kapitoly mě však rozesmutnil, od Harryho to je strašná pitomost, myslím, že toho bude litovat. Ale celkově byla kapitolka naprosto úžasná jako vždycky a já se moc těším na další. Děkuju
 
Pryč s Karkarovem!
24.Spojenec
Nade
10. 12. 2010 18:10
Musím přiznat, že mě tvoje povídka zaměstnává v myšlenkách po celý týden a zrovna včera jsem přemýšlela nad tím, jak by se Harry mohl stát Severovi rovnocenným partnerem. Jedna z teorií byla i o tom, že by neměl být na Snapovi tak absolutně závislý. Že by měl být silný a sám sebou. Překvapilo mě, že jsem se se Severusem v tomhle trochu shodla. I on čeká, kdy na něm Harry nebude tak závislý. A Harry skutečně začal lehce projevovat svou svéhlavou povahu, protože strašně žárlí. Už ví, že Severus měl nějakou velkou lásku a teď je přesvědčený, že se jedná o Karkarova. Nenávidí ho a já taky. Ale osobně si myslím, že on to není. Sex (všimni si, že já se toho slova nebojím :-D) ještě neznamená lásku, což ovšem Harry ve své naivitě zatím nechápe.
Stejně jako jiní, bych chtěla být malá muška přikurtovaná ke zdi, abych viděla, co se tam vlastně přesně odehrálo. Určitě by to stálo za to.
Lily je úžasná, nejen tím, jak pohotově zachránila Harryho, ale i v tom, jak úplně přirozeně dokáže vyjádřit své názory.
Ten lektvar byl jednoznačně chyba, ale zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Jenom doufám, že Severus Harrymu pod vlivem takového dryáku neublíží.
Teď mi nezbývá, než týden přemýšlet nad tím, jak se s tím Severus popasuje.
Moc děkuji. Od rána jsem se těšila, až přijdu domů, nakopnu noťas a vrhnu se na Elysejský klíč. Nádherná perla tohoto dne.
 
Problémy sú na obzore,
24.Spojenec
Mononoke
10. 12. 2010 20:00
zamotáva sa to statočne, Aká bude cena za spojenca? A do toho naivný Severus a odhodlaný Harry - to je výbušná zmes. Chlapec si aspoň uvedomí, že elixírom sa snažiť získať majstra elixírov nie je rozumné. A ak sa pritom poriadne vydesí následkov toho takmer, tak to už nebude opakovať. Ale byť zradený človekom, ktorému zachránil život vo svojom vlastnom domove, to bude Severusa bolieť. Príde mu na pomoc Albus, sú predsa spojení? Netrpezlivo čakám na ďalší piatok.
 
xxx
24.Spojenec
Hajmi
10. 12. 2010 20:14
Bože. To jsem čekala. Ach jo, Harry, co to děláš? Tohle se nemělo stát. Ne takhle. Všechno jsi zkazil.
 
.-.-.
24.Spojenec
Mariana
10. 12. 2010 20:26
Tak tohle bude opravdu těžké. A já si zrovna přečetla kapitolu hned v pátek... (Obyčejně ji čtu až tak v neděli...)
Předně – z Lily jsem úplně nadšená. Ukazuje se být více než užitečnou :-)
Trochu škoda, že se Severus nepídil po tom, co přesně se Harrymu zdálo... To mohlo být ještě zajímavé...
Hm, tak nápad s Karkarovem mě nadchl. Už jen ten fakt, že žádá o azyl, ale především, že poskytl Harrymu důvod k žárlení. Ne, že bych tomu zoufalému Nebelvírovi přála taková muka, ale snad mu to pomůže více si uvědomit pravou podstatu svých citů k Severusovi :-) A třeba si něco uvědomí i samotný ledový Severus. I když... to zní až příliš optimisticky, že? :-)
Rozhodně bych si ovšem nebyla tak jistá, co se týče Karkarovovy loajality. Jistě... teď třeba může být na straně Harryho, jenže kdo zaručí, že strany nevymění? Ale zase... líbilo by se mi, kdyby se on a Kruval stali opravdovou posilou pro Bradavice.
Takže TA vzpomínka... ďábelsky rafinované, Alice. Líbí se mi to. Tedy – ne ta vzpomínka sama o sobě, ale ten nápad a jeho důsledky :-) A nesnáším Karkarova :-))
„...Jsem pouhý člověk, se všemi neřestmi a slabostmi. Jen tak pro jistotu, abychom předešli nějakému dalšímu hrozivému zklamání – jste si doufám vědom, že používám toaletu? A občas mám škytavku....“ *rofl* Báječné!
No... jak to jen říct... Jsem opravdu hodně zvědavá, CO se musí stát, aby se Severus na Harryho podíval jinak... aby k němu skutečně začal „něco“ cítit.
Severus a sex :-DDD *rofl* Ten si umí najít zábavu :-))) Takhle jako profesor škádlit svého studenta...
Wow... Harry to opravdu snáší velmi špatně... zapřít Severuse – to už o něčem svědčí.
Haha, zajímalo by mě, co po Sevovi Karkarov chtěl...
Ovšem... Severus Harryho pěkně vydusil... Až mi ho bylo líto... Škoda škoda, že si Severus neuvědomuje... A nebo si to uvědomuje? Co Harrym zmítá? Nechce se mi věřit, že by nechápal... Spíš mi přijde, jako by nechtěl chápat. Slepý, hluchý.
„Ještě jsem se nerozhodl.“ – Zajímavé!
„...nebo protože vlastně bojoval s tebou… o tebe?“ – Velmi krásně řečeno.
Lily kokající do Severuse - :-DDD Výtečné!
Lektvar od Draca... hmm... a já myslela, že to bude maximálně něco na potlačení zábran... ale TOHLE mě opravdu dostalo. Zajímalo by mě, co přesně si od toho Harry sliboval. Když jeho představy (pokud jsem to správně pochopila) došly zatím „jen“ k polibku. V tom případě totiž... docela odvážný lektvar. Myslím, že... že ačkoli to vypadá jinak, Severus se na Harryho příliš zlobit nebude. Nevím proč, ale myslím si to. Vždyť to bylo nakonec víc než cokoli jiného zoufalé gesto... Sice velmi hloupé, ale působilo na mě hodně zoufale. Každopádně ale... useknuté je to šíleně krutě. Nemůžu se dočkat pokračování... protože přeci jen absolutně netuším, co z toho bude...
 
Díky Alice
24.Spojenec
Jean
10. 12. 2010 21:16
díky moc za kapitolu... byla jako vždy naprosto jedinečná... zpříjemnila mi nejen pobyt ve škole, ale i jízdu v autobuse, kde jsem se culila, jak blázen... místama jsem opravdu nevydržela a vyprskla smíchy, hlavně když si Severus dělal z Harryho srandu, to bylo vážně neopakovatelné a úžasné :D:D ... Sex... :D:D:D kam ty na ty nápady chodíš, to opravdu netuším :D

Lily se mi v tomhle příběhu moc líbí... dokonale tam zapadá, ale takovým zvláštním způsobem, je to moc hezké... přijde mi, že je taková ta osoba, která dokáže najít perfektní rovnováhu :)

Vypadá to, že Karkarov Harrymu udělala pořádnou čáru přes rozpočet. Pevně věřím, že to bude ještě moc zajímavé. ;-)

No a ten konec, ten je jednoduše trpitelský. Ty se vyloženě vyžívám v nápínání čtenářů. Ale já si ráda do příštího týdne počkám a zatím si budu fantazírovat :-D

Ještě mě tak napadlo, Severus spal s Karkarovem a muži ho přitahují, ale zároveň jako mladý miloval Lily. Je teda gay nebo je bisexuální? Asi se to tu už řešilo, ale... :-)

Jakmile začnu číst novou kapitolu, musím se už předem usmívat nebo bát, v očekávání toho, co přijde a za to ti patří můj velký dík. Velice ráda přemýšlím nad tvou povídkou, zaobírám se situacemi, které jsi popsala, nechávám se unášet představami... a to je na tom to nejkrásnější...

P.S. Už pomalu začínám chápat ty dlouhé komentáře :D
 
Ahojky, Bacil :))
24.Spojenec
Alice
10. 12. 2010 22:57
Byl to Nápoj touhy ;-) Nápoj lásky by byl moc velká podpásovka a navíc TAK hloupý Harry není, taková láska není skutečná :-)) To by nechtěl. On sám si ještě neuvědomil, že je do Severuse zamilovaný; zatím jen ví - díky Karkarovovi naprosto jistě :D - že ho chce jen pro sebe :))
Děkuju, jsem ráda, že se ti kapitolka líbila :)) Budu doufat, že Severusovo řešení ti opravdu přijde... zajímavé :D
Díky! :))
 
Ahojky, Májo :))
24.Spojenec
Alice
10. 12. 2010 23:03
:D Promiň :D Opět jsem prostě neodolala... :D Jsem hrozná... :)) Na druhou stranu, tentokrát mám aspoň malou omluvu, protože tohle samozřejmě bude mít následky ( v mnoha směrech ;-) a tiše doufám, že některé budou nečekané) a přála jsem si dát to vše dohromady. Slibuju, že příští kapitola na skřipci neskončí! :)) Poslední týden před Vánocemi vás chci nechat v klidu a pohodičce :))
Děkuju :)) Jsem moc ráda, že se ti nápad s Karkarovem líbí :)) No ano, samozřejmě, také mám se žárlivostí své zkušenosti :D
Díky moc, Májo. Ať ti ten týden uběhne rychle :))
 
Ahojky, lady corten :))
24.Spojenec
Alice
10. 12. 2010 23:05
Děkuju, moc mě těší, že se ti Harry líbil :))
 
Ahojky, Elzo :))
24.Spojenec
Alice
10. 12. 2010 23:17
To máš naprostou pravdu, zdát se mu takový sen v kolejní ložnici, byla by to tragédie. Ono to sklepení má své výhody :))
"Severus se v úžasu vlní?" - tak tím jsi mě skolila :DDD
Ano, máš pravdu, Harryho první reakce na objevení, že Severus nežije od narození v celibátu, byla dětinská :)) Na jeho obranu musím říct, že on tomu svému pocitu úplně nerozumí, proč ho to vlastně tak naštvalo :)) Tohle byla jen první věc, jaká ho napadla jako vysvětlení - že tohle Severus prostě dělat nemá - protože Harrymu se to nelíbí :D
Kruvalské jsem vždy chápalo jako takovou "vojenskou" školu s velmi striktním řádem. Proto ten popis... Ale opatrnosti a nedůvěry není nikdy dost ;-) :D
Pravda, pravda, Severus ho s tím sexem pěkně provokoval :)) Ale Harry si za to mohl sám, když mu tak pěkně nabíhal na "lopatu" :D Tomu jednoduše Severusova povaha nemohla odolat :))
Tetu Kateřinu neznám, ale myslím, že jsem smysl pochopila :D
A - velmi správně! Skvělý postřeh :)) Harrymu se ho skutečně povedlo "otrávit". Severus se v jeho blízkosti tolik nehlídal. A reakce na to přijde, samozřejmě... Doufám, že překvapí :))
Děkuju, Elzo :))

 

Ahojky, sion :))
24.Spojenec
Alice
10. 12. 2010 23:20
Promiň! :)) Opět ve mně převládlo mé zlé já... :D Neboj, ten týde uteče rychle, teď před vánocemi běží čas nějak zběsileji :))
Děkuju, opravdu mě těší, že jsem tě směla rozesmát :-)) Sledovat žárlivost může být legrace - ovšem cítit ji, no, nic moc... :D
Díky, sion :))
 
Ahojky, sevy :D
24.Spojenec
Alice
10. 12. 2010 23:33
To mě mrzí, že ti ani sakrování neulevilo... :))
A tvá modlitba je zcela na místě, Harry nějakou tu Vyšší moc na své straně bude potřebovat ;-) :D
Díky :)) Ano, přesně, on Karkarov své charisma opravdu má, docela jsem si ho se Severusem v mládí uměla představit :)) Průvan v kanceláří :D Díky, že se ti líbil :))
Tak tak - ta větička o nevhodnosti :))) Děkuju, jsem ráda, že z ní vyznělo, co jsem si tím přála vyjádřit :))
Harry se chová občas hodně uvolněně, že to může zavánět dětinskostí, to určitě. Ale pořád je to dospívající mladý muž, který se jen v Severusově (a Lilyině) společnosti necítí potřebu kontrolovat :)) No, je to docela fuška, nepředstavovat ho jako dokonalého přemoudřelého džentlmena, ale současně z něj neudělat hlupáčka :)) A jeho postupné zmoudření a sklidnění - a projevení jako dospělého jedince - zase nepřehnat, protože Severus tu jeho štěněcí čistotu má moc rád... No, snad se mi ten proces podařil napsat tak, aby vám to přišlo přijatelné :)) A pokud v tom bude moc velký skok - budu doufat ve vaší laskavou shovívavost, že mi to odpustíte :))
Mimochodem - název Téměř se týká jedné důležité scény a já pevně věřím, že bude pro vás nečekaná :D Jinak ano, jednoznačná manipulace :D Znáš mě :))
Díky, že se ti nový vzhled líbí :))
A moc děkuji za tvá milá slovíčka :))
 
Ahojky, Misule :))
24.Spojenec
Alice
10. 12. 2010 23:41
Děkuju :)) Bylo mi velkým potěšením, smět tě pobavit :))
Právě, přesně, Karkarov byl chudák zcela nevědomky katalyzátorem všeho, co se v Harrym odehrává - popravdě, měla jsem problémy nechat udělat Harryhu tu hloupost s Nápojem touhy, i když je impulzivní, za normálních okolností mozek používá :D Musela jsem ho k tomu donutit nějakým hodně silným stresujícím faktorem a trochu mu ten rozum zatemnit - a žárlivost tohle umí báječně :D
Doufám, že tě "jak to všechno dopadne" potěší :))
Ke změně Severusova pohledu použiju klasicky drastickou metodu :D Jen abys mě za to pak spíš neproklínala :D
Moc děkuju, Misule :)) I tobě krásný víkend! :))
 
