Jdi na obsah Jdi na menu
 

Komentáře k 11.kapitole - archiv

 

drama v mysli...
(Martina, 29. 9. 2010 5:11)
Jéžíš... Nártoun je přeci tak milé zvířátko :(

To byl ale krásný rozhovor mezi Severusem a Harrym... o tom co je , nebo není, kdo schopen tomu druhému dát :)
******
Hlupáčku. Mezi zodpovědností a láskou je rozdíl.
Pro nádherné oči tvé matky a pro spásu světa hodlám být k tobě plně zodpovědný, udělám a obětuji vše, abych ti pomohl. Ale milovat tě nebudu. Láska je strašná v každé formě. - můj ty Merline, jak já bych chtěla, aby někdy tohle na Harryho vyhrknul Snape na filmovém plátně !!!
******
Hermiona asi musela bát pěkně v šoku, když jí tam Severus Snape zdravil " Ahoj, Miono " :)))
No, popravdě já potkat někde Snapea a on mě zdravit, tak nejenže už nikdy neusnu, ale hlavně neusnu bez možnosti usínati pravidelně s ním po jeho boku ...:)

"Když vás pohladí usměvavý, milující človíček typu Molly Weasleyové, je to příjemné, zahřeje to u srdce, vnutí úsměv na tvář. Když natáhne ruku a dotkne se vás temný Mistr lektvarů, otevře se zem.
Je to nefér ke všem dobrosrdečným paním Weasleyovým světa a je to velmi matoucí pro polámaná štěňata. " - moc krásně napsáno !!!

Když Severus opouští Pottera na ošetřovně, je mi ho moc líto. Tedy Severuse. On už by taky nejradši zůstal s Potterem. Sklepení nabízí samotu a chlad...
Víš, to je to, co si vždycky říkám, že mě moc bolí u knížek a filmů... že Severus je sám. Moc sám. Na všechno... A pro všechny je ten nejhorší a zbabělec k tomu... a nakonec musel ještě de facto " žárlit " Na Pottera co všechno jemu Brumbál neřekne a jemu zase naopak nic a chce moc... asi víš na kterou pasáž v Princově příběhu narážím, že ano ?

Neville dostal trest podobný tomu, když v knize Snape odeslal " za trest " děcka k Hagridovi :)))

Uršula jak pěkně mluví o Severusovi... dokoce ani neřekne Snapeovi... řekne Severusovi ... že oni si občas vedou v umývárně debaty ?

Koukám, že Harrymu se hroutí svět... nic není tak jak má být. Bílá je černá a černá je bílá...
Tak i Draco Malfoy je najendou jiný, ono nestačí, že Snape, viď Harry ?
Protego od Malfoye... to je tedy síla !

Tedy ! Jak běhají Albus a Severus v Harryho mysli... excellent !
Víš Alice, to je všechno tak děsně dramatický , jak Severus Harryho skrývá v hlubinách Voldemortovy mysli a jak svolává hněv a vztek... ale přitom co by viděl nezúčastněný divák je sklánějící se Snapem nad Harrym na chodbě ... paradox, viď ?
 
:)
(Alice, 29. 9. 2010 17:16)
Děkuji :) Jsem ráda, že se ti líbí, jakým způsobem k sobě pomalu nachází cestu.
Ano, Severusův svět, jak ho vykreslila JKR, byl především prázdný. Děsivé. Nesouhlasím s tím - proto píšu Klíč :-))
Ano, sice to tu nebude nikdy vysloveně řečeno, ale Severus s Uršulou občas mluví :))
I Draco se změnil, i jeho svět se změnil a možná časem s tím Harryho najde něco společného :))
Paradox, jistě - ale tak je to u Severuse se vším - to, co je vidět, zdaleka není to, co se skutečně děje :-))
Díky :))
 
Malé upozornění
(Alice, 16. 9. 2010 15:28)
Příští kapitolka se mi nevejde vcelku, rozdělila jsem ji na dvě části - zvěřejněné budou obě najednou :))
 
Re: Malé upozornění
(assez, 16. 9. 2010 17:36)
*yahoo*
Takové my rády. ;D (A to ještě pořád tvrdíš, že se příští kapitolou ten den neskončí? Wuaha-hou!)
 
Re: Re: Malé upozornění
(Alice, 16. 9. 2010 19:30)
Neskončí, no :D Jsem se nějak rozpovídala... Přitom je délka více méně stejná jako u předchozích kapitol - jen už se editoru nelíbila "ochutnávka" a když jsem pak zkusila přidat i obrázky, poslal mě... hodně daleko :D
A ten pokřik je fakt boží :DDDD
 
Nadpis? Dneska mě žádný nenapadá :D
(Klaris, 14. 9. 2010 15:59)
Tak... Konečně, po dlouhatánském víkendu, ještě delším pondělí a dnešním šíleným dopolednem sem se konečně dostala na dýl jak 5 minut k počítači a tak sem konečně písnu komentík. Snad i tady platí to přísloví: Lepší pozdě, nežli nikdy... Já v to aspoň doufám... :)
Ke kapitolce... Užasné, krásné, nápadité, nádherné a dechberoucí - jako vždy :)
Já to četla v rychlíku už v pátek těsně než sem odjela (nemohla sem odolat) a teď sem si to vychutnávala ještě jednou, abych vůbec ten komentař měla o čem psát :)
Takže: tvůj popis Severusova vaření lektvarů je naprosto skvělý. Zvláště když je u toho Harry, to je k tomu ještě i vtipný :) I když, musím s Harrym souhlasit, našla sem si u toho nártouna obrázek a když jsem si představila, že mu někdo usekl ručičky taky se mi zvedal žaludek (i když zase - představa Snapea, kterému se zvedá žaludek u jeho oblíbeného vaření lektvarů mě velmi pobavila :D)
No hlášky z této části - ty neměli chybu :D
Dále: Ta část, kde se štěňátko zaběhlo a vymazalo se ... no ta byla přímo rozkošná. U věty: "Pane Pottere, neviděl jste moje štěně?" sem se málem rozplynula blahem :)
Scénka na ošetřovně - no ta taky neměla chybu: Strašně se mi líbila věta "Ona mě poznala?...Hustý" - ta se k Harrymu tak strašně hodí :) Chytrá Hermiona, velmi chytrá - i když, jak jinak, že? - ale divila sem se, že to ustála celkem v klidu a že to tam s ní neseklo :D
No a scénka, jak se Harry vrací do vlastního těla - ta je dokonalá. To, že si Harry nahlas přiznává nějaký ty city a že chce, aby ho měl Severus rád mě potěšilo:) Že by se to konečně mezi nimi dalo trochu do pohybu? I když asi ne... Jak tě znám, tak to bude trvat ještě hodně dlouho, než si to oba uplně přiznají - hlavně u Severuse :) Ale pořád se mi tohle pomalé tempo líbí - úplně vidím ty jejich opatrné krůčky k sobě, cítím z toho to postupné sbližování - a to je nádhera :)
No Ron a Sirius .... ani mě nijak moc nepřekvapilo, jak zareagovali... očekávala jsem to od nich :) Vždyť jsou to přeci Nebelvíři, kteří chtějí Harryho chránit a neuvědomují si, že mu vlastně takhle můžou ublížit:) Ovšem Harry je trubka... Proč to sakra zopakoval??? To teda fakt neměl dělat...
A Uršuláá - no ta je skvělá :D Mám ji tak strašně ráda a v této povídce je úžasná :) Prý "počítám nespavce" - s tím mě dostala :)
A Draco na něj vyslal pod Fidentiou Protego? - No páni, tak toto chce vysvětlení:)
No a aby těch pocitů nebylo málo tak na konci jsi mě zase strašně vyděsila... To s tím Voldemortem - no v jednu chvíli jsem uplně přestala dýchat:) A Severusova reakce? Úplně vidím jeho zděšení, když zjistil, kam se Harry dostal - to jeho " Štěňátko" vypovídá o všem:) A samozřejmě nesmim zapomenout na ten polibek :) Jsem strašně zvědavá, jakou tohle bude mít dohru ... Závěr - no ten byl velmi úsměvný - představa, jak někdo vyhodí Albuse a Severuse z hlavy - no ta mě totálně dostala, to se jim muselo stát poprvý, ne?:)
Tak, dodržela sem slovo a komentáře jsem předtím ještě nečetla a pokud se jen opakuju - tak se omlouvám:)
Ježiš zase ta délka (já sem hrozná:)) ale jestli tě to fakt těší tak už mlčim:) jak myšička :)
Ještěže pátek už je za pár dní a já se nemusim užírat svými šílenými představami a teoriemi dlouho :) A na závěr chci poznamenat že tuto povídku prostě miluju a stala se mojí uplně nejoblýbenější :)
 
Ahojky, má milá Klaris! :))
(Alice, 14. 9. 2010 19:40)
To víš, že ano, nikdy není pozdě a milý komentář potěší kterýkoliv den :))
(Navíc, chápu, že jsou na světě důležitější věci než Klíč. Ano, JE to tvrdé. Ale naučím se s tím žít. Jednou. :DDDDDD)
Tak, teď zase vážně :))
Jé, viděla jsi, jak vypadá nártoun? Je sladký, viď? :)) Měla bych stejné potíže jako Harry. Jsem moc ráda, že jsem tě pobavila i "rozplynula" :D
No jasně, Hermiona - kromě toho, jak je chytrá - je navíc i distingovaná mladá dáma, nemůže tam sebou "sekat" :DDDD Třebaže situace po tom doslova křičela :D
Neboj, ono se to mezi Harrym a Severusem hýbe, ze začátku to není moc vidět - ale hýbe se to :)) Já mám naopak někdy pocit, že jsem na jedinou kapitolu udělala příliš velký skok v jejich vztahu... Jak je vše relativní :D
Harry nemohl hned napoprvé Severuse bránit, to přece nejde :)) Měla jsem s tou pasáží dost problém, ani mi to nešlo přes prsty, ale prostě... neuměla jsem si představit, že by reagoval jinak :)) Snad nám to odpustíš :))
Díky, díky, jsem moc ráda, že se ti Uršula líbila! :D
Co se týče Draca, zatím ještě chvíli budu jen naznačovat, co se s ním děje... ale brzy už vstoupí do děje víc :))
Polibek bude mít dohru ;-) Jistěže ano. Snad se mi podaří vás s ní překvapit :)) Navíc, on bude mít o trochu později ještě jednu další dohru... :D Není nad to všechno pořádně zamotat :D
Ano, troufám si doufat, že jsem první, kdo si dovolil Albuse se Severusem odněkud vyrazit :DDDD Těší mě, že se to líbilo ;-) :D
Tak - délka tvého komentáře je úchvatná :)) Díky moc za všechny tvoje úvahy a pocity, jsi zlatá :))
 
Zas dlouhá odpověď :))
(Klaris, 15. 9. 2010 22:34)
Ano... důležitější věci bohužel jsou... S tím se asi budeš muset nějak smířit:D Ale třeba tě potěší informace, že v pátek od brzkého rána jsou mé myšlenky většinou u tvé povídky a nadcházející kapitolky než tam, kde by měli být?:) A že mé první kroky, které v pátek odpoledne, jakmile vejdu do bytu udělám, vedou k pc, na internet a rovnou na tvoji stránku, kde netrpělivě vyhlížím další díl a když vidím, že tu doopravdy je, povyskočím radostí vždy metr vysoko a vrhnu se do čtení:) A to i když bych měla dělat tisíce jiných věcí.. Takže u mě tahle povídka jednoznačně nějaké to důležité místo zaujímá:D Ale bohužel těch ještě důležitějších věcí je víc a ty se sami doopravdy neudělají.... Škoda:)
Ano na nártouna jsem se dívala a je úžasně roztomilý :) Ale bez těch ručiček si ho fakt představit nedokážu - chudáčka! (nebo si spíš nedokážu představit ty ručičky samotný a když si to představim tak - blee:D)
Jo k Hermioně mi taky nějak nepasuje aby se najednou poroučela k zemi :) To je úplně úsměvná představa:) Omdlévající Hermiona :D
Vím, že napoprvý Harry bránit Severuse nemůže ale... No, ve skrytu duše jsem doufala, že to nezopakuje :) Ale je fakt, že by to tam asi nesedělo, kdyby už rovnou jednal tak, jak by měl. A navíc by to přeci nebyl Harry:)
No komu by se ztřeštěná Uršula nelíbila? Zvlášť v tvém podání.... Dotaz - Bude tam ještě? Prosím řekni ano:)
Doufáš, že nás překvapíš? No to ani nemusíš doufat, to děláš každou kapitolkou :D Pokaždé přijde nějaké překvapení, co by jsme nikdy nečekali a už jsem teda velmi zvědavá, jaké na nás chystáš s tím polibkem:)
No radši půjdu do hajan - ať ráno vůbec vstanu:) a huráá - zítra čtvrtek, potom pátek a další kapitolka a víkend je tu - nádherné vyhlídky:)
Takže moc děkuju za odpověď a za všechno...Jsem strašně ráda, že můžu někoho potěšit prostým komentářem:)
 
Re: Zas dlouhá odpověď :))
(Alice, 16. 9. 2010 15:26)
To víš, ze mě to těší - a jak :)) Sama jsem měla pátky vždycky ráda; teď se na ně vyloženě těším :) A jsem zvědavá jak opička, jak se vám díl bude líbit a co na něj povíte :D
Číkoliv odřezané pacicčky mě děsí :D Ani to nemusí být tak sladké stvořeníčko jako nártoun. Ale předpokládám, že Severus musí být po těch létech už otrlý :-))
Uršula? Bude :)) Ještě několikrát se mihne ;-) Zrovna včera jsem se rozhodla udělit jí v jedné epizodě poměrně důležitou roli ;-) :D Ale ta je zatím ještě ve stavu rozpracovanosti v sálu vědomí :DDD
Děkuju, Klaris :-) Je super si s tebou povídat :))
 
sááákryš...
(Kiki, 10. 9. 2010 13:03)
no zpočátku tedy to bylo takový hrozně melancholický a smutný...depkoidní...
Jak to ak vypadá tak k sobě budou hledat ještě hodně dlouho cestu... chudák Harry, ale ten to určitě vyřešít tak, aby nepřišel o všechny své přátele...já osobně bych se na Rona naštvala kdyby řekl že se mi omluví jedině když bych o Severusovi řekla něco špatného a defakto to udělal...
tedy...ten konec - jsem akorát nesutečně vděčná žes to nerozsekla akorát v tom že Harry poznal kde je a že se zmýlil...to bych fakt nerada... ale jak je vidět - tak jsi nás začala mučit jiným způsobem...no sle jsem ráda že jsou to fakt jen tak nepatrné úryvky že si z nich snad ani udělat obrázek nemohu (tedy jo, něc jsem si představila, ale stále si říkám že je to příliž krátké na to abych mohla mít pravdu :D )
díky za další kapču!
 
Ahojky, Kiki :))
(Alice, 10. 9. 2010 22:23)
Depkoidní :)) Moc pěkný výraz :)) A hodně výstižný, ano :) To ano, ještě chvilku se budou k sobě trmácet... A Harry se potácí ještě mezi Ronem a Siriusem, snadné jsem mu to tedy neudělala :)
Dík! :D Jsem ráda, že jsi ocenila, že jsem na vás byla tentokrát hodnější a ještě jsem Harryho vytáhla :D Taky jsem ho tam mohla nechat celý týden ;-) I já mám své světlé chvilky :D
A víš, jak bylo těžké vybrat něco, z čeho vlastně téměř nic nezjistíte? :DDDD Ale stejně by mě tvé představy zajímaly :))
Děkuju ti, jsem moc ráda, že se kapitolka líbila :))
 
Re: Ahojky, Kiki :))
(Kiki, 11. 9. 2010 19:39)
Harry to poslední dobou nemá lehké v žádné povídce..ale tak je to lepší...aspoň nemá nic zadarmo jako v knize :D JKR se oproti některým autorům povídek může jít zahrabat...ale faktem je že ona začala psát pro děti a už do toho moc sexu vložit nemohla...a slash asi taky nikdo moc netiskne..i když v anime to prej má docela úspěch :)
myslím si že to musí ocenit každý - žes udělala konec tak abychom si smlsli ale neumřeli na vysoký tlak než přidáš novou kapitolu...já to vážně ocením...jak čtu a blíží se to do akce, tak člověk čte rychleji a rychleji..napětí stoupá, člověk si říká "sakra sakra sakra" a někteří autoři tam daj akorát něco po čem si člověk řekne "néééééééééé" a tam to taky ukončí (nesnáším) anebo se tam něco zlom ía zase je to všechno tak nějak že víme aspoň kdo přežil a řekneme si "uff" a roztečeme se po židli protože se nám uleví - když tohle někdo dělá v knihách kde jsou kapitoly a je to tam celé až do konce, tak to ještě jde, protože já většinou takovou knihu prostě nedám z ruky dříve než jí doslova na jeden zátah nesežeru :D ale zase mám ráda když občas jak v knize skončí kapitola, si tam mohu dát záložku a jít se třebas najíst (to je přesně jako tvá kapitola - ideální na záložku a aby člověk neumřel hlady :D) protože mě tedy rozhodně nenapadne uprostřed toho největšího dobrodrůža dát na list záložku a jít si vařit oběd..ne to fakt ne :D

hehe..já jsem mrcha...já bych většinou dala tak první úryvky které vlastně říkají malé nedůležité detaily (většinou citové) a u té poslední bych způsobila srdeční kolaps že by tam třebas padla nějaká zásadní otázka ale nikdo by nevěděl kdo ji položil ani komu a co na to dotyčný odpověděl..víš co myslím? :D hehehe...myslím si že je jedině klika že povídky nepíšu...
 
Re: Re: Ahojky, Kiki :))
(Alice, 12. 9. 2010 12:58)
Přesně :D V knize se takový konec kapitoly dá přežít, taky ji neodkládám, dokud nedočtu do konce :))
Obávám se, že slash se vydává jen v lehkých náznacích, zatím jsem se s ním setkala jen u Petry Neomillnerové a L.K.Hamiltonové.
Tak to jsem ráda, že díky mým kapitolám neumřeš hlady :D nakonec, máš na to vždycky celý týden :DDD To je dlouhá záložka :D
Díky za nápad ;-) Dobrá, nad příští ochutnávkou se zahloubám a pokusím se ji udělat ještě pikantnější (třeba bych mohla začernit jména... :DDD)
 
Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :))
(Kiki, 13. 9. 2010 10:37)
:D oh že já nikdy nedržím zobák!
 
Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :))
(Alice, 13. 9. 2010 12:42)
Náhodou, já ti jsem za ten nápad moc vděčná! :DDD Ohromně se mi to zalíbilo, už si to pomalinku na vás chystám ;-) :D
 
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :))
(Kiki, 14. 9. 2010 18:23)
a nechtěla bys to jen tak náhodou uchystat o den dříve? :D *andělíček*
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :))
(Alice, 14. 9. 2010 19:24)
Chtěla :D Ale zakázala jsem si to a teď se musím poslechnout ;-)) Výchova není žádná sranda, člověk musí být důsledný... :D
Ale třeba mě u tebe omluví, že jsem předevčírem dostala opět nový nápad (a něco mi říká, že by se mohl líbit ;-)) a zběsile píšu :-))
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :))
(Kiki, 14. 9. 2010 22:15)
psaní chválím :) hej kdybych já musela dodržovat všechno co si zakazuji...tak netrávím tolik času na netu a čtením vůbec...chodím do kostela a nikdy nejezdím na pouti a nepiju :D to by byla nuda ne? no hej zase když budeš mít kapitolku navíc - jak rychle píšeš...tak budeš zase ve větším předstihu od uveřejněných kapitol...to bychom byly oproti tobě v nevýhodě :D
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :))
(Alice, 16. 9. 2010 15:16)
:D Uršula s tebou souhlasí. Jenže Albus říká: Pospíchej pomalu, (a nikdy nevíš, kdy si múza vezme dovolenou)
Poslechnu starého pána ;-) :D
 
Sisooooooooooooooooo!!!! :DDD
(Alice, 14. 9. 2010 19:44)
Jsem sklerotické pako! :D Vždyť já ti chtěla nabídnout, co všem před tebou - klidně mi písni na mail, já ti kapitolku pošlu (pokud ale vůbec budeš mít čas na Comics salone na nějaké čtení, to je jasné :D)
 

 
Re: Sisooooooooooooooooo!!!! :DDD
(Sisa, 14. 9. 2010 20:24)
Akože..akože dobredu?O.O Akože..že by som to mohla stiahnuť do mobilčeku a čítať trebárs cestou? *nieje si istá, či dobre chápe*
 
Re: Re: Sisooooooooooooooooo!!!! :DDD
(Alice, 14. 9. 2010 20:29)
Ano :D Jestli chceš, písni mi, ať vím, kam to poslat ;-)
 
KYAAAAAA
(Sisa, 14. 9. 2010 21:08)
*je úplne mimo a uctieva Alice* Sakra, JUHUUU, ja ťa naprosto zbožňujem! Úplne neskonale!:D *od nadšenia ani nedýcha* ...*chvíľu sa snaží byť silná a odolať pokušeniu, ale jej sila vôle si dala cikpauzu a nechala ju v štichu*..idem písnuť! xD
 
Re: KYAAAAAA
(Alice, 14. 9. 2010 21:37)
:DD Co je to "cikpauza" ?? :DD Já znám jenom "rauchpauzu" :DD
 
Re: Re: KYAAAAAA
(Sisa, 14. 9. 2010 23:54)
Tú zase nepoznám ja:D Cikpauza je pauza, počas ktorej ideš na záchod:D a čo je tá "rauchpauza"?:D
 
Re: Re: Re: KYAAAAAA
(Alice, 14. 9. 2010 23:58)
Aha :DDDDD To jsem ještě neslyšela :DDDDD Dobrý :D
Rauchpauza je od německého "rauchen" - kouřit. Čili pauza na cigárko :-))
Člověk se pořád učí :DDD
 
Konečně se dostávám
(Slimča, 13. 9. 2010 10:50)
po víkendu ke čtení! Jsem nadšená (jak jinak)! Dominantní dojem? Hmmm... tak kromě toho, že jsou oba k sežrání, je to asi Harryho faux pas s pomlouváním Severuse. Harry, Harry... :-) Neboj, to se naučíš. Člověk nemůže sedět jedním zadkem na dvou židlích (no dobře, diskutabilní přirovnání, na dvou to jde, na třech už hůř, nedisponujeme-li dostatečnými rozměry pozadí :-D) a člověku pár let trvá, než si definitivně uspořádá hodnoty. Harryho reakce se mi ve skutečnosti dost líbila. Přišla mi taková - typická. Harry nechce ztratit lidi, na kterých mu záleží a způsob, jaký zvolil, je skuečně nejpřímější a nejjednodušší. Důsledky začaly Harryho dobíhat docela brzy. Na jeho obranu nutno dodat, že mu to ti nebelvírští pazgřivci rozhodně neulehčují - ani ten velký, ani ti malí (kromě dokonalé Hermiony, to se rozumí samo sebou :-D). Harry má obtížný úkol - na horké hlavy typu Ron a Sirius se musí pomalu a nenápadně. Což by možná nemusel být takový problém, kdyby Harry sám nebyl z Nebelvíru. A v krajním případě si zkrátka bude muset vybrat, což taky není nic moc, vzhledem k tomu, že mu Severus zatím dost jasně dává najevo, že jsou kamarádi jed odsud - posud. Ano ano, pěkně jsi mu to zavařila!
Jé - a ten popis Voldemortovy mysli! Geniální! Docela by mě zajímalo, jak to vypadá v hlavách u ostatních. U Hermiony bych to viděla na jasné bludiště z regálů plných knih, u Rona možná na velké famfrpálové hřiště a Sirius? To bude jeden velký chaos, ale určitě v něm sem tam poletuje nějaká ta vyvařená morková kostička z polívky. A ukážeš nám někdy Albusův sál vědomí? Ten by mohl stát za to!
Moc děkuji za kapitolu a strašně, ale strašně se těším na další!
 
Ahojky, Slimčo :))
(Alice, 13. 9. 2010 12:58)
Díky! :)) Jsem ráda, že se ti kapitolka líbila a díky za tu úchvatnou teorii ohledně sezení na XY židlích! :DDD To mě vážně pobavilo - a kromě toho s tebou taky naprosto souhlasím.
Jsem nadšená, že se ti Harryho reakce líbila! :)) I z tvého shrnutí, ano, ano, zuřivě kývám, přesně, vystihla jsi to parádně :)) Včetně dokonalé Hermiony a pazgřivců :DD (krásné slovo:D)
Děkuju :) Nad Voldemortovým sálem jsem dost dumala, jak by asi mohl vypadat :)) Ano, Hermionin - to je jasné, na tom se určitě shodneme všichni - je to knihovna :D Ukážu vám sál ještě jednoho člověka, kterého všichni znáte, ale určitě byste ho tu nečekali a rozhodně ne v roli, kterou jsem mu přiřkla ;-) :D A pak pochopitelně pořádně prozkoumáme Severusův sál, protože z něj nám zatím ukázal jen střechu... ;-)
Albusův? Tam jsem zatím neměla důvod zajít, ale moje soukromá vize je nějaká louka... citronová tráva... cukrové květinky, motýlci, ptáčci... znějící písnička z náhodně vybraných slov... Možná bílý králík, jak s ním popíjí čaj :DDD A vzpomínky rozvěšené po stromech :)
Ano, Ron a famfrpálové hřiště, ano :))) K Siriusovu přidej ještě nějaký patník a bude to dokonalé :DDDDD
Díky, Slimčo :)) Děkuju, že se ti to líbilo, děkuju za tvé úvahy. Díky moc :))
 
HA!
(sevy, 13. 9. 2010 15:27)
no slimáčik... chvíle tady u nás na té severní moravě a už používáš ty správné výrazy, ty naše :-D - pazgřivec (ještě, aby to bylo úplně OK, tak jsi to měla napsat jako pazgřyvec, ale to by tě mohl někdo nařknout z analfabetismu :-D)
jinak bych si dovolila trochu namítnout... ronův sál vědomí- nejen famfrpál, ale ještě nějaký ten dlabanec, však pořád jen glamže.. :-D
no nic, zabíjím čas než bude pátek, takže jako bych tu nebyla... ;-DD
 
Re: HA!
(Slimča, 13. 9. 2010 17:56)
Sevyku, kdepak! :-D Dlabanec - to by byl můj sál vědomí! :-D Albusův by se mi taky líbil!!! :-))) ...
 
Re: Re: HA!
(Alice, 13. 9. 2010 20:46)
Jak jsem na to mohla zapomenout?!?! :(
No samozřejmě! Netuším, jak je to u tebe, Slimčo :D , ale u Rona ten dlabanec určitě je :D Tahle jeho stránka je v jedné kapitole dost podstatná a já jsem nekonečný sklerotik... :)
 
http://www.a-sisi.wgz.cz
(assez, 13. 9. 2010 16:11)
Výbuch. Paráda. Děkuji… jdu určitou část vstřebávat znova. >:-)
 
Ahojky, assez :))
(Alice, 13. 9. 2010 20:43)
Děkuji :)) A naprosto netuším, kterou scénu jdeš "vstřebávat" znovu... :D Kdepak, ani šajn.
 
Ahoj Alice,
(Misule, 10. 9. 2010 19:59)
krásně píšeš, víš to, ;-) Opět nádherná, citově nabitá kapitola....
" Láska je strašná v každém slova smyslu" ..... ale i nádherná Severusi, však ty to poznáš, že je lepší milovat a být milován.... to jo ONO!
Opravdu nádherně popisuješ ten rodící se vztah, ty jemné náznaky... opravdu super.
Ztotožňuji se s názorem Alex:-)
Já jsem tak zvědavá, jak se ti dva dají dohromady.... opravdu strašně moc zvědavá, jaké to bude ve tvém podání:-)
Ehm, ehm jsou už spolu v té 28 kapitole, co píšeš? :-D
A Alice, opravdu nás nechceš potěšit přidáním další kapitoly už v úterý..... ta ochutnávka další kapitoly je spíš mučení nedočkavého čtenáře:-) Ty už nás víc napínat nemusíš :-) :-)
njn musela jsem tě poprosit, co kdyby sis to náhodou rozmyslela ;-)
Hezký víkend!
 
Ahojky, Misule :))
(Alice, 10. 9. 2010 23:57)
Hned zkraje se omlouvám, že jsem to tento týden nestihla dřív. Nakonec jsem se musela v kanceláři zavřít, jinak bych to nezveřejnila snad do večera ;-) :D
A děkuju :) Opravdu moc mě těší, že se ti to takhle líbí, pomalu a zlehka :)
Severus bohužel tuhle variantu lásky ještě nezná. Až ji pozná... měla by to asi být rána, ne? ;-) :D
Hm, jsou spolu v 28 kapitole??? Podívám se, počkej... ahaaaa.... Nepovím! :DD
Jo jo jo jo, další druh mučeníčka.. :DD Já napínám hrozně ráda :)) Ale to už jste asi poznali :D
Děkuji ti za přání, i tobě krásný víkend :))
 
Re: Ahojky, Misule :))
(Misule, 13. 9. 2010 10:27)
Haha, jsem přesně věděla, že mi na to neodpovíš, ale stejně jsem se musela zeptat:-) můj soukr. názor je, že snad v té 28 kapče by už spolu mohli být:-D Jak jsem psala, miluju to vzájemné oťukávání se, ale zároveň se moc těším na ten první okamžik poznání.... u Severuse to musí být hotová supernova, aspoň já to tak cítím.... ale bude se hodně dlouho zdráhat si to přiznat a o to víc se na to těším ;-)
 
Re: Re: Ahojky, Misule :))
(Alice, 13. 9. 2010 12:40)
Rozumím :)) Já bych taky vyzvídala :))
Přesně, taky mám hrozně ráda to první jiskření a oťukávání s příslibem věcí budoucích :)))
Supernova :)) No, nejen Harrymu jsem to zkomplikovala, ani Severus to nebude mít lehké a bude mít hodně, hoooodně námětů k přemýšlení a rozhodování... ;-) :D
 
Šteniatko
(Mononoke, 12. 9. 2010 22:21)
s veľkými smutnými očami a vlhkým... čumáčikom. Tak spojenie s Voldemortom je zrušené? Žiadne nočné mory s ním spojené? Žeby ich nahradili tie spojené so Severusom? Úžasné, ako aj táto časť láka a to nielen moje predstavy.
 
Ahojky, Mononoke :))
(Alice, 13. 9. 2010 12:35)
Ano, spojení s Voldemortem je zrušené. A děkuji, to je velmi zajímavý nápad, že zlé sny nahradí jiné... ;-) Sny si žijí vlastním životem... a někdy můžou lecos i prozradit ;-) :D
Díky, že se ti díl líbil. A děkuju za tvůj komentář :))
 
...
(Katy, 12. 9. 2010 10:49)
Celá ta epizoda s kořínky byla první, u které jsem se usmála. Vyvrátit štěňátku jeho zatvrzelou pravdu je… kruté. :D „Štěňátko, kdepak jsi?“ – rozplývám se a vím, že neustále omílat skutečnost, jak roztomile zní to oslovení, je přinejmenším trapné.
(Některé pasáže v komentáři budou vyznívat „trošku“ rozkouskovaně, protože jsem si dělala poznámky mimo do bločku a vlastně celý tenhle komentář byl zhruba napsán už v pátek večer…ale slibuju, že postupně )
Jse vše utříbí a srovná do vět. Na konci se sem tam mihne i celé souvětí. Snad 
„Nedělá loužičky, toho si u štěňat obzvláště cením“ – smát se a přitom cítit slzy na krajíčku, tohle je tak ááá :D (ani slova nenacházím) Páni, Hermiona to VÍ!
Doufám, že se ke Dracovu chování ještě vrátíš, protože to jeho protego bylo nečekané… = toužím po vysvětlení. Kromě toho, by mě hrozně zajímalo, jaké následky mělo to Hermionino zaklínadlo? Zvětšené zoubky to asi nebudou… netuším, možná jsi to zmínila a já to nepostřehla.
„Beze slov se lže líp“ tuhle větu jsem si napsala do rožku, moc se mi líbí.
Zajímalo by mě, jaký je to pocit – představte si, že si někdo jen tak vejde do vaší hlavy a řekne – „ není tu, ty tam, já tudy“ Proboha! Já jsem si zapomněla udělat poznámku o polibku. I když, na ten okamžik nejde zapomenout. Kdo by v takové chvíli dokázal ještě psát, že?
Natolik mě to vtáhlo, že jsem si ráno hledala význam „kletby“ De profundis…
Božínku, z toho konce se mi těžce dýchá. Úplně jsem cítila, jak se mi stahují orgány, když byl donucen mluvit TAKOVÝM ZPŮSOBEM o Severusovi. Tahle povídka je pátek od pátku lepší a lepší… (a myslím, že mi za chvíli dojdou slova) a já začínám pociťovat silnou euforii pokaždé, když se objeví nový díl. V průběhu týdne je mou oblíbenou činností pročítání komentářů – protože se v nich vždycky dovím něco zajímavého. Občas i něco, pro mě doposud naprosto nečekaného, co jsem pochopila jinak, než bylo zamýšleno. To je na tom to krásné. Mít možnost zeptat se Tě na cokoli a vědět, že odpovíš každé duši. Která se tady mihne. To je moc hřejivý pocit.
Zamilovala jsem se do těch úvahových částí…
Vlastně jsem se zamilovala do každého jednotlivého řádku a odstavce, který jsi napsala.
Ron je tupec. Oholila bych mu hlavu, za ten psychický nátlak, co praktikoval na Harrym. Je snad jeho přítel. Je očividné, že Severu není Harrymu lhostejný – i naprosto nestranný pozorovatel by to viděl. Ron to měl respektovat. To by přátelé dělat měli. Respektovat se navzájem. Žárlivý blbeček (Moje malé štěňátko nikdo do ničeho nutit nebude!)
Jto je.
*Chi* Merline, Ta ženská mě zničí – pronesla po přečtení úryvku z další kapitoly a zděšeně si zakryla očička.
To úplně vypadá, jako kdyby štěňátko vycenilo zoubky a pokousalo Severuse! To snad ani nejde! Ve spojitosti se Sevem mám v hlavě (Vnitřně si myslí, že to stejně bude všechno úplně
Jštěňátko jedině bezzubé. jinak. Někdo ho k tomu bude psychicky tlačit nebo to byly jen speciálně vybrané úseky, abychom se ukousaly nervozitou :D) Tyhle úryvky mě zabijí. *Je si moc dobře vědoma, že si ten hrob vlastně vykopala sama* Tak moc, jako se těším na Jkonec týdne, jsem se netěšila ani na svoje narozeniny.
Elysejský klíč nejde nemilovat.
…Děkuju
 

 
Ahojky, má milá Katy :))
(Alice, 12. 9. 2010 13:35)
Dělala sis poznámky? Ty jsi zlatíčko :)) Děkuju.
Nad štěňátkem se rozplývám také, neboj, nejsi v tom sama ;-)
„Nedělá loužičky, toho si u štěňat obzvláště cením“ - no ano, Severusův způsob, jak dát najevo, že si Harryho cení i ve chvílích, kdy "nezachraňuje svět" :))
Jsem moc ráda, že se ti líbila Hermiona, myslím, že jejich přátelství je hodně intenzivní, tak jsem to chtěla nějak nepřímo ukázat :))
Hermionino kouzlo Furnunculus způsobuje bolesitvé, nevzhledné vřídky na kůži - ale ona ho seslala na Rona, ne na Harryho ;-)
:D Ano, vnímám "mysl" jako nějaký "alternativní vesmír", prostor, kde se dá i zabloudit :D A jsem vážně ráda, že tuhle šílenost dokážete tolerovat :))
Díky!!!! Děkuju, Katy, že tě De profundis zaujalo!!! Nad tímhle kouzlem jsem strávila mnoho, mnoho času :)) A až vám později vysvětlím, co přesně znamená... ;-) :D
Ano, Harry musel poprvé opravdu čelit realitě, kdy jeho přátelé zjistí, že ho něco táhne k Severusovi. Myslím, že bychom k Harrymu byli nespravedliví, kdybychom od něj hned na začátku chtěli, aby se zachoval ideálně :)) Nakonec, i on má své chyby :))
I pro mě je úžasné s vámi probírat vaše nápady, nebo doplňovat, co nebylo z příběhu jasné. To je prostě fantastické! :)
Ronův postoj trochu lépe osvětlím v příští kapitolce :) Oholit mu hlavu? :DD No, zkusím to navrhnout, ale Merlin se tu na mě dívá s lehkým despektem... :)))
Co se úryvků týče - všechno je tak, jak to vypadá a všechno je jinak :DDD Ale ano, vybírala jsem je pečlivě, abych vás zmátla ;-) :D
Že by Harry Severuse pokousal? :D A za to ho Sirius pochválil? :DD No, to ano, to by Sirius jistě VELMI ocenil :DDDD
Děkuji, Katy :) Díky, že tu jsi a sníš se mnou :))
 
Ahojky, má geniální Alice :))
(Katy, 12. 9. 2010 16:58)
To kouzlo bylo sesláno na Rona? Musím si ten díl přečíst znovu. *blaženě se usmívá*
Líbilo by se mi libovolně se toulat v mysli a vytahovat vzpomínky ze šuplíčků. Asi bych to neměla tak srovnané jako Severus... oprava, určitě bych to neměla ani z poloviny tak srovnané...
Ale myslím, že immagie by mě fascinovala dlouhé roky :) Nabídla jsi nám vážně úžasný svět pro snění... Hledala jsem si překlad toho kouzla a jsem hrozně moc zvědavá, kdy nám jeho tajemství vysvětlíš. A hlavně - jakým způsobem :)
Vymyslela jsi tak složitě kouzelný propletenec, že člověk nemá jinou možnost, než že se do těch vlákýnek s chutí zamotá a už nechce zpátky. Všechno je tak, jak to vypadá a všechno je jinak? To zní nadmíru zajímavě :DD Jojo, napínat své malé čtenářky umíš moc dobře. :) Vsadím se, že většina z nás, si čtvrteční večer ukouše všechny nehty... a pak si budeme frustrovaně hledět na palce u nohou. :P
 
:))
(Alice, 13. 9. 2010 12:31)
Tak, tak :)) Neumím si představit, že by se Miona na Harryho tolik zlobila, aby ho proklela :) Za to Ron ji vytočil pěkně :DD
Neboj, ani u mě by to nevypadalo líp, svůj sál bych viděla asi jako Harryho - jen mně by v tom létaly ještě navíc šílené vize budoucího děje, některé zcela nepublikovatené :DDDD
Immagie je kouzelná :)) Moc by se mi líbila. A navíc... umí být i praktická ;-)
Děkuju :)) Jsem moc ráda, že se necháváš takhle vlákat a zamotat :)) Ale pozor, tiše varuju, já jsem vážně divnej pavouk :DDD
Tak tímhle jsi mě skolila :DDD "frustrovaně hledět na palce u nohou" :DDDDD Nádhera :DD
 
:)))
(Leesil, 12. 9. 2010 16:19)
Těším se na pokračování, je to napínavé čtení:)
 
Ahojky, Leesil :))
(Alice, 13. 9. 2010 12:20)
Děkuji, to jsem moc ráda ;-) :))
 
Merlin!
(Sisa, 10. 9. 2010 19:19)
Alice ty ma chceš zničiť?!:D Sakra! Najprv ma začiatkom ukolíšeš do falošnej nádeje, že to bude ďalšia pohodová kapča..a potom znenazdania BUM!O_o
AAA! Teda, postupne- hlášky na začiatku nemajú konkurenciu, to som padala z lopty od smiechu xD
Scéna kde Severus, teda Harry, ale Severusovými ústami, povie "Ahoj Miono." XD ROFL! Hermiona musela mať v tej chvíli šokovú terapiu:DD Ale páči sa mi, že jej to došlo^^ Šikulka:D
No ale..od príchodu do klubovne..sákriš, Ron- magor!>.< Harry- magor na entú!>.<" On to zopakovalT.T Zopakoval! Čo na tom, že to nemyslel vážneT.T Ale nie no, asi by som v podobnej situácii tiež zopakovala:/ Neznášam sa za to:/
Aww a Myrtla! xD(Uršula) Ja z nej úplne nemôžem, skvele opísaná! No a keď už sme pri tejto scéne- DRACO! Woohoo! On ho chránil, Draco zlatý^^ *virtuálne objíma chudáka zmäteného Draca, ktorý nechápe, čo za blázna sa to po ňom sápe*
Harry- si- to- priznal! Kyaa, žeby to všetko vymenil za Seva, keby Sev chcel*-*
No a Voldy,.. "Můj Severusi...!" xD Teda, nehodí sa to k scéne, ja viem, viem..ale keď mne sa z toho chce tak strašne usmievať!:D Ale ešte späť trochu- PUSAAAAAAAAA!!! Kyaaa! *píští tak hlasno, až sa netopiere v okolí sťažujú* Alice, ja ťa úplne zbožňujem! Ja síce chápem, že to neznačí žiadny partnerský vzťah, slash je ešte zrejme ďaleko, ale keď to je tak krásna predstava^^ A skvelý spôsob ako Pottera stopnúť v dýchaní xD
A ešte sa vrátim niekde predtoto a urobím si z komentu guláš- že Sev ho nebude ľúbiť? Teda, v tej chvíli som si pomyslela "to si len ty myslíš, Seví", tak som hádam mala pravdu:D
A zase s5 ku koncu- ako ich vykopol! Vo veľkom štýle:D Stavím sa, že pre oboch to je docela nová skúsenosť, že ich niekto vyhodí xD
Zatiaľ vše- ale nezaručujem, že sa ešte nedoplním, tvoja poviedka proste zvádza ku komentom, keď už človek raz začne:D Tož más proste smolu a budem ti sem hádzať moje idiotské názory:D
P.S.: Ukážka je vraždysadožadujúca:D Zvlášť ak vezmeme do úvahy fakt, že ku kapitolke sa dostanem najskôr 20.!:D Ale keďže zatiaľ píšeš, máš ochranu ako nikto iný:D A potom ju budeš mať stále, pretože tu vždy bude nádej, že napíšeš niečo ďalšie:D
P.P.S.: Slovenský názov som nenašlaO.O Teda, ono ma to furt hodilo z "Calathiana nivalis" na "Gentiana nivalis"..teda, došla som k názoru, že to bude asi to isté, ale niesom si istá (gentiana nivalis- hořec sněžný, syn. hořepníček sněžný; slovensky horec snežný) tož ktovie, ale trebárs nato ešte prídem:D
P.P.P.S: toto je fakt posledné, naozaj, sľubujem xD ja len, že..súhlasím s komentom Nade^^
 
Ahojky, Siso! :))
(Alice, 10. 9. 2010 23:47)
Nechci tě zničit! :D Náhodou jsem byla hodná! (trochu) :DD Harry klidně mohl zůstat u Voldemorta na návštěvě celý týden :D
Tak, tak, ukolébat a vybafnout .. :D To vám ještě párkrát udělám ;-) :D
Díky, moc ráda jsem tě rozesmála! :)) A těší mě, že se ti líbila i Miona, pravý přítel by měl Harryho poznat vždycky, ne? :))
Myslím, že téměř každý by to zopakoval. Harry si je sám ještě nejistý, jestli vůbec může mít Severuse rád a přiznat to nahlas? To už chce hodně síly. A taky nějaký důvod :)
Díky, díky, jsem nadšená, že se ti líbila Uršula i Dracovo kouzlo :) (Kdyby se ti moc cukal při tom objímání, zavolej, podržím ti ho :D)
"Můj Severusi" - ať to vysloví kdokoliv, ta věta samotná vyvolává úsměv, viď? :D Chápu! :))
Ten polibek byl zmé strany naprosto neplánovaný :) Vážně :D Podezřívám Severuse, že mi ho našeptal při psaní (nebo Harryho? ...Albus to byl! :D), prostě zničehonic - podívám se na papír a Severus tam Harryho líbá... :D Tak jsem je nechala, byl to krásný pohled :)))
Ano, taky si myslím, že Albus i Severus byli poprvé "vykopnuti" :D Jednou je to vždycky poprvé... :))
Jéééééééé :DDDD Jsem chráněný druh! :DDDD Díky, to se mi TAK ulevilo :DDD
Tak ty odjíždíš na víkend pryč? To mi tu ale bude smutno :( Koukej se brzy vrátit :)) A kdy přesně se vzdaluješ do internetového vakua? :))
Správně! Máš jedničku s hvězdičkou! :D Je to horec snežný :D Šikulka :))
Já taky souhlasím s Nade ;-) :D
Díky, Siso, opět jsi mě velmi potěšila :))
 
Re: Ahojky, Siso! :))
(Sisa, 12. 9. 2010 1:00)
IIK!:D Dobrá Alice, dobrá, moc dobrá *ťapká ju po hlave s vydeseným výrazom*, týždeň by bol desivý!:D A ešte keby si to sekla uprostred návštevy, asi by si ma mala na svedomí:D By som ťa zo záhrobia strašila a čítala ti ponad plece:DD Vlastne keď tak nad tým premýšľam..docela pekná perspektíva:D
Ešte nám to urobíš?:D Sáákriš, to aby som teraz čítala celá napätá, že "Iii! Teraz sa to iste zvrtne v masaker!O.O"
Rozosmievaš ma každú kapitolu:D A som ti zato nesmierne vďačná^^
Jojo, pravý priateľ by mal..som zvedavá, či to Ron a Sirius niekedy zistia a či sa Severusovi ospravedlnia. Asi by som si nemala robiť nádeje, čo?:D
Niee, nemykal sa xD Chudák bol v takom šoku, že sa pohnúť nedokázal:DD Ale potom na mňa zavolal liečiteľov od Munga! No chápeš ho?!:D
Presne, to je taká úsmevná veta..ale krásna:3
Tak Albus, heej?:D To aby som ho navštívila a nenápadne mu vnukla nápad, aby ti také niečo našepkával častejšie:D Pretože to je naozaj krásny pohľad!(resp. predstava:D)
Jasné, si chránený druh!:D Ty si o tom snáď nevedela?:D To je predsa úplne jasné!:D Nikdy by sme ťa nezabili:D Možno len jemné mučenie v prípade zlého konca...jemnučké, cinknuté inšpiráciou z tvojej poviedky..:D (alebo dav nespokojných čitateľov pod oknom s transparentmi:D)
Odchádzam 17.9.- presne piatok, ráno:D Ja si proste VIEM vybrať dátum a čas, čo?:D Ale musím, inak by všetko na Comics Salóne vykúpili:DD
Juhuu!:D Takú motiváciu mi treba na biolu!:D Zaradiť všetky tie hovadiny do krásnej, úžasnej poviedky a hneď by sa mi lepšie učili!:D (Tým som myslela, aby ich tam zaradil profák, nie ty:DD)
 
Re: Re: Ahojky, Siso! :))
(Alice, 12. 9. 2010 13:10)
Díky! :DDDD A sušenka by nebyla? :DDD
Ano, ano, to děsuplné napětí bude zcela namístě.. B-) :DD
Naděje nikdy neumírá, ale v případě Siiruse bych byla přeci jen trochu skeptická... Ovšem, Klíč ani u mě ještě neskončil, kdo ví, co šíleného mě ještě napadne. A Sirius v přátelském objetí se Severusem je dozajista vrchol šílenství :D
No tedy, Draco! Volat na tebe lidi od Munga, tss... :DD
Neboj, Albus "našepkává" co mu síly stačí ;-) :D
Tak mučení inspirované mnou mě skutečně děsí :DDDDDD takže buď budu na konci na vás hodná - nebo se urychleně přestěhuju na Severní pól :DD
:DD Klidně mi pošli nějaké téma z biologie, se kterým máš potíž, třeba se mi podaří ho do Klíče vpašovat :DDD (Rozmnožování prosím vynech, motýlky a kytičky by Severus asi neocenil :DDD)
 
Re: Re: Re: Ahojky, Siso! :))
(Sisa, 12. 9. 2010 15:51)
Hahaha:D Aj sušienka bude:D Už sa pečúúúú~:D
Namieste?:D Normálne sa desím toho, čo ty na tých chudákov(a na nás) chystáš!:D
*predstaví si Severusa a Siriusa v priateľskom objatí* Neviem prečo, ale táto predstava mi nejde pokiaľ by mali byť triezvi:D Ja si ich viem v objatí predstaviť len značne podnapitých:DD
Hej?:D Tak to aby som šla sušienku dať aj jemu:D Zaslúži si:DD Ale jeho ťapkať po hlave nebudem..obávam sa, že až tak tolerantný neni a preklial by ma spôsobom, že ešte moje prapraprapravnúčence by cítili následky:D
Áno, boj sa!:D Ani Severný pól ti nepomôže!:D Neviem ako ostatní, ale ja ťa vystopujem!:D
:DDDD Alice, čo mi to robíš?:D Vieš aký záchvat ma stíha pri predstave Severusa, ktorý vysvetľuje niekomu rozmnožovanie pomocou motýlikov a kvetiniek?:D Pretože to je to, čo ma pri tvojich slovách napadlo:DD
 
Re: Re: Re: Re: Ahojky, Siso! :))
(Alice, 13. 9. 2010 12:17)
Skvělé, sušenek není nikdy dost :)) (A s Albusem se rozdělím, klidně i o potlapkání ;-) :D)
Pevně doufám, že to, co na ně (a na vás) chystám, bude aspoň originální :D
V podnapilém stavu? Ano, představit si tak Siriuse mi potíže nedělá, ale Severus??? SEVERUS?! *zděšeně mrká* V jeho podání se extrémní opilost může projevit maximálně lehkým, decentním škytnutím :DDDD (No dobře, už mlčím, stejně je každému jasné, jak toho chlapíka "baštím" :DD)
Takže Severní pól nepomůže? A sakra... :DD
Ano, ano, podobné představy se Severusem mě taky vždycky umí pobavit :D
 
Ahojky!
(Bara1982, 11. 9. 2010 22:30)
Tak a zase další závislost. Tuhle tu supr stránku mi doporučili holky s M+M. A já se do ni zamilovala, tak že mně máš na krku. Předchozí kapitoly sem "zblajzla" za 2 dny, a teď budu trpět do pátku. Díky za krásnou povídku, sem ráda že píšeš něco tak hezkého.
 
Ahojky, Baro1982! :))
(Aice, 12. 9. 2010 13:00)
Děkuji ti, děkuji i dámám z MaM za doporučení :)) Jsem moc ráda, že se ti příběh líbí, vítej v mém snu :))
 
......
(samba, 11. 9. 2010 16:26)
Mam rozhozenej žaludek, jak jsem se smála,byla smutná a nakonec na nervy.To chce si dát, ten výborný burčák, co jsem si dnes koupila.Opět mučivě dlouhá doba do dalšího pátku, ¨Děkuji za všechny ty emoce a důvod ten burčák vymlasknout.Nádhera
 
Ahojky, sambo :))
(Alice, 12. 9. 2010 12:52)
Děkuji za všechny tvé pocity, moc mě těší, že jsi to s nimi opět prošla tak intenzivně :))
Doufám, že burčák "vešel a neuškodil", jak má občas nepříjemný zvyk :D Díky :))
 
ješkovi oči!
(grid, 11. 9. 2010 15:00)
To bolo krásne smutno- dramaticko-šokové. Inak ja byť Severusom tak si to asi hodím! Harry je furt v prúser,i teda aj keď nie celkom vlastnou vinou. Ale kapča je to skvelá a urobila mi veľkú radosť. Vďaka.
 
Ahojky, grid :))
(Alice, 12. 9. 2010 12:49)
Děkuji, moc ráda jsem ti udělala radost :)) I přes ty šoky :D
Myslím, žes to vystihla dobře, Harry je věčně v průseru. Ale neboj, sem tam do něj padne i Severus ;-) :D
Naštěstí je Severus zmijozelsky odolný a proztaím nehrozí, že by si to chtěl "hodit" :DD
 
kurňa!
(sevy, 10. 9. 2010 12:57)
takových rušivých elementů dneska při čtení! vrrr...
parádní kapča!
u kořínků a sekání prstíků jsem nemohla
u štěňátka jsem tála
u návratu do nebelvírské věže jsem smutnila
u hrozby jménem voldemort jsem napětím nedýchala

takových emocí na jednu kapitolu... jak ty to děláš.. :-D
malfuj mě s protego překvapil... hermy je opravdu chytrá čarodějka a rona se sirim je mi líto! říkám si, zda bude mít to závěrečné vymrštění alíka a sevíka nějaký význam a říkám si, že by mohlo.. myslím to, že v sobě objevil sílu je z mysli vyhodit, začátek něčeho? nebo mé přání? jsem zvědavá na další kapitolu!!
díky! moc pěkné! ;-)

PS: já si nedám pokoj, ale... ordinace v růžové zahradě je 2x týdně :-D chápu, ulice by byla už moc, ale ta ordinace... :-D ok, už mlčím... jako myšička :-D
 
Ahojky, sevy :))
(Alice, 10. 9. 2010 22:16)
Taky jsem měla děsně bláznivej den, v jednu chvíli jsem si myslela, že snad ani kapitolku nepřidám... :D Naštěstí se aspoň to povedlo :))
Díky! :)) Děkuji za ten krásný popis, jak jsi kapitolku prožívala, to je super :))
Jsem ráda, že Draco překvapil ;-) A doufám, že se mu to ještě párkrát povede :D
Vím, že se tu Ron se Siriusem nezachovali zrovna nejideálněji, ale na druhou stranu, oni opravdu Harryho "chrání" - takže jsem ráda, že ti jich je líto :)
Tedy, sevy, musím to říct - už jsem slyšela kdejaké zdrobněliny, ale že by někdo říkal Albusovi Alík... :DDDDDDDD Dobrý! :DDD
No... jak na to reagovat a nespoilerovat??? Netuším :D Tak... holt budu mlčet :D
:D Já vím, dnes kývnu na "ordinaci" a příště tu někdo nadhodí, kolik měl Dallas dílů... :DDDD Pracuju, píšu, promýšlím děj, až se ze mě kouří, abych už mohla zvýšit frekvenci, ale zatím ještě poprosím o trpělivost :))
Děkuju, sevy :) Jsem moc ráda, že se ti díl líbil. Díky! :))
 
Re: Ahojky, sevy :))
(sevy, 11. 9. 2010 11:46)
no co dallas, ten má jen 365 dílů... ale takový- tak jde čas, ten jich měl tisíce :-DD
ne... mě člověk nesmí brát moc vážně, já to taky pro jistotu nedělám :-D s tím přidáváním vícekrát týdně to jen tak zkouším bez očekávání úspěchu... sama vím, jak je psaní časově náročné, a to má mini povídečka nemá ani zdaleka takovou rozpracovanost o délkách nemluvě, a nestíhám vůbec...
takže tím brbláním tě rozhodně nechci naštvat nebo otrávit!
to člověka u takové skvělé povídky prostě jen nutí alespoň zkusit :-D (myslím tu "ordinaci" ne to otrávení :-D) takže se kaju a příště se pokusím udržet (ale nic pro jistotu neslibuji :-D)... :-)

jo a něco jsem zapomněla... těším se na dohru ohledně polibku, to se nemůže nechat jen tak! možná by si seve chtěl namluvit, že to bylo jen kvůli záchraně (nebo spíš, že to nic jiného neznamená), ale ... alík (fakt ještě neviděla? :-D hm, budu si víc všímat a třeba si to nechám nějak "patentovat" :-D) ví co mluví... a harry to jistě nepřejde mlčením ;-D
bodka, už mlčím...
 

 
Re: Re: Ahojky, sevy :))
(Alice, 12. 9. 2010 12:46)
Ajo, Tak jde čas... :DD Pravda, to je ještě horší :D Ale tolik fantazie opravdu nemám :DD
Neboj, tvé "brblání" mě určitě nezlobí :)) Sama bych chtěla přidávat dvakrát týdně, ale jak jsem si to ten jeden týden vyzkoušela, opravdu mi nezbyl téměř žádný čas na samotné psaní :(
:DD Skvělý nápad, nech si "Alíka" patentovat :DDD
Dohra polibku bude, to víš, že ano... ale jaká...? Začínám pomalu tušit, že vás opět překvapím :)) (A to mě tak baví :D)
 
Nemám ráda kolonku nadpis
(Bellatrix Black Lastrange, 11. 9. 2010 11:13)
Alice, inu... co říct? Opět výborná kapitola, musím se přiznat, bez boje, že jsem neskutečně ráda, že už probíhají i klasické (normální) reálné rozhovory, nikoliv ty šedě zamořené...:) Byly sympatické, ale měla jsem jich už plné oči, chtělo to změnu, přišla... děkuji:)
Nesktečně se mi líbil, ten nápad s Voldemortem. Zajímavé. Ono všeobecně je zajímavých víc věcí, komická představa pobíhání jaksi nereálného Severusova a hlavně Albusova těla...:) K tomu mě napadá hned několik zvláštních myšlenek, ale raději nebudu zabíhat do podrobností, bylo by to hé... krajně nevhodné...:D Každpádně máme za sebou první polibek, mezi našimi hlavními aktéry, docela nečekaně "romanticky" pojatý, tutno říct.
Délka opět naprosto ohromná, k tomu není co povídat, snad jen obdivné pazvuky. Musím říct, že si uvědomuju v ČR jen jednoho autora, který by tě délkou strčil do kapsy, je to autor nepíšíci slash, každopádně píše neuvěřitelná díla a jeho délku překonat nelze... tudíž jsi vyvinula tu nejdelší možnou variantu, kterou lze vyvinout...:)! Dle mého skromného já, tedy.
Měla bych jít dělat oběd a naprosto přesně vím, na co při tom budu myslet. Merci loulou...
 
Ahojky, Bellatrix Black Lastrange :))
(Alice, 12. 9. 2010 12:40)
(Už jsem se to naučila ;-) :D)
To ano, je mi to jasné, ta šedá není příliš čitelná :)) A vůbec, všeobecně, všeho moc škodí, změna vždy přijde vhod :))
Děkuji, že se nápad s Voldemortem líbil :)) Přiznávám, že celou dobu čekám, kdy mi někdo taktně připomene, že Severus Harryho vědomí po Taře přeci opravoval, jak to, že na to nepřišel...? :)) A jsem zklamaná, protože jste všichni tak ohleduplní a mlčíte :DD A já nemůžu jen tak zlehka prohodit, že jsem tam zmínila, jak ani nitrozpyt Fideliem neprojde a tudíž ta "rána" byla v Harryho vědomí mrtvá a nenápadná :)))) (Tak jsem to sem musela napsat sama, no :D Tomu se vážně nedalo odolat :D)
Ano, představa dvou pobíhajích kouzelníků v něčí hlavě je úsměvná :D Jsem vděčná, že jste tuhle moji představu sálu vědomí přijali :)) Ale ty tvé zvláštní představy na tohle téma by mě docela zajímaly :))
Romantický? :) Díky, to jsem ráda. Byla jsem z toho maličko nervózní, už proto, že jsem ho opravdu neplánovala a nějak se mi tam v ději objevil sám. Ale nakonec jsem se rozhodla dát na "instinkