Jdi na obsah Jdi na menu
 

Archiv komentářů ke kapitole 29 1. část

 

...
29.Jedna nitka
Profesor
14. 1. 2011 10:25
Další z intenzivních kapitol.
Zázraky mimochodem a spojit tak mudlorozené napříč kolejemi... To mohl dokázat jedině Harry. Sounáležitost, přesně to budou potřebovat.
A lektvar touhy... Bylo jasné, že ho Severus vyměnil, šílený touhou by nedával Harrymu fundovaný výklad o vlastnostech lektvaru.
Vyznání. Konečně, víc nelze říct a ani to není potřeba.
---
Döcela už se těším na tu zimu, já mám trošku tmy ráda. A blizzard do ní, předpokládám.
 
Ach bože!
29.Jedna nitka
Fallagela
14. 1. 2011 10:27
Tak nějak mě z toho trochu bolí srdce, to bude dojetí...určitě...Sakra, něco tak krásnýho jsem nikdy nečetla a Severus byl tak...kurník, asi nejsem momentálně schopná napsat smysluplný komentář, ale ty jsi určitě ochopila, že jsem nadšená... Trochu mě deší další kapitola, podle té tvé ochutnávky, která mě vždycky nažhavý na další týden, se zdá, že ať se stane cokoliv, tak to nebude nic, co by ch těm dvěma chlapcům přála... Už teď jsem nedočkavá jako dítě na Vánoce. Děkuji ti za další úžasný zážitek.
 
Nádhera!
29.Jedna nitka
Bábovka
14. 1. 2011 10:36
Naprosto krásná kapitola, celá taková hřejivá. Ach jo, moc se mi líbila, tolik moc. Děkuji ti a těším se na další i když trochu temnější variantu. Děkuji
 
Skvost!
29.Jedna nitka
Ian
14. 1. 2011 10:47
Tvoje myšlenka rozzářených Brdavic mě naprosto nadchla. Celá tahle kapitla byla jemná, něžná a plná světla. Upřímně za ní děkuji! Bylo to prostě skvělé. Až mi bude někdy smutno budu si číst tuhle kapitolu. Budu si ji opakovat jako mantru dokud se svět zase nezačně usmívat. Ale možná, že lžu už teď. Asi jí budu číst, i když budu šťastný. :-) Mám rád tyhle lehoučké, něžné věci - o to víc, když jsi naznačila co nás čeká.
A musím taky podotknout, že miluji tvůj hudební vkus. Každá skladba, kterou jsi vybrala, perfektně ladí. A já prostě nezapomenu na toho Hanse Zimmera. (Inception jsme neviděl, ale ten soundtrack. Ach... Na to nemám slov.)

Velmi se těším na Salazaretinu povídku a jsem nadšený z toho, že se přidává někdo další. Myslím Alice, že ty sama jsi kouzelník. Rozdmýcháváš v nás ty sny a ty pravé struny, která nás nutí je psát.) A za to ti děkuji.

A moc oceňuji překrásný obrázek od sky. Je prostě vážně nadaná.
 
ahoj
29.Jedna nitka
ragnar
14. 1. 2011 11:04
kapča naprosto excelentní, ostatně jako vždy....

A od teď až na věky nečtu útržky z další kapitoly!!!!!!!!!!
Jestli se nás tím snažíš promyšleně mučit, tak na mě to rozhodně funguje!!!!
Teď budu zase celý dlouhý týden trpět jako zvíře, a to jen kvůli tvým úžasným "ochutnávkám"
Aůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
 
bože!
29.Jedna nitka
willy wonka
14. 1. 2011 11:04
no nazdar. já jsem to neměla číst! řekněte mi,jak mám jít ted na zkoušku z filosofie? :D nic nevím,mám v hlavě totální prázdno. úžasná kapitola,moc děkuju :) a já to jdu rozchodit...
 
Alice, Alice, Alice, Alice, Alice, Alice!
29.Jedna nitka
Slimča
14. 1. 2011 11:09
jo jo jo jooooooooooo! Do prčic! Dostalas mě! Absolutně, nečekaně a nádherně. Let the sunshine... Merlinova noho! Kdybych někdy od Ježíška chtěla scénu na míru, bude to tahle. Nebo taky ne. Možná až ta další - říkala jsi, že píseň zazní ještě jednou? Bojím se, že až se to stane, budu brečet. Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že to bude jeden z nejsilnějších okamžiků příběhu. Miluju Harryho! A tebe taky! ;-D :-D :-D
 
Tiše hledím a začínám se bát...
29.Jedna nitka
Elza
14. 1. 2011 11:50
...mám několik podezření a žádné z nich ani náhodou hezké.
------------
po dvaceti letech - půl života... Trochu jsem si procházela minulé kapitoly a myslím, že Albus měl na srovnání se se skutečností 'dost času', lépe řečeno, že mu to také docela trvalo, než byl ochoten nechat Severuse jít.
tenhle člověk má enormní spotřebu těl
Harry bleskově vyrovnal tvář - Snapeovatí nám. *;-)
Ruce za zády, opřel se o dřevěnou desku za sebou.
Fascinuje mě, jak se Harry vůbec nestydí. Před Severusem už asi veškerý stud dávno zmizel...
A vida, sluníčko vytáhlo i hady z děr.
Hagridovi už zase něco chcíplo? - Miluju Draca Malfoye. *:DD
Lenčino vyznání je neuvěřitelně uvěřitelné... *;-)
Jojo, láska je lepší ne LSD!!! *:DDDDD Harry v tom tedy lítá. A Bradavice s ním. Však je jejich dušinkou, ne? *;-)
Když se Potter zamiluje i staleté kamenné zdi ožijí a okolo vykvetou jabloně. Na podzim. Není nebezpečné takhle obracet řád světa?
A schody nevržou! *:DDDD Může mít mramorové schodiště artritídu? Pohyblivé asi jó.
K branám elysejským vede mnoho cest. Zpět žádná. - Nááááádhera. Smutná. Protože dokud je život, je naděje.
Utopený v rtuti, povzdechl si Harry.
„Severus by nikdy neudělal spoustu věcí, a to přesně do chvíle, kdy je udělá poprvé.“ - Jako každý. *:)
„A někdy jsou naše volby v souladu.“ - Ha! Ajaj. Tedy...!
Severus pod vlivem přednáší! Bože, on je vážně jako můj mužský (ten ve chvílích touhy místo recitování básní rozebírá tvorbu numerických modelů - funguje to taky). Kdežto Harry zpívá. Skvělý. Já zas hraju na piáno. No, každý mámě nějakou tu úchylku! *:DDD
„Vyměnil jste je!“ „Zajisté,“ řekl tiše Severus. - Nebylo by lepší, kdyby je smíchal? *:D Ne, Severusův nenásilný způsob obrany před Harrym a vyjednávání s ním se mi hrozně líbí.
Na počátku bylo slovo a to slovo bylo… …Severus. - Nádhera. Leč se trochu bojím, že omámeného studenta u sebe v bytě by učitel lektvarů blbě vysvětloval.
Severus to nemá lehké. Vnímat Harryho myšlenky, pocity... a přinutit se sám být a žít. Nesklouznout k tomu jen se dívat a naslouchat. Obdivuju!
Ty knoflíčky si s Harrym ale užijí.
rozsévala vášeň a sklízela rozkoš ...a tak to přežil. - mňau!
…Takže takové to je? Ano. Tohle musí být ono. - Po dvacetiletém manželství a znovu poprvé.
 
...
29.Jedna nitka
Laonnelith
14. 1. 2011 12:02
Nepsávám komentáře. Všichni ostatní vždy dokonale vystihly přesně ty pocity, které každou kapitolou vyvoláváš i ve mě, ale tentokrát, jsem si říkala, že ti chci poděkovat. Před necelou hodinou ke mě do kanclu vtrhl šéf a něco mi říkal, bylo to přesně sedm minut poté, co jsem dočetla dnešní kapitolu. Když zjistil, že mu nevěnuji ani setinku pozornosti, upřeně se na mě podíval a zvedl telefon. Deset minut na to, mě už vyzvedával doktor, s tím, že mu mám říct co jsem si vzala. Stále jsem se dál culila a bylo mi naprosto krásně. Šéf si vyžádal test na drogy, sebral mi tisícovku z výplaty a dokud nedostane výsledky z laborky, tak mám neplacené volno. Popravdě, vůbec mi to nevadí :-) Děkuji za každý zadržený dech, za všechny ty hodiny strávené v nekonečné euforii z tvých slov a věř, že i kdyby se mi to mělo stát příští pátek zas, ani v nejmenším nezaváhám a zase se nechám strhnout touhle nekonečnou tůní citů, dramat a výbuchů smíchu.
 
sion
29.Jedna nitka
Co mam rikat
14. 1. 2011 12:37
Ja uz na to Alice nemam silu:( Proste a jednoduse me vzdycky vysles do vesmiru a ten navrat je tak bolestivy:) Snad jsi ani nemela davat tu ochutnavku na dalsi kapitolu, nevim jestli budu v praci pricetna - a ze potrebuju byt:) Asi se nesmilujes a nepridas driv vid?:) Ja vim marna snaha:)
Dekuji, ze pises tak uzasnou povidku
 
Re: sion
29.Jedna nitka
Jo a taky...
14. 1. 2011 12:42
Jo a taky diky za malinkaty Severusovo zarleni na zacatku:)
 
Kde jsou slova?
29.Jedna nitka
Salazaret
14. 1. 2011 13:09
Ahojky Alice,

už přes hodinu mám rozpracovaný tenhle komentík, ale nedokázala jsem najít správná slova... Kam šla? Ale myslím, že na takovou dokonalost, ještě žádná vymyšlena nebyla...

Kapitolka byla krásná a strašně moc ti za ni děkuji.

Zase mám ten nádherný pocit a krásný dnešní den a to hlavně díky tobě.
Severusovo vyznání bylo nádherné až mi vhrklo slzy do očí. Ale mám obavy...

Co se stane příště? Tak strašně se bojím, že jim někdo ublíží... Že přetrhne nějakou nitku a vše půjde do háje... Přece ten jejich křehký vztah... je tak krásný a tak... nevím jak to vyjádřit slovy...
Opravdu z celého srdce mám strach... Oprvadový a hluboký...

Říkáš, že poznáme zrádce? Kdo zasáhne do tohohle příběhu? Kdo zradil? Tohle se mi neustále honí hlavou? Je to snad někdo hodně blízký? Napadlo mě nespočet možností...
Může to být Ron? Mohl zradit on? A co Mia? Ale to by přece nešlo... Jsou to nejlepší přátelé a ti nezrazují , ne?
Ale pak jsou tu další adepti... Co třeba Nevile? Tak moc toužil po pomstě Belle, že tomu podlehl? Ale nakonec, proč by to nemohl být Lupin? Hodný vlkodlak v rukou pána Zla? Zlomil ho někdo, aby zradil?

Ach, Alice! Proč je další pátek tak strašně daleko? Ale já tu budu! Budu čekat a vyčkávat další úžasné větičky. Ale prosím, drahá Alice, prosím strašně moc... Neubližuj jim moc...

Ale vím, že jsou silní! A pokud se jim do cesty dostane nějaká nepříjemná překážka, zvládnout to, že? Věřím v jejich propojení a v jejich neskutečnou sílu. V jejich lásku!
Tu přece Harry má! A s pomocí Severuse, zažene zlo! Patří k sobě... Jsou tak dokonalí... I když jako jing a jang, rozdílní a přesto tak stejní...

Jsem taky strašně ráda za Draca. Takže Lenka? Měla jsem zprávne tušení. Hodí se k sobě. Úplně živě si je dokážu představit. Tak nádherný pár. Držím jim palce, aby jim to do budoucna klapalo!

Víš říkáš, že nastupuje zima... Do nedávna jsem zimu nesnášela, ale s prvním sněhem jsem se zamilovala...
Každá zima je dlouhá jak říkáš, ale má i světlé stránky ne? Vše zlé se překoná... Pevně v to věřím. Věřím v hrdiny téhle války, a ať už dopadne jak koliv. Budu tu s nimi. Budu jim dýchat na krk a prožívat s nimi jejich osudy. Bubu trpět, když budou oni. Budu milovat, když oni taky...

Nenávist. Láska. Opojení. Temnota. Harmonie. Přátelství. Zloba. Vášeň. Něha. Smutek. Rozpolcenost. Eufórie. Bolest. Naděje. Tajemství. Víra a Osud... Ale osud přece neexistuje... Každý žídí své kroky jen svými myšlenkami... A tahle povídka je tomu důkazem.

Děkuji, za to, že můžu cítit všechny ty krásné pocity a děkuji, že je můžu prožít ve spojení s mými nejoblíbenějšími postavami téhle doby... Děkuji a ještě jednou děkuji

Tvá Salazaret
 
To NENÍ fér - vynechala jsi slovo!
29.Jedna nitka
assez
14. 1. 2011 17:02
Tomuhle říkám důležitý znalosti. :D 1*
Hele, to není ano možné… že to má společného cosi s Eviterou? Potter že by měl sloní paměť? *ušklíbá se*
…Harry si byl téměř jistý, že to nějaký vnitřní zmijozelský kodex výslovně zakazoval. :D
„Draco? Nevíš, proč mu nemůžu říkat jménem? Jsou v tom zase nějaký ty vaše rituály?“ – šikula! Miluju ho, že se zeptal a nenechal to tak!
„To není ne?“ – a miluju jeho dotazy. :D
„Prosím?“ mrknul Draco. „Tady? Kde? Hagridovi už zase něco chcíplo?“ - *rofl* 1**
„Sakra, myslel jsem, že je pohřbívá v Zapovězeném lese.“ :D :D :D 1***
„A kde přesně ho zakopal?“ *umřela* 1****
„Tak proč jsi to říkal?! Občas mám pocit, když s tebou mluvím, že jsi stejně mimo jako Lenka.“ *nepokrytě se pochechtává*
„Líbí se ti!“ – Jééé. Blonďatá mimina. :D
…Ovšem,“ zatvářil se kysele, „jeho housenka je skutečně šeredná.“ *ROFL* :D :D:D
„Na to jsi zvyklý. A já budu dělat, že tě neznám,“ uklidnil ho Draco stoicky. :D :D :D (I kdyby ti chtěl dát pusu, Draco? :D Chci vidět, jak by ses pak tvářil, jako že ho neznáš.)
Juhuuu! Konečně se zpívá! :D Juhůůů!
…A jestli se nepletu, tak ty stromy před chvílí ještě nekvetly,“ kývnul k jabloním, vysázeným podél cesty ke skleníku. A Dracovi spadla brada. Jo! *válečný pokřik vítězství*
Áááá, dýchá na mě to štěstí z okolí.
„Severus by nikdy neudělal spoustu věcí,“ oznámila Lily vševědoucně. „A to přesně do chvíle, kdy je udělá poprvé.“ :D :D :D Mlaq!
Proč já ho jen z toho podezřívala? :D Výměna. *yes* Ale nemusel by třeba hrát, že ho vypil on… že ne?! Nééé, musí ho vrazit Harrymu. :D
To NEBYLA TA půlkapitolová romance? :D Hmhmhm, podivné věci se to na té Zemi dějí…
Ehm, poslední… A Severusova slova navrch… Jasně, mám teď ohromně dobrou náladu. :-P
Ale víš co, že ano? Líbilo se mi to. :)
Děkuji Ti.
 
co říct??
29.Jedna nitka
emmm2010
14. 1. 2011 17:15
tohle byla snad nejkrásnější půl hoďka za celej tejden.....takhle kapitolka byla něčím nová,zvláštní,úžasná.....nevím jak to popsat......tak krásné ale přesto nehrubé detaily jejich vztahu které jsou v jiných povídkách vykreslovány hrubou silou byly tady tak krásně a mile obroušeny a vytvarovány že nemám slov......
U kapitolky jsem se pobavila zasnila a slzela což je myslím sen každého čtenáře a asi i pisatele který ví co jeho povídky dovedou......máš opravdu úasný talent a obrázek je kapitolce byl taky úžasný...strašně dlouho jsem na něj koukala a snažila si představit všechny ty vjemy......
Severus je opravdu kádr že siriuse nepotopil před harrym!!!!
pobavilo mě ale ani moc nepřekvapilo že severus vyměnil šálky:D bylo to zjevné:D:D
už se nemůžu dočkat další kapči...vím že to píšu každý pátek ale teĎ když si nám nastínila další vývoj a dala menší ochutnávku se začínám bát co se stane a zároveň se mi svírá břichi touhou už to vědět.....
takže doufám že mi týden uběhne hooodně rychle!!
všímám si že mi tahle povídka totálně rozsvětluje den...dneska sem se vzbudila a první na co sem si vzpomněla bylo že až přijdu z gymplu bude na mě doma čekat nová kapitolka......
a už je zase konec....
no nic myslím že svoje pocity jsem tady vyjádřila dostatečně...takže jen tak dál a jistě děkuji za nabídku vložení svých vlastních povídek......absolutně se(teda aspoň ty moje) nedaj srovnávat s tebou ale je to milý že to vůbec nabízíš...
takže šťastné psaní.......
 
nádhera
29.Jedna nitka
Bacil
14. 1. 2011 17:19
Teda já fakt nemám slov. Je to úžasná povídka a každá kapitola je malá perla.
 
:0*
29.Jedna nitka
zuzik
14. 1. 2011 17:24
Tohle byla zatím ta nejpůsobivější kapitola. Jenom budu muset číst několikrát znovu. Nedokázala jsem se pořádně soustředit na předání elysejského klíče Sevovi ani na tu závěrečnou scénu plnou doteků (sláva, konečně Sev bez překážek:0) prostě jsem byla úplně vyřazená z provozu díky scéně alá sounáležitost. Ta představa Bradavic a zpívajících mudlovských studentů Let The Sunshine In. Úplně se mi zarosily oči.
Skutečně už nemůžeš udělat ve psaní nějaký pokrok, protože Ty jsi úplně na vrcholu.
K další kapitole...bojím se, aby Bella nezašeptala třeba Lily. Čekání na další kapitolu budu muset vyplnit psaním diplomové práce. :0( už aby to bylo
 
Pláču.
29.Jedna nitka
Haku
14. 1. 2011 17:42
A pre tentokrát mi to vôbec nevadí. Aličko..si síce daleko,ale nejako sa mi zdá,že si všade okolo,je to príjemný pocit--nepoznať a predsa rozumieť.Pri čítaní Tvojich príbehov som si Ta oblúbila a aj ked mi budeš spôsobovať kolapsové stavy( budúca kapitolka), je Ti už odpustené. Ty a Tvoje poviedky máte v mojom srdiečku vlastný kútik(dúfam,že to neobťažuje).....A ked píšeš,že príde zima tak sa proste budem držať môjho oblúbeného citátu..*Obráť tvár k slnku a všetky tiene padnú za Teba*...a budem dúfat,že slnečné lúče roztopia ľad.
 
Sluníčko
29.Jedna nitka
Mája
14. 1. 2011 18:08
Alice, jsi mocná čarodějka. Prvotní magie opravdu funguje skvěle. Vstávala jsem dnes do zamračeného, uplakaného dne s bolestí hlavy. Ale člověk prostě musí fungovat, ať chce, nebo nechce... Když jsem si před polednem vyčerpaně sedla k netu, tak už tam byla a já začala relaxovat.
Trocha obětavosti, žárlivosti, něžnosti a hlava pomalu přestávala bolet...
*zakopaný pes?* senzace! Ten byl snad ještě lepší než *z prdele klika* Opravdu jsem se málem počurala :-)
*sunshine* a magie přišla i k nám. Přísahám, že když jsem si ke čtení pustila tu písničku, tak se mraky roztrhaly a do obýváku mi vtrhlo sluníčko. Musela jsem si zastínit oči, abych mohla číst dál. Bylo to fascinující - svítilo až do konce. A já pod jeho paprsky tála, rozplývala se do prostoru a byla jsem neskutečně šťastná...

Pak jsem došla k poznámce pod čarou, mraky se zavřely a já dostala zimnici.
*Velmi doufám, že se vám kapitolka líbila a že jste si mohli vychutnat poslední z lehkých tónů, které v Klíči zazněly.*
Jestli tohle myslíš opravdu vážně, tak si asi tento příběh ukončím kapitolou 29 Jedna nitka. To je moc hezký konec.
Nechci aby někdo, koho mám ráda zradil, nechci aby vůbec někdo zradil, nechci aby těm mým milovaným zlatíčkům někdo ublížil. Hrozně se bojím dalšího pátku...
 
Fíha... :D
29.Jedna nitka
Gigi...
14. 1. 2011 18:22
Tak teď jen sedím a vegetuji... jinak se to ani říct nedá... jsem emocionálně vyčerpaná... jako když vzlétneš k nebesům a zřítíš se na zem... nemám slov... :D
Tleskám, Severusi... takové sebezapření je obdivuhodné... v jeho pozici bych Blacka v tom, co udělal, pořádně vymáchala... na druhou stranu, někdy to přijít muselo a Severus projevil ohromné množství moudrosti, přestože žárlí a nenávidí... :)
A náš milovaný Harry... :D udělá něco, po čem si myslí, že bude zase za úplného pitomce a místo toho obnoví sílu Bradavic... zázraky se dějí kudy chodí... se nedivím, že tolik uchvátil Severuse... :)
Bylo to báječné, perfektní a úžasné... :) taktika mluvit a upoutat tím pozornost zatímco Harry pije, co si navařil, je bezkonkurenční... jsem ráda, že byl Severus rozumný a nezašel dál, přestože ho to muselo stát další velkou porci sebeovládání... líbí se mi, jak se sunou po krůčkách vpřed... :)
A ksakru... za tu ochutnávku na tebe mám chuť seslat Avadu... :( jaká Belatrix?! žádná Belatrix... šoupni ji někam, kde nebude škodit!!! ale to už asi nepůjde, což? chudák Severus... chápu, že by se v nastalých událostech nechtěl probudit... a Klíč má ve stole... pokud Harryho zajmou, jak to tak vypadá, tak se divím, že nezešílel a šel se opít... :(
Prosím, dej mi nějakou naději, že se Harry vrátí v docela ucházejícím a víceméně neporušeném stavu... *dělá psí oči* třeba, že se najde nějaké řešení pomocí Evitery nebo Brumla vytáhne eso z rukávu... :) vždyť Harry Severuse vysekal z takového průseru z ministerstva, že by bylo nemožné, aby se se situací, ve které se Harry ocitne, nedalo nic dělat... :(

Jinak moc děkuji za kapitolu... :-* opravdu perfektní...

PS: příště tam takovou depresivní ochutnávku nedávej nebo budu mít infarkt... :D
 
...
29.Jedna nitka
nika
14. 1. 2011 19:38
tak toto bola dokonale magická kapitola, proste zážitok
Harry a jeho hudobné číslo ma absolútne dostali, nádhera,
Harryho rozhovor s Dracom bol veľmi zábavný :D.
Severus musí mať naozaj železnú vôľu, keď sa minule pod vplyvom toho elixíru dokázal udržať
ďakujem a už sa neviem dočkať pokračovania, i keď mám trochu obavy čo prinesie
 
Ahojky, Profesore :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 19:57
To ano, sounáležitost je ve válce poměrně důležitá zbraň :))
Ani na okamžik jsi nezaváhala, že lektvar vyměnil??? Sakra.... :DDD A to jsem tam psala, že tentokrát ho Harry připravil druhým způsobem a nastupuje pomalu... :D Nevadí, hlavně, že se ti to líbilo :))
Ano. Konečně. A to úplně stačí :))
To jsem ráda, že máš ráda trochu tmy. Obávám se, že o temnějších stránkách života se mi daří psát víc. Blizzard do ní, ano. Oko hurikánu, vydechnout a hurá do dalšího kola... :)
Děkuji ti, Profesore, snad tě svou tmou nezklamu :))
 
Ahojky, Fallagelo :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 20:01
Moc ti děkuji :)) Jsem vážně potěšená, že se ti kapitolka tak líbila :)) A Severus... byl prostě TAK :)) To stačí ;-)
Příští kapitolu se toho stane mnoho. Ale bude tam i něco pěkného... na chvilku :)
Díky, Fallagelo :))
 
Ahojky, Bábovko :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 20:02
Děkuji ti :)) Jsem moc ráda, že tě kapitolka mohla "zahřát" :)) Díky :))
 
Ahojky, Iane :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 20:18
Děkuju ti :))) Jsem moc ráda, že zářící Bradavice tě nadchli :)) Taky mám ráda tyhle něžné věci :)) (Ale to už tu zřejmě každý poznal... :D) A pokud ti tenhle díl dokáže zvednout náladu víckrát, budu ještě radši :))
Díky :)) Těší mě, že se ti výběr hudby líbí :)) Vždycky píšu při nějaké skladbě ;-) Přiznávám, že miluju především filmovou hudbu, housle, klavír, chóry... Na příští kapitolu už mám také něco připravené ;-) jednoduše neodolám a musím i do Klíče vložit svou druhou nejhlubší "knižní - filmovou" závislost :))
Kouzelník? :)) Myslím, že ne, to se tu spíš jen krásně projevuje Merlinův odkaz a magie sounáležitosti ;-) Kéž by se rozhořela co nejvíc :))
Ano, sky je zlatíčko. Nesmírně šikovné - a nesmírně trpělivé, protože ohledně Severuse jsem děsně vybíravá :DDD
Děkuji, Iane :))
 
Ahojky, ragnare :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 20:25
Děkuji, jsem moc ráda, že se ti dílek líbil :))
:D A promiň :D Ber ty ochutnávky tak napůl jako matoucí a napůl jako přípravu... Hm, tak to ti asi moc nepomohlo, viď? :D
Merlin s tebou, ať tvé utrpení aspoň trochu zmírní :))))
Díky, ragnare :)))
 
Ahojky, willy wonko :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 20:28
Děkuji ti :))) Jsem moc ráda, že se ti kapitolka líbila :)))
A ještě víc doufám, že se ti následné zkoušky z filozofie podařily! :))
Díky :))
P.S. "Willy Wonka" - krásný nick, nádherně šílená postava :))
 
krása z nejkrásnějších
29.Jedna nitka
Misule
14. 1. 2011 20:28
Alice, proč se aspoň občas ze snů nestává realita... Tohle byla nádherná kapitola, vlila mi do žil teplo, světlo a pořád příjemně hřeje. Jsi sluníčko, děkuji;-)
Pořád si přehrávám scénu se zpíváním, jak já bych tam chtěla být! To bylo úžasný a nadšení Harryho, jeho bezelstnot, radost:-)
btw. zpívali jen ti, co vyrůstali u mudlů? Proč tedy i Neville?
Spojení Draca a Lenky, ano, ano, ano....perfektně se tu k sobě hodí:-)
Já tak miluju tvoje erotické okamžiky;-) nádherně popsané a krásně se představují. Jak Harry šeptal Severusi, měla jsem mrazení po celém těle....a pak zlomený brk...
Severusovu zdrženlivost tedy vážně obdivuji. Zatím si pořád užívá jen Harry;-) hmmm taky bych někdy zkusila vypít nápoj touhy, škoda, že jsme jen obyčejní mudlové:-( takovou bouři...no jo závidím:-)
Už se těším na tu půlkapitolovku, až si to užijí OBA bez nějakých dalších omamných látek....až na kost;-)
....ale myslím, že už mě taky trochu milujete....jo jo to je náš Harry;-)
To zelené světlo objalo svět na počátku věků....NÁDHERA!

A přijdou stinné okamžiky.... já nevím, ale nebojím se jich. Budu jim držet palce, bude mi jich líto a budu s nimi cítit....ale věřím, že to dobře dopadne. Je to špatné?

krásný týden:-)
 
Ahojky, Slimčo :D
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 20:41
Děkuju!!! :D
Jsem tak hrozně ráda, že se ti ta scéna líbila :)) Já tu písničku taky miluju, nesmírně - ale přiznávám, měla jsem strach, že vám tu přijde nevhodná :)) Hodně jsem nad ní váhala - nakonec jsem neodolala a prostě ji tam musela dát, jiná to nemohla být, kdepak :))
Až zazní podruhé...moc doufám, že se mi to podaří napsat správně, protože tu scénu mám před očima a vždycky mě z ní mrazí :)) ... Ale doufám, že nejsilnější okamžik bude jiný ;-) :D
Taky miluju Harryho! :D (Sebe trpím, co se dá dělat :DDDD)
Díky, Slimčo! :))))
 
děkuji
29.Jedna nitka
Beruška
14. 1. 2011 20:48
nejdříve se chci omluvit, že jsem posledních několik kapitolek nekomentovala, přemýšlela jsem co napsat, ale vše k nim již bylo řečeno.

Zde se budu opakovat jako většina, co to čte. Je to opravdu nádherné. Tak intimní a plné zážitků, příjde mi jako bych to prožívala, tvůj styl psaní je velkolepí. Patří ti mé obrovské díky za toto dílo. Už teď si přeji aby byl příští pátek. Beruška
 
Ahojky, Elzo :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 21:12
Tomu rozumím - navíc, žádné podezřívání lidí kolem sebe ze zrady ani pěkné být nemůže...
Ano, pravda, Albus se na rozchod připravoval déle - ale hodně u něj hrála roli i obava o Severuse, kromě všech ostatních strachů z Harryho mladí, Albus znal sílu Severusovy oddanosti :))
Nestydí :)) Jak by mohl, po všech těch týdnech v domku a všech aplikacích balzámu? :)))
Díky, že se ti líbilo Lenčino vyznání :)) Tahle mladá dáma a její vyjadřování mě vždy fascinovaly, dalo to trochu práci vymyslet, jak by se u ní projevila zamilovanost ;-)
Láska je lepší než LSD :DDD Tedy, musím říct, že v tomhle směru zkušenosti nemám :DDD Obracet řád světa? To je vždycky nebezpečné ;-) Ale někdy je risk také zisk :))
Díky :)) Domnívala jsem se, že by mělo být u Klíče nějaké varování, existují volby bez návratu...
Tvůj muž rozebírá tvorbu numerických modelů a ty hraješ na piáno? :DDD U vás je taky pěkně veselo! :DDD
Ano, díky, to jsi vystihla moc pěkně - Severus nenásilný způsob obrany :))
:D Taky pravda, tuto situaci by vysvětloval hooodně špatně :DDD
Viď? Musí to být svůdné sklouznout k tomu jen naslouchnat a dívat se.
:DDD Že by Harryho úchylka? Likvidace knoflíčků... :DDDD
Každý den je svým způsobem poprvé. Ale takové odevzdání, ano, to rozhodně bylo naprosto poprvé, pro Severuse ano.
Děkuju, Elzo :))
 
Ahojky, Laonnelith :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 21:27
Probůh... :(( To mě ale strašně mrzí, že jsi z toho měla takový problém :-(( Tvůj šéf je tedy ras :-((
Ráda bych vám dělala pátky příjemnější a ne komplikovala život... Moc držím palce, aby se to vysvětlilo rychle a nemělo to žádné ještě horší následky.
Jsem ráda, že ti příběh může navodit pocity euforie, že můžeš se mnou všechny ty pocity sdílet, opravdu moc ráda - ale prosím, příště už žádné průšvihy :) Když bude třeba, prchni do koupelny a vrať se, až to "strávíš" :))
Děkuji ti :)) A ať ti to dobře dopadne... :))
 
Ahojky, sion :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 21:31
Já děkuji tobě :)) Ano, to je ta stinná stránka snů - návraty do reality... :))
Doufám, že se tvá příčetnost obnovila včas :)))
Ne, nepřidám dřív, bohužel, tahle počáteční naděje už je dnes definitvně pryč, momentálně dělám vše pro to, abych přidala vždy aspoň jednou týdně :))
Díky, sion :))
 
Re: Re: sion
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 21:31
Není zač ;-) :D
 
Děkuji Alice :-)
29.Jedna nitka
Jean
14. 1. 2011 21:39
Jsem zvědavá, jak dlouho jim to "příměří" vydrží... Musím říct, že hned začátek kapitoly byl teda naprosto odvazový :-) ...

„Myslíš zakopanej pes.“
„Prosím?“ mrknul Draco. „Tady? Kde? Hagridovi už zase něco chcíplo?“
... tak tahle hláška byla skvělá :D ... „A kde přesně ho zakopal?“ :D:D perfektní

Harryho srdce se úžasem zřítilo na podlahu... :D ta je taky dobrá :D

knoflíčky cinkylink dopadly na podlahu... :D cynkylink

jinak byla kapitola naprosto strhující, o Tvém popisování citů už jsem psala mnohokrát, ale přijde mi, že je to čím dál lepší a intenzivnější :)
 
Re: To NENÍ fér - vynechala jsi slovo!
29.Jedna nitka
assez
14. 1. 2011 21:47
Odp. k minulé:
*Kroutí hlavou a směje se*
(…a vzdor nim je HP/SS pár druhý nebo tření nejtvořenější… nejčtenější?)
 
Ahojky, Salazaret :)))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 21:47
Děkuji ti :))) Jsem moc ráda, že se ti to líbilo, hlavně Severusovo vyznání :)) Říct tu nejromantičtější větu na světě a přesto zůstat velkým Mistrem, tedy, uch, to mi dalo práci vymyslet... :DD
Zrádce s nimi zamává hodně. Samozřejmě. Ale hlavně bolestí člověk roste a moudří. A patří k životu, stejně neoddělitelně jako štěstí. A někdy je taková bolest dokonce nutná, abychom mohli postoupit dál :))
Silní jsou, to víš, že ano :)) Jen ne nezničitelní... :) Ano, jing a jang, rozdílní a přece až společně jsou kompletní :))
Ano, s Lenkou jsi to uhodla :))) Jsem ráda, že ti taky přijdou jako krásný pár :)))
To je dobře, Salazaret - buď s nimi :)) Oba to budou potřebovat - a já věřím, že tahle magie umí propojit oba světy, ten náš i ten jejich, a nenechá je padnout :))
Děkuji ti, Salazaret :))
 
Ahojky, assez :D
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 21:58
Správně :D Protože to slovo bude strašné ;-) (A tím nemyslím BAF :D) Ale jen pokud čtenáři pochopí, co všechno to slovo vyjadřuje... tak jsem si dovolila na to malinko upozornit ;-)
Myslíš Harryho náhlé znalosti? :))) Autor tím chtěl jen naznačit, že ve spokojeném světě a v bezpečí prostě Harry funguje, jak předtím nemohl, pod neustálým stresem :))
:D Díky, jsem ráda, že tě Draco mohl rozesmát :DD
A děkuji, jsem moc ráda, že se ti líbila scéna se zpěvem :)))
Tak u tebe jsem s tím skoro počítala, že budeš vědět ;-) Myslím tím výměnu Nápoje touhy. No, tak si Severus malinko zažertoval, no... Někdy jsou naše volby v souladu... :DDDDD
Ne ne, nebyla... ;-) Tohle bylo čistě pro radost - a když už jsem si Nápoj touhy vymyslela, tak proč si ho neužít pořádně? :)))
Děkuju ti. Jsem moc ráda, že se ti to líbilo :))
 
Ahojky, emmm2010 :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 22:06
Děkuju :)) Mám radost :)) I když bych ti samozřejmě přála mnohem víc hezkých chvil, než jen půlhodinu týdně a ještě ve snovém světě... Ale i to určitě přijde :))
A děkuji ti - za Severuse :)) Sice tím chránil Harryho a touha se Siriuse zbavit jednou provždy musela být hodně velká, ale nějak jsem si neuměla představit, že by tohle Harrymu udělal.
Tak tys taky čekala, že je vyměnil??? :D Kruciš :DDD Nevadí, hlavně, že se ti to líbilo :))
Je moc milé, že ti kapitolka mohla prosvítit den. Děkuju :))
A ohledně svých povídek o tom ještě popřemýšlej, prosím. Tohle není žádná soutěž, jen místo, kde si navzájem ukazujeme své sny :)) Budu moc ráda za každého, kdo se připojí :))
Díky, emmm2010 :))
 
=0)
29.Jedna nitka
Teressa
14. 1. 2011 22:07
ja nemam slov....vzdy ked si myslim ze uz krajsi diel byt nemoze, vzdy ma ta dalsia presvedci ze sa to da....a moja slovna zasoba ....bohuzial...nepoznam slova ktorymi by sa dala opisat dokonalost....tak ze mi uz len ostava cakat na dalsi diel =)
 
Ahojky, Bacil :)))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 22:08
Moc ti děkuji :))) Bylo mi velkým potěšením :)) Je skvělé, mít takové čtenáře :))
Díky :))
 
Ahojky, zuzik :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 22:12
Díky! :)) Jsem vážně nadšená :)) Kdybys tušila, jak moc jsem si tou scénou se zpěvem nebyla jistá... :)) Mám ohromnou radost, že se ti líbila, díky :))
No ano, Bella zašeptá opravdu něco velmi zlého...
Držím palce s psaním diplomky! :))
A děkuji ti :))
 
Ahojky, má milá Haku :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 22:17
Děkuji ti, mnohokrát :)) Šťastná slzička občas umí vydat za deset úsměvů :)) Moc mne těší, že to štěstí můžeš prožívat s nimi .)) A děkuji ti za ten koutek ve tvém srdíčku, moc :))
Ten citát je krásný. Ano, drž se ho. A věř! :))
Děkuji ti, Haku :))
 
:)
29.Jedna nitka
Saskya
14. 1. 2011 22:22
neskutoočné... užasné :)
ešte stále mám zimomriavky, píšeš užasne :)

neviem sa dočkať pokračovania ;)
 
Ahojky, Májo :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 22:24
To je skvělé :))) Za to sluníčko jsem moc šťastná :)))
A díky, jsem ráda, že se "zakopaný pes" líbil :DD Draco je v tomhle směru úchvatná oběť... :D
Nekonči s 29 kapitolou :)) I v zimě občas vyjde slunce. Nebo někdy stačí sednout si ke krbu a dívat se, jak venku nádherně sněží :)) Nečekají vás jen samé zlé věci - jen stoupne intenzita všeho. Tedy i těch hezkých a dobrých věcí. A pak - přijde Princův příběh, a ten jsem napsala jen díky tobě ;-)
Neztrácej naději :)) Děkuju ti, Májo :))
 
jsem ohromená
29.Jedna nitka
Mouldýně
14. 1. 2011 22:26
Myslím si, že tvoje psaní je už na tak vysoký úrovni, že je skoro škoda to čerpat na fanfikce, protože tvůj vlastní příběh by byl stejně úžasný jako tohle. Vždycky jsem hrozně obdivovala lidi, kteří jsou schopní psát mnoho kapitolový příběh a při tom ty kapitoly přesahují 10 stránek (tys mi dýlkou kapitol vyrazila naprosto dech, ale jsem hrözně ráda, protože čím víc tohohle příběhu, tím líp :3).

Ale i tak jsem hrozně ráda, že tohle píšeš, je to takový krásný vytržení z reality, hrozně jemný, pohladí to po duši a zpříjemní den.

A tahle kapitola se mi líbila skoro nejvíc ze všech (a že je z čeho vybírat!). Je takový hezký sledovat, jak se to žánrově - vlastně, na začátku to bylo spíš temnější, dramatický, pak to tu rozkvetlo do romantiky s haldou vtipů (u kterých jsem se nařehtala ^^) .

Áá a za Draca děkuju! ^^ Jsem zvyklá na trošku neobvyklý páry a navíc mám Lenku ráda, takže jsem fakt spokojená :3 Doufám, že se mu bude dařit a nezničí si to svým zmijozeláctvím. I když, Lenka je někdy tak mimo, že to prolítne jedním uchem dovnitř a druhým ven.

Vážně, dík za to, že píšeš. Hrozně mě inspiruješ x)
 
Ahojky, Gigi :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 22:42
Děkuji ti :)) Moc ráda jsem tě vynesla vzhůru - za ten pád se omlouvám :)))
Obdivuhodné, ano... :)) On je prostě takový :)) A když miluje, nehledí na sebe :)) Je pravda, že když se neobjeví někdo, kdo řekne včas Dost, končívá to zle, nebo i nejhůř... A to Severus nemohl dopustit, podruhé už ne :))
:)) Moc děkuju, za Harryho :)) Miluju jeho čistou duši, někdo takový prostě musí dělat zázraky, i kdyby nechtěl :)))
Ano ano, přesně - upoutal Harryho pozornost na sebe, takže Harry zcela bezelstně všechno vypil :D Ale nemohl zajít dál, to by nebylo ono, pod vlivem lektvaru, kdepak, tak to pro ně poprvé nechci :)) Ani vy :))
Dobře, Gigi - píšu si do notýsku : šoupnout Belatrix někam!!! :D A kdoví, třeba tě poslechnu ;-)
Naději? ... Kdepak, žádná Evitera, žádný Brumla, dokonce ani žádný Severus... Ale naděje je vždycky :))
Já děkuji tobě :))
A s příští ochutnávkou budu tedy opatrnější... :DDDDD
 
Ahojky, niko :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 22:58
Děkuji ti :)) Jsem moc ráda, že se ti kapitolka líbila :)) Včetně Harryho hudebního vystoupení a Dracova zakopaného psa :D
To ano, Mistr má železnou vůli ;-) Trénoval ji mnoho let :))
Díky, niko :))
 
Ahojky, Misule :)))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 23:11
Moc ti děkuju :))) Je krásné smět rozdat trochu sluníčka :)) Ano, kéž by některé sny mohly vstoupit do reality... aspoň malinko :))
Děkuju, že se ti líbila scéna se zpěvem :))
Co se týče Nevilla - možná mi to v kánonu jen uniklo, ale nikdy jsem úplně nepochopila, proč ho Voldemort nechal naživu, když byl jedním z těch, co splňovali podmínku věštby. Takže jsem si to vysvětlila po svém - že se Albusovi a bystrozorům podařilo Nevilla zachránit a třebaže zůstal žít s babičkou, vyrůstal mezi mudly, aby se skryl. Tak proto Hair znal :))
Díky, že se ti líbí Lenka pro Draca :)) Oni dva jsou taky tak rozdílní a současně je v nich obou cosi ...éterického :)) Aspoň mně to tak přijde :))
:)) Moc děkuju :)) Trvalo to dlouho, než jsme se k erotice dostali :)) Máš pravdu, zatím si to užívá jen Harry - ale to jen zdánlivě ;-) Severus z toho má taky velké potěšení, jen si ho nechává pro sebe :)) A ano, přesně, OBA a bez omamných látek - a rozhodně "až na kost" :)))) Přijde to... :))
Věřit ve šťastné konce nikdy nemůže být špatné. A naděje hýbe světem, vedle lásky a nenávisti je to jedna z nejmocnějších emocí, které umí měnit dějiny. Jsem moc ráda, že to můžeš vnímat takhle :))
Děkuji ti, Misule :)) I tobě přeji krásný týden! :))
 
Ahojky, Beruško :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 23:14
Rozhodně se neomlouvej, není proč :)) Jsem ráda, že tu stále jsi a příběh tě těší, to je to důležité :))
A moc děkuji, že se můžeš do děje ponořit natolik, že ho s nimi prožíváš :))
Díky, Beruško :))
 
Ahojky, Jean :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 23:18
Já děkuji tobě :))
S tím příměřím... to máš pravdu ;-) Příměří bývají křehká, jak pravil jistý Mistr :)))
:D Jsem ráda, že jsem tě mohla rozesmát :))))
No...ano, aspoň se o to snažím, aby ty city vyznívaly intenzivněji... :D
Díky, Jean :))
 
Re: Re: To NENÍ fér - vynechala jsi slovo!
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 23:21
:DDD Tak teď vážně váhám, assez - myslíš vzdor tomu, že Harryho čistota je neoblíbená - nebo vzdor interakci Severus a veverky? :DDDDDDDDDD
 
Díky.
29.Jedna nitka
Mája
14. 1. 2011 23:23
UFFF, tak to se mi ulevilo...
Děkuji Alice za povzbudivá slova :-) A příště nás už prosím tolik nestraš, závislost na tvé povídce je velmi těžko léčitelná :-)
 
Ahojky, Teresso :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 23:25
Moc ti děkuji :)))) Jsem ráda, že se ti kapitolka líbila :)) Ale obávám se, že takový standard neudržím, spíš naopak - že přijdou kapitoly horší... :))))
Díky :))
 
Ahojky, Saskyo :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 23:26
Děkuji ti :)) Bylo mi velkým potěšením :))) Snad pokračování nezklame.. :))
Díky :))
 
paaani
29.Jedna nitka
kakin
14. 1. 2011 23:29
husinu, mam jeste ted...sem plny dojmu...ani nevim, kde zacit...
tak treba u Draca...mela si pravdu uz ta prvni zminka o Lence mi vehnala usmev do tvari...to je snad jeste lepsi, nez Ginny...
dale...magie sounalezitosti...no to je proste skvely...nedockavosti sem se trasl jak ratlik...ode dneska patri tahle pisnicka mezi me oblibene...to sis delala pruzkum a zjistila jsi, ze vsichni anglicane znaji muzikal Vlasy, nebo si to strihla jen tak od boku?
a ta druha pisnicka, me to neco pripominalo, nebylo to z nejakeho filmu?
a nakonec intimni scena...bylo to az tak intimni, ze jsem vubec nepocitil zadny naznak vzruseni...a to je co rict, obvykle me takoveto texty vyrajcuji, ale u tebe nic...neber to ale jako svoje selhani...ty proste pises tak nadherne, ze mozek i telo se shodli, ze by to bylo zbytecne pokazeni atmosfery...klobouk dolu, tohle se ti vazne povedlo...
doted premyslim, kde vubec beres ta slova na popisovani tak obycejnych veci...kdyby ses rozhodla stat spisovatelkou, tak jenom tenhle fandom by ti vydelal penize do konce zivota...ver tomu...
stran zradce...jako prvni me napadl Sirius...nevim proc, ale je to tak...asi proto, ze tady v EK se mi moc nelibi...ale spis si myslim, ze to bude nejaky student...
hned rano, kdyz sem se ve skole dival, jestli uz tam kapca neni, sem si toho vsiml...ten obrazek me naprosto uchvatil...i ja se pridavam k dekovacce...
a pak je tu dalsi povidka vedle Nebeskeho mostu, pomalu se nam to zacina zaplnovat...jestli to takhle pujde dal, tak na zacatku prazdnin, kdy mam v umyslu vyjit se svou povidkou (duvodem je skola a ta nesmyslna nervozita z maturity, ktera mi brani spat, nejradsi bych se na maturitu vyflak a zacal psat :-( ), uz nebude zadny volny den xD zda se, ze tu byrzy bude denne pribyvat nova povidka...coz je dobre, slashe na tema HP neni nikdy dost...
uffff, to sem se zas rozvykladal...du se schladit zmrzlinou...
takze souhrn...dekuji Alici za prekrasny pribeh, dekuji vsem, kteri zde pridavaji obrazky, texty a basne a dekuji Ianovi za jeho nadherny pribeh...dekuji i Salazaret a dalsim pripadnym autorum pisalkum...nerad bych to zakriknul, ale jen tenhle web me drzi pri zivote a dava mi silu do toho zatracenyho uceni
PS: Alice, bude ti vadit, kdyz budu pouzivat castecne tvoje slova ve sve povidce?...zatim se totiz drzim co nejvic knihy...s vyjimkou zapletky...a nektere pasaze opisuju, takze to moc originalni nebude, ale planuju do toho zamontovat nake slash pary a udelat gaye, nebo aspon bisexualy z postav, u kterych by vas to ani nenapadlo
 
Ahojky, Mouldýně :))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 23:35
Děkuji, takové chvály si opravdu cením :)) Ale myslím, že na zcela vlastní příběh nemám :)) Jsem takový "restaurátor" :D Dovolila jsem si zkusit opravit velkou JKR, protože její závěr byl pro mě naprosto nerozdýchatelný :))
Jsem moc ráda, že se můžeš nechávat vytrhnout z reality, o tom snění je :)) Ano, to máš vlastně pravdu, žánrově se to hodně změnilo od prvních kapitol :)) Ovšem k té temné stránce se opět začínáme vracet... :) Ale romantiku si ze svých snů vzít nenecháme :D
Skvělé, to jsem nadšená, že se ti Lenka k Dracovi líbí :))) Ano, myslím, že právě ten její životní přístup dokáže ustát hodně ze zmijozelských způsobů :D
Děkuji ti, Mouldýně :))
 
Re: Díky.
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 23:37
:D Nemáš zač :))) Strašit musím, protože cítím nějakou potřebu vás varovat, trochu připravit, některé chvíle, kapitoly, budou opravdu zlé - ale ne beznadějné. To ne :))
 
Ahojky, kakine :)))
29.Jedna nitka
Alice
14. 1. 2011 23:52
Uffff :D Ani netušíš, jak moc jsem ráda, že se ti Lenka pro Draca líbí - vím, jak ho máš rád a tak trochu jsem si přála potěšit tě :)) Když už to nemůže být Harrym, aspoň někým jiným stejně výjimečným :))
Prolbém s muzikálem Vlasy je ten, že přišel z Ameriky, ne z Anglie ;-) A trochu jsem po tom zapátrala ano, protože jsem si moc přála tuhle písničku použít a chtěla jsem vědět, zda se to nějak moc nevylučuje - ale zrhuba v té době byl muzikál na vrcholu a obíhal celý svět, takže ano, řekla jsem si, že by ho mohli znát (téměř) všichni Angličani :)) (A pokud ne, tiše věřím, že se to nikdy nedozví :D)
A druhé uf :DDD Když jsi napsal, že má erotické scéna s tebou neudělal vůbec nic, trochu jsem se vyděsila :DDDD Takže moc děkuju za to vysvětlení, takhle už mne to opravdu těší :))
Ohledně zrádce jsem vydržela mlčet celou dobu, takže teď si to nepokazím ;-) Mlčím dál :)))
Viď?! Ten obrázek se sky ohromně povedl, je ohromně šikovná :))
Ah, to by bylo mé velké přání, kdyby se připojilo tolik autorů, že by týden měl málo dní :D Jak říkáš, HP slashe není nikdy dost :D (A nejen s HP a nejen slashe, bylo by fajn tu mít pro každého něco :))
Jsem moc ráda, pokud ti Klíč může přidat aspoň trochu chuti a síly do maturity - přeju, abys ji měl už za sebou a začal si užívat klidu - a psát!!! :D
A ne, určitě mi to vůbec nevadí :)) Použij cokoliv, co se ti líbí :)) Gaye z postav, u kterých by mě to ani nenapadlo? V tom případě zbývá snad jen Kratiknot a Poppy... :DDDDDDDD U všech ostatních mě to snad už překvapit nemůže :DDD
Díky, kakine :)))
 
Zapomněla jsem :))
29.Jedna nitka
Alice
15. 1. 2011 00:21
Ano, i ta druhá písnička byla z filmu, jmenuje se Faunův labyrint - a je to naprosto neuvěřitelné spojení epické fantasy pohádky s krutou realitou druhé světové války, viděno očima malé dívky, ztracené princezny z jiného světa... Rozhodně to není pohádka pro děti. Ale mě ten příběh uchvátil :))
 
Re: Ahojky, sion :))
29.Jedna nitka
:)
15. 1. 2011 01:43
Alice, teď budu mít dlouhé volno. A místo abych se z něj radovala, tak se modlím, ať rychle uteče a je už pátek:)Jseš opravdu opravdu opravdu jedinečná spisovatelka. Děkuju za to, že jsi. :)
 
Děkuju
29.Jedna nitka
Katrin
15. 1. 2011 02:14
Díky za krásnou povídku Alice! Z některých předchozích komentářů a tvých odpovědí na ně usuzuji, že nemáš moc v oblibě nějaká srovnání, ale říct/napsat to musím... tohle je jedna z nejlepších povídek co jsem četla (a že jich bylo :-))
Z daleka to není jen tím, že je o mém oblíbeném páru SS/HP, především totiž skláním hlubokou poklonu tvému vyjadřování a stylu psaní vůbec. Tvoje dílko je skutečnou potravou pro duši! Celou povídku jsem zhltla na jeden zátah a spaní jsem ten den odložila na jindy jako naprosto nezajímavou a zbytečnou záležitost :-)
Co k tomu dodat, snad jen, že díky tobě se budu mít každý týden na co těšit a za to ti moc děkuju.
Co se dnešní, vlastně už včerejší kapitoly týče... jsem zvědavá, kdy Severus popustí uzdu svému sebeovládání a užije si, co mu bylo tak dlouho odpíráno. Protože pokud se nepletu, z každé jejich intimní chvilky zatím těžil jen Harry. I když nepochybuji, že si Severus užívá už jen samotný fakt, že to je on, kdo smí Harryho potěšit, stále se mi jejich milování zdá tak nějak smutně jednostranné a neúplné. Asi právě proto, že součástí potěšení z každého milováné není jen náš vlastní prožitek, ale také vědomí, že jsme dokázali uspokojit parnera.
No, nechám se překvapit co dalšího pro naše hrdiny chystáš. I když se netajím tím, že jsi mě s tím blýskáním na horší časy trochu vyděsila. No nic, budu doufat, že necháš nadcházející temnotou sem tam probliknout paprsek světla a naši hrdinové dostanou příleitost vydechnout a užít si sebe navzájem, když už jsou konečně spolu :-)
Těším se na další kapitolku a ještě jednou díky!!
 
Re: Ahojky, Laonnelith :))
29.Jedna nitka
Laonnelith
15. 1. 2011 08:18
NE, já jsem ráda. Poprvé po patnácti měsících co jsem ve firmě mám víc jak dva dny dovolené v kuse(výsledky budou až ve středu). Škoda, že šéf tahle ke mě nevpadl někdy před Vánocema:) Děkuju vážně a doufám, že tyhle záseky budu mívat ještě hóóódně dlouho.
 
Re: Re: Re: To NENÍ fér - vynechala jsi slovo!
29.Jedna nitka
assez
15. 1. 2011 09:24
*lol* Vzdor čtenářkám nemajícím rády HP/SS pár, nebo nemající rády Harryho... takže jo, snarry.
 
Re: Ahojky, assez :D
29.Jedna nitka
assez
15. 1. 2011 09:32
*zase kroutí hlavou, protože co jí zbývá, že?*
*rofl* Ano, to mě položilo. Někdy jsou v souladu… hlavně když vyměním obsah. :D Ale vážně… Harry s tím buďto měl počítat, anebo mu případná výměna nevadila. Takže je vše OK. :D
Hmhm, jen se teď… ale vlastně ne, Harry si bude chtít i něco pamatovat, že? Takže jsi vlastně vytvořila dokonalý Nápoj touhy. Dokonalý lektvar, který se všemi svými výhodami nebude v budoucnu potřeba.
Není zač. Jsem ráda, že jsi ráda, a jsem nervózní, co jsi s nimi udělala…
 
Pro sky
29.Jedna nitka
assez
15. 1. 2011 09:33
Ten obrázek je vážně skvostný…
 
Já tě jednou Alice zabiju!!!!
29.Jedna nitka
anonymka9
15. 1. 2011 09:52
Já tě jednou Alice zabiju!!! Jseš strašná, už se těším na další kapitolu - to nemyslíš vážně, to neeeeeee!!! Jinak nádherná kapitola taková slast, prostě boží! Nechceš dodat dapitolu o 3 dny i více dřív já to potřebuji, teď čtu PÁN PÁNA SMRTI ale nic moc! Nelíbí se mi nejlepší co čtu je tvoje povídka a jsem na ni čím dál závislejší a mamka mě hlídá jako ostříž abych nemohla jít na PC a mě tím mučí strašným způsobem!
 
Re: Ahojky, willy wonko :))
29.Jedna nitka
willy wonka
15. 1. 2011 10:56
O Elysejským klíči jsem se vlastně dozvěděla úplnou náhodou,když jsme si s holkama (od kterých jsem to absolutně nečekala!) udělaly Severus Snape slash sedánek :D Haluz..
Rychle jsem dohnala kapitoly,co tu byly a ted už můžu komentovat :)
Ale Severus mě rozčiluje,měl se mu do těch očí podívat... Jenže to by bylo moc jednoduchý...
A filosofii jsem dala,i když mě pěkně podusil :D Asi si pamatoval,že mě na přednášce ani jednou neviděl.
P.S. Děkuji,děkuji :)Willy je totiž úžasnej. Jediná Deppova postava,kterou mám radši je Edward :)
 
Fantastické!
29.Jedna nitka
Rowene
15. 1. 2011 13:55
Takové popisy uměl jen Victor Hugo a to ne o smyslech a citech. Severusův popis účinků lektvaru touhy je něco jedinečného. Tolika způsoby popsat vnímání smyslů, nic lepšího jsem nikdy nečetla. A erotika pojatá takovým způsobem...nemám slov. A co teprve, až se Severus skutečně odváže.:-) Netěším se na další díly, které jsou avizované jako temné. Ach,jo!
 
wau!
29.Jedna nitka
sevy
15. 1. 2011 14:10
krása! sounáležitost, draco, humor, brumbál, intimita... jsem unešena!!! moc krásná kapitola a moc jsem si ji vychutnala! prostě žůůůžo! ;-D
škandál! co tam ten černý flek v ukázkách? to bude jméno? je šestimístné? děsí mě možná varianta! asi máme po klidu, co? fňuk... :'-(
Alice, víš co, že? hepááááááááč... :-DDD
napadlo mě napasat, koho určitě nemáš zabít! tak seve s harrym, to je jasné! pak taky... remus! sirius! hermiona! ron! tesák! albus! draco! ginny! lenka! hedviga! neville! dobby! zbytek učitelského sboru! fawks! a další napíšu, jak si vzpomenu.. jasné, jo? :-P :-DD
děkuji moc za kapitolu!!! krásná! :-)

PS: harryho dar co leží v šuplíku mě děsí!!!!
 
Re: Ahojky, kakine :)))
29.Jedna nitka
kakin
15. 1. 2011 16:16
spravne...Lenka je stejne vyjimecna jako Harry...a Dracovo napodobeni Lenky jsem si vazne vychutnal...kdyz jsem si ho tak v hlave predstavil, tak jsem vyprsknul smichy a probudil sem brachu, ktery uz spal xD...vazne, predstava Toma Feltona se zasnenym vyrazem, ktery dokaze zvladnout jen Evanna Lynch...fakt zajimava predstava xD
me to prave prislo divne, protoze mam takovy dojem, ze muzikal Vlasy reziroval Milos Forman a ten emigroval do Ameriky a ne do Anglie, ale nechal jsem to tak...
chci prave udelat gaye i z jinych Zmijozelu, a tam uznej, ze je to pomerne prekvapive, kdyz nepocitam Draca, tak neni zadny fandom na zmijozelskeho gaye...nepocitam-li Severuse a Luciuse
 
Re: Zapomněla jsem :))
29.Jedna nitka
kakin
15. 1. 2011 16:19
ja sem si to myslel...to je proste nadhernej filmik
 
Re: Re: Ahojky, kakine :)))
29.Jedna nitka
kakin
15. 1. 2011 16:39
tak oprava...Milosem Formanem byl zrezirovan az film v roce 1979 podle muzikalu z roku 1968...to se narodila moje mamka...tahle pisnicka je zaverecnou pisni nad Bergerovym hrobem, ktery vlastne odletel do Vietnamu misto Clauda a tam nalezl smrt...asi si to zkusim vyhledat na youtube, treba tam ta zaverecna scena nad hrobem bude
 
hudební doprovod
29.Jedna nitka
Elza
15. 1. 2011 16:41
Faunův labyrint jako film mi bohužel utekl, chtěla jsem na něj jít. Ale tahle 'ukolébavka' má ze začátku podobný motiv jako doprovod k Cirkusu Humberto (pak odejde jinam). Včera jsem si to večer 2x pustila, pak šel manžel preludovat na piáno, tak jsem od přehrávání upustila. Teprve když po asi deseti minutách zuřivě přibouchl kryt nástroje a manifestativně si odešel číst do ložnice, tak mi došlo, že si celou dobu Tebou vybranou doprovodnou melodii pískám (až začínám mít překrvenou hlavu...). *;-) Krásná hudba!
 
Hm, hm.
29.Jedna nitka
assez
15. 1. 2011 16:50
A hele, dnes má svátek Alice. Tak všechno nejlepší, Alice. :D
 
Přání
29.Jedna nitka
Walentine
15. 1. 2011 16:56
Och, slečno Alice! Ty máš dneska svátek : )!
Přeji všechno nejlepšejší a ať Ti hvězdy splní Tvá přání.

W.
 
:)
29.Jedna nitka
Salazaret
15. 1. 2011 17:16
Ano, napsala jsi to přesně... Říct někomu, že ho miluje a zůstat velkým Mistrem... Přesně takhle jsem to cítila když jsem to četla...
A jak říkáš, bolest je důležitá. Pomáhá a někdy napravuje...
Jak jsem psala, teď pracuji na třech jednorázovkách součastně, ale nakonec zatím dokončím jednu, která mě nadchla...
Chci v ní poukázat na to, že happy end může vypadat i jinak než jak končívají vesměs všechny povídky na téma HP/SS nebo HP/DM...
Ve většině spolu žili šťastně až do smrti... I když to každý napíše jinak princip konce je stejný...
Už jsem v polovině povídky, tak se budu opravdu snažit dopsat to co nejdřív, ale jde to pomalu... Už samotná podstata povídky je docela složitá...
Píšu totiž v ich formě a skloubit myšlenky dvou jiných lidí a přitom stějných... Složité :D :D :D
Ještě jednou moc děkuji za inspiraci a zatím ahojky...

Tvá Salazaret...
 
Re: Hm, hm.
29.Jedna nitka
Salazaret
15. 1. 2011 17:39
Já se taky přidávám!
Vše nej nej nej...
 
XXXXX
29.Jedna nitka
Hajmi
15. 1. 2011 17:45
Alice, - Bože, jednou mě zabiješ. Hlava se mi točí, lapám dech. Na hrudi tlak ohromného množství pocitů. Srdce mi tluče jak splašené. Vír myšlenek nedovolí napsat nic rozumného. Ježíši Milosrdný, dokázat napsat tak vypjatou scénu. Byla bych mrtvá, vyschlá, prázdná. Ale já jsem teď v druhém extrému.
Naplněná pocity až po okraj. Krouží a hledají cestu ven. Rozpínají se až do krajnosti. Kradou místo i srdci, které v tom tlaku buší jak splašené. Rozšířené oči doteď upřené na monitor slzí.
Jsi čarodějka - znovu /jako u této povídky už několikrát/ jsi mě dokázala srazit na kolena. Něco tak nádherného a mému myšlení blízkého jsem ještě nečetla. Díky. Za nejkrásnější povídku, kterou znám . Díky za všechny ty pocity. Díky za tu neskonalou slast.
Moje srdce a duše ti za ten neskutečný zážitek patří.