Ahojky, ragnarogu :D
24.Spojenec
Alice
10. 12. 2010 23:44
Nádherný nadpis :D Stručně, jasně a zcela výstižně :D
Já si to u vás zase vyžehlím ;-) Občas musím zazlobit, kdybych vás pořád rozmazlovala, přestalo by vás to rychle bavit ;-)
Děkuju ti :))
 
Ahojky marci :)))
24.Spojenec
Alice
10. 12. 2010 23:52
Posílám ti Merlina na ochranu, ať se ti všechny tramvaje vyhnou :)) (Tedy kromě těch, které budeš potřebovat :D)
Díky :)) Jsem moc ráda, že se ti Harryho puberta líbí :)) Mám tenhle věk u kluků moc ráda, mám pocit, že jsou nějak emocionálně nejotevřenější :)) Ano, svatá pravda, Merlin pomáhej Severusovi :D
Skvělé :)) Jsem ráda, že i tobě se Karkarov zdá charismatický (na Severuse pochopitelně nemá, ale kdo ano, že... :D)
Věk Severuse i Albuse je jako u JKR, jen o rok míň (a u Albuse si jich klidně odmysli víc ;-) :D)
Já děkuji tobě, že jsem ti směla i přes ten konec pátek vylepšit :))
 
Ahojky, Saskyo :))
24.Spojenec
Alice
10. 12. 2010 23:53
Díky moc! Jsem ráda, že se ti kapitolka líbila :))
 
Ahojky, Michangelo :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 00:05
Vroucí rtuť? Možná to byla jen řečnická otázka... Ale kdyby náhodou ne, představovala bych si ji jako klokotající úžasně stříbrnou hustou tekutinu :)) (Jsem umanutá na stříbro a rtuť se mi strašně líbí :D)
Ano, v tom máš trochu pravdu, že by to chtělo trénovat sebeovládání, ale jak řekl Severus, uvolňování divoké magie je u nezletilých kouzelníků běžná věc. (U JKR se toho zbavovali myslím poměrně brzy, já jim tuhle zákeřnost osudu hezky nechala až do 17 :)) )
Správně, nejde o sex, ale o lásku, díky :)) Severus to pochopí - časem :)) Harrymu to potrvá trochu déle :))
Co si o tom myslí Lily prozradím hned příště :)) Ne, ona opravdu nevyřeší všechno, ale je schopná Severuse poslouchat a říct mu věci, které by se nikdo jiný neodvážil. Mít rtuť, který propouští hezké a zlé likviduje - to by bylo dokonalé. Jenže život dokonalý není. Ona funguje na principu ztlumení emocí, takže bohužel hodně dává a hodně bere. Ale nebelvíři umí být pořádně tvrdohlaví ;-)
Moc děkuju, Michangelo :))
 
Ahojky, cim :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 00:08
Díky! :)) Moc mě těší, že se ti dílek líbil :))
Ano, kdyby to nebylo zrovna po těch několika nedorozuměních, Harryho neustálé nabízení čaje by podezření vyvolalo :)) Takhle to Severus vnímal jako nabízení míru, snahu odčinit, čím ho Harry naštval... Jo, ztrati obezřetnost se nevyplácí ;-) Nebo možná ano...? :D
Děkuju ti :))
 
Aaaa!
24.Spojenec
Sisa
11. 12. 2010 00:30
Prečo som si to ja magor nenechala na neskôr?! Ako ja TERAZ vydržím ten TÝŽDEŇ?! Skapem, sakra Alice! Do piatku mi ostanú už snáď len oči, inak sa celá zhryziem od zvedavosti! Takto to utnúť! A tie ukážky! Toto je týranie! *trieska si hlavu o stenu, pravdepodobne tým budí susedov, ale absolútne ju to netrápi*
Sakra a to som si hovorila "Ale..prečítam si len kúsok pred spaním, aby sa mi lepšie spalo..." po danom kúsku "No, tak ešte trošku, ešte som neprečítala až tak veľa." a nakoniec "Jejda, už som akosi ďaleko, to už sa mi neoplatí seknúť to tu..už to dočítam.":D A teraz mlátim hlavou o všetko možné, že som nevydržala:D Ale..Harry je proste tak rozkošný ako žiarli!:3 Bavila som sa skutočne kráľovsky, ale vymeniť by som si to s ním momentálne nechcela. A časť, kde Harry hovorí, že by s danou predstavou rád aj umrel, proste ..dokonalá:D A to popichovanie slovom "sex":D Geniálne:D *ešte teraz kape smiechom*
Ale zase si urobila to, čo už XY kapitol..celú kapitolku nás rozmaznávaš, ukľudňuješ a potom BUUM ho tam nejaký zádrheľ nakoniec a nepekne useknúť!:D Vrrr! Sakra, toto som nejak horšie prijala, než keď ich uniesli(Severusa s Harrym myslím teraz)..Aww Alice, ja som TAK zvedavá, čo Severus spraví teraz, obávam sa toho a desím a..a..huf! Ani vyjadrovať sa už neviem.
Btw. teraz, niesom si istá, pravdepodobne zadrem blbosť..ale nemyslí si Harry náhodou, že ten koho Severus miloval je Karkarov?
Dobre, idem spať, možno sa mi aj podarí zavítať do ríše snov, po takejto kapitolke to bude obzvlášť ťažké! Ak by som sa tu podozrivo dlho neobjavila, tak ma zabila zvedavosť a ja blúdim po ČR ako duch a hľadám, kde bývaš, aby som ti mohla čítať cez rameno a strašiť ťa:D
 
Re: Aaaa!
24.Spojenec
Sisa
11. 12. 2010 01:01
Úplne som zabudla pochváliť Lilly! Ona je proste..awww!:D Predstava ako kopla Severusa a následne mu dupla na palec je neskutočne zábavná:D A ja som vtedy vydala výkrik "Tak! Do toho Lil!":D Neskutočne som rada, že si ju tam dala, že si ju Severusovi vrátila. Je úžasná a zbožňujem, aký ma naňho vplyv.
 
reakce
24.Spojenec
sion
11. 12. 2010 08:01
Hmm, tak uvazuju, jak by mohl Sevik reagovat.:) Nedivila bych se, kdyby ho nakonec pochvalil, ze se mu ho povedlo otravit. Vsak Harry rikal, ze se bude snazit:) Tak to ma:) Harry ma v sobe kus praveho Zmijozelaka:) Nicmene doufam, ze az se polibi(urcite se musi polibit:) tak se Severusovi konecne rozsviti a zacne si uvedomovat, ze je do sveho stenatka zalaskovany:) Taky by byla psina, kdyby potom Sevik, zacal zarlit na Harryho. Chi chi:) To by bylo: " Mate skolni trest, pane Pottere!":) Jop urcite bych se zas nasmala:)
 
Re: Ahojky, Alice :))
24.Spojenec
Elza
11. 12. 2010 08:28
Teta Kateřina je postava ze Saturnina (od Jirotky) - v knize má nádhernou etudu v níž nutí dědečkovi čaj a deky z velbloudí srsti... *;-) Ani filmové zpracování této scénky nebylo zcela od věci. A Harry mi ji svojí snahou připomněl.
Na tu Severusovu reakci jsem docela zvědavá - už dokázal, že umí vzdorovat imperiu... a na Harryho jsem zvědavá taky. Co vlastně chtěl? No, týden si počkám a dozvím se. - Mimochodem, Snape se chová ke svému spolubydlícímu velice otcovsky (šak si to léta trénuje na Lily), ale ta úporná snaha se nedívat... o lecčems vypovídá.
Víš, že ta scéna - Snape skloněný nad pracovním stolem a tiše si k práci šeptajícím :"Sex, sex, sex..." mně vážně 'strašila' ještě dlouho? Asi bych neměla mít tak barvivou představivost...! *;-D
Ať Ti to ještě dlouho tak krásně píše.
 
Páni!
24.Spojenec
Salazaret
11. 12. 2010 11:28
Tak jsem 3 dny proseděla u svého PC a četla jako strhaná, jen, aby mi neunikla ani jedna větička...
Zbožňuji tenhle pár a řeknu ti, že v tvém podání je to naprosto perfektní.
Řeknu ti, tolik emocí, které se mnou prodraly jako huríkán, jsem ještě nezažila...
Chvílemi jsem brečela jako malá holka a v jiné jsem se usmívala jako sluníčko... Popřípadě jsem se smála jako blbá a nikdo doma nechápal proč...
Zamilovala jsem se a asi strašně hodně moc...
Já jsem zvláštní človíček sama od sebe a nikdy jsem nebyla takhle závislá... Už když jsem dnes ráno dočetla poslední vloženou kapitolku, netrpělivě jsem si okousala snad všechny nehty...
Asi plácám páte přes deváté, ale nevím co napsat...
Severus je tu tak... tak... PERFEKTNÍ, to jak pomohl na začátku Harrymu, to jak se chová teď... Pak ta malá Lily... Vyrazilo mi to dech, hlavně Harryho reakce, bya tak užasná... Myslella jsem si, že vybouchne jako kotlík a ono nic... Vzal to perfektně...
Pak ty jeho pokusy o polibek... Tohle mě doslova odzbrojilo a já na ty řádky čuměla jako na svatý obrázek... Píšeš naprosto... naprosto... sakryš tak perfketní slovo ani neexistuje...
Strašně moc se těším na další tvůj úžasný díleček...
Opravdu, strašně moc a moc si přeji, aby už bylo sedmnáctého... Celé ty dny prožiji v mlze... No jo no už jsem taková...
Snad se nic špatného nestane, ale lektvar touhy... no to bude ještě hooodně drsné a jak už jsem řekla, strašně se na to těším...
Asi bych měla končit... Ale mě se nechce... Mám toho tolik na srdci... Ale to asijc příště... No každopádně získala jsi další fanynku a už se mě asijc nezbavíš...
Tvá Salazaret!
 
:))
24.Spojenec
cim
11. 12. 2010 13:32
Máš to moc dobře promyšlené a takové povídky mám ráda, ale když teď nad Severusovou obezřetností přemýšlím říkám si, jestli příště bude pít čaj tak bezstarostně :DDD
 
Ó, Merline...
24.Spojenec
Zrzka
11. 12. 2010 14:21
no teda setnout to takhle... byla jsem totálně konsternovaná... právě ten okamžik, kdy jsem se do děje položila celou duší, srdcem i realitou, tak to skončilo... myslela jsem, že se zblázním...kolegové v práci opět nevěřícně kroutili hlavou a tiše nechápali moje bědování. Co mi to děláš?!
Úplně slyším Harryho jak vnitřně skučí *můj, můj, můj Severus, nechat, nesahat, nemluvit, nedýchat, jen můj, nedám, nepůjčím, nepustím... sežeňte si vlastního* znám ten pocit... a vypadá to, že nám i štěňátko dorostlo a začalo vrčet, štěkat a kousat... brání svoje teritorium... opravdu ho chápu... o svou milovanou kost člověk musí bojovat, aby mu ji ostatní nesebrali... a co tak až chudák Harry přídje na to, že Severus není kost, ale jeho láska... a ty vnitřní pochody, co bude mít Severus... jéééé... :o)
hele, Alice, fakt nechceš dávat víc kapitol týdně? třeba třicet? to je moc? tak dvacet devět... pěkně prosím, smutně koukám... *zkouší rafinovaný štěněcí Harry design*
A znovu se budu opakovat, jsi geniální a já jsem hrdá, že smím číst tak úžasnou českou autorku FF HP :o)
 
Ahojky, Slimčo :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 22:23
(Konečně jsem se probojovala k počítači :D)
:)) Jsem ráda, že se ti ulevilo aspoň trochu, i muší chlupy se počítají :D
Přesně, ano, ani Harry to pojmenovat nedokáže, tak jak by to měl chápat Severus? :))
Chceš vědět, jestli mu antisérum dá nebo nedá??? ;-) Klidně prozradím :D Protože následkům se stejně už vyhnout nemůže ... :)))
Tak o té poradně jsem neveděla :D Ale doufám, že až tak daleko vás nedoženu... i když pravdu díš, bude hůř.. :D
Děkuju moc, Slimčo :))
 
Ahojky, grid :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 22:38
To jsi vystihla krásně, děkuju :)) Ano, první setkání s realitou a rozbití krásných iluzí, to je občas drsné a ne každý se s tím "popasuje" zlehka :))
Severus nečekal, že mu Harry udělá z pracovny kůlničku na dříví :))) On se totiž teď Harry docela dost schovává ve svém kamenném úkrytu v sálu vědomí, takže Severus opravdu jen táp v tom, odkud vítr vane. A že to není vítr, ale uragán :)))
Ano, Lily je jedna z mála lidí, kterým Severus skutečně naslouchá :)) Díky, že se ti líbí nápad s Karkarovem, nemůžu je nechat pořád unášet :D A postrčit je něčím kupředu je potřeba :))
Správně. Harry dělá hloupost. Má pro to nějaké polehčující okolnosti, ale pořád je to chyba. Protože on není dokonalý :)) Ne, úplně vážně - chtěla jsem něčím ukázat, že to není ten vzorný superkluk (protože to vůbec nevypadá přirozeně a navíc, tihle "extra kladní hrdinové" nám nakonec spíš lezou na nervy, jak nedokonalí si vedle nich připadáme :D) a on svým způsobem byl až do téhle chvíle naprosto poslušný, vždycky Severuse poslechl, nechal si poradit, rychle poznal, kdy se v něčem spletl a napravil to.. atd :)) Příliš dokonalé :))
A dělat chyby v lásce je tolik pochopitelné :)) Přesně jak říkáš, láska je sobecká :))
Já moc děkuji tobě, grid, jsem ráda, že se ti dílek líbil :))
 
Ahojky, Martino :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 22:50
Ano, Patrona vyslal Harry - kdyby ho vyslala Lily, Severus by asi těžko vysvětloval, jak je možné, že za ním přiběhl jeho vlastní Patron :D (Vždyť o Lily ví jen Albus) A kdy to Harry stihl? Jeho to vůbec nenapadlo :)) Byl mimo z toho, že Lily uhoří, to až když později vyšla, řekla mu, ať Severuse přivolá, protože tam vůbec není.
Ano, Harry byl schovaný v kamenném úkrytu v sálu vědomí, proto Severus nic necítil :))
A ne, Severus do Harryho zamilovaný není :D Má ho velmi, velmi rád - a dál v myšlenkách nezachází a odmítá o tom i jen přemýšlet :) Když se to tak vezme, možná má Ron s láskou mnohem víc zkušeností než Severus ;-)
Ano, Harryho "vstřebávání" Severus vnímal :)) I proto ho nakonec "přerušil" tím, že na sebe upozornil :))
Díky, jsem ráda, že tě Lily potěšila :D Je to čertisko :))
Přesně tak, Nápoj touhy vlil Harry najednou ;-) Co se bude dít dál... no, bude toho dost :D
Cliffhanger je přesně takovýhle useknutý konec - autor něco nakousne, napne čtenáře a - pokračování příště! :D To by jeden vraždil, taky to nemám ráda... :D
Díky, Martino, těší mě, že se ti díl líbil :))
 
Ahojky, LoLo :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 22:56
Vidíš to jako trapas? :D No, to je docela hezký eufemismus :D Neboj - bude to mnohem horší :DD
Díky, jsem ráda, že se ti kapitolka líbila :))
 
Re: Snape / Karkarov
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 23:14
:D Ano, opravdu to udělal Harry - vážně se Severus s Igorem nepopral :D
Ale máš pravdu, Karkarov si přál obnovit vztah. Ovšem Severus se omlouval za ten magický "útok", na nějakou nabídku, natož její odmítnutí neměli díky Harrymu čas... :D
 
Ahojky, Profesore :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 23:18
Zajímavé to doufám bude ;-) Ano, jednoznačně se posunou zase někam jinam, tohle (a následky) jsou docela razantní krok :))
Nemáš ráda Karkarova? :D To Harryho potěší :D
Dobře, budu na to myslet a pokusím se opět s pomocí slovníku něco spáchat ;-)
Jsem ráda, že se ti to líbilo. Děkuju :))
 
Martino :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 23:21
Jednoznačně - od Harryho je to pěkná levárna :)) Ale v lásce a ve válce je povoleno vše ;-)
Severus si to nabízení čaje vysvětlil po svém, jako snahu odčinit jejich hádku, udělat pro Severuse něco pěkného... A čaj už od něj pil tisíckrát, tak proč by dnes nad ním měl váhat? :)) Kdepak, naprosto netušil, co na něj Harry vymyslel :))
 
Ahojky, niko :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 23:25
Děkuju :)) Moc mě těší, že jsi se bavila :)) A děkuji, že se ti zápletka s Karkarovem líbí :))
Ano, i velký Mistr může být v jistém směru naivní :D Ale Harry ho z té naivity rychle vyléčí ;-)
Promyšlené to Harry má. Velmi jednoduše :)))
Děkuju ti, niko :))
 
Ahojky, Bábovko :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 23:28
Děkuju ti :)) Jsem moc ráda, že sis vychutnala aspoň úsměvný začátek :)) Máš naprostou pravdu, Harry si tím pěkně život zkomplikoval. Ale všechno má své řešení a říká se, že všechno zlé je pro něco dobré :))
Díky! :))
 
Ahojky, Nade :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 23:39
Harryho tvá podpora v akci "Pryč s Karkarovem" rozhodně potěší :D
Ano, máš naprostou pravdu - rovnocenní partneři mohou být jen jako silní jedinci, Harry se opravdu potřebuje osamostatnit. Ale to neznamená nutně přerušit jejich mentální spojení, i silní jedinci své potíže mohou sdílet.
A máš pravdu i v tom, že Karkarov není Severusova dávná láska :)) Ale pro Harryho to byl docela logický závěr - ano, přesně, sex se nemusí rovnat lásce (a ano, všimla jsem si, že se toho slova nebojíš :D ani se nečervenáš?? :D)
V pracovně se neudálo nic moc, Karkarov měl jen velmi málo času rozvinout své charisma :D Plánoval si příjemný večer se skleničkou whisky, vzpomínáním na "staré dobré časy", dvojsmyslné lechtivé narážky... a místo toho tam začalo všechno lítat a tříštit se, že sotva stíhali uskakovat :D
Díky, jsem ráda, že se ti Lilyina otevřenost líbí :))
A tohle je moc dobrý postřeh ;-) Pod vlivem Nápoje touhy se Severus dost těžko může kontrolovat :)) No, čekají ho perné chvilky.. je oba :D
Moc děkuju, Nade :)) Budu doufat, že i příští kapitolka tě potěší :))
 
Ahojky, Mononoke :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 23:51
Velmi výstižný nadpis - problémy jsou opravdu na obzoru :))
Ani, ti dva spolu jsou velmi výbušná směs :D
Harrymu to všechno dojde... ale stane se to včas? ;-)
To jsi popsala skvěle - být zrazený člověkem, kterého zachránil, ve svém vlastním domově. Ano, to Severuse raní. A rozhněvá :)
Myslíš, že by zavolal Albuse na pomoc v takové situaci? Víš co, asi máš pravdu, nejspíš by to udělal. Jenže způsob, jakým mu Harry elixír podal, nějaké promýšlení neumožňuje. Severus se s tím bude muset vypořádat sám :))
Děkuju ti :))
 
Ahojky, Hajmi :))
24.Spojenec
Alice
11. 12. 2010 23:56
Nezoufej :)) Severuse to možná rozzuří do nepříčetna, ale pořád je to ten samý Severus, který by pro Harryho do ohně skočil :))
 
Ahojky, Mariano :))
24.Spojenec
Alice
12. 12. 2010 00:12
Díky :)) Moc mě těší, že se ti tu Lily líbí, ona bude ještě párkrát užitečná ;-)
S tím snem máš pravdu, Severus by z toho pochopil víc než sám Harry - jenže to vzal jako klasickou noční můru, takže v tom bludišti emocí oba zmateně klopýtají dál :))
Děkuju, že tě nápad s Karkarovem nadchl :)) Nic váhavce nepostrčí tolik, jako aktivní konkurence :D
Severusovi pár věcí skutečně dojde. Ale určitě by uvítal, kdyby na ně přišel jiným způsobem :))
Spojení s Kruvalem mě napadlo už u JKR, když Karkarov uprchnul, oni byli přece jen taková vojenská škola - kdo by se do války hodil víc? :))
Děkuju :D Jsem ráda, že se ti líbil nápad se vzpomínkou... žádné náznaky, ukázat to Harrymu s plnou parádou :D
A díky, moc ráda jsem tě rozesmála :)) Ano, Severus ho docela provokoval, ale Harry si o to sám řekl :D
Co chtěl Karkarov? Obnovit vztah ;-)
Máš pravdu, Severus tomu spíš rozumět nechce. On vidí, tuší, maličko rozumí, ale částečně si to popírá a částečně to považuje za lehké poblouznění, které brzy odezní samo. Tak proč by nad tím dumal a zkoumal sebe? :))
A velmi dobrý postřeh - tenhle lektvar je vážně dost odvážný. A Harrymu to až tak úplně nedošlo ;-) Jeho představy za polibek ještě zatím nikdy nedošly :))
Ano, já vím :D Ošklivý konec :D Ale příště budu hodná ;-)
Děkuju moc, Mariano :))
 
Ahojky, Jean :))
24.Spojenec
Alice
12. 12. 2010 00:18
Děkuju ti :)) Moc mě těší, že jsem ti směla zpříjemnit páteční den :))
Tohle jsi napsala moc hezky - že Lily dokáže najít perfektní rovnováhu. Děkuju :))
To ano, s Karkarovem Harry vážně nepočítal :D
Severus jako mladý Lily nemiloval, ne v Klíči. Od začátku byli jen přátelé, velmi blízcí. Jamese nenáviděl za to, že se kvůli němu Lily musela rozhodovat - a dala přednost Jamesovi před přítelem. Zde je Severus od začátku na chlapíky :))
Děkuju ti :)) Překvapovat čtenáře je vždycky pro autora dárek :)) Moc děkuju za všechen tvůj čas a myšlenky, které Klíči věnuješ :))
 
Ahojky, Siso :D
24.Spojenec
Alice
12. 12. 2010 00:25
:D Promiň! :D Doufám, že mi ten týden opravdu vydržíš :D
Tak tak, není nad pevnou vůli... :DD
Díky :)) Jsem moc ráda, že se ti Harryho žárlení líbilo :)) Přesně, člověka to pobaví sledovat z bezpečné dálky, ovšem zažít bych to nechtěla taky :D
Já vím, já vím, jsem v tomhle hrozná :D Jenomže tomu se jednoduše nedá odolat, aspoň občas to musím useknout a trochu vám zvednout adrenalin :)) Zase budu chvilku hodná ;-)
Tak nějak mě napadlo, že tohle bude horší než když je unesli ... :DDD
Co řeknete Severusově reakci jsem docela zvědavá, takže se těším spolu s vámi :))
Ano, to si myslíš naprosto správně - Harry usoudil, že to Karkarov je Severusova dávná láska :))
Moc doufám, že tě zvědavost nezabije :D a že se tu v pátek zase objevíš ;-)
Děkuju ti moc, Siso :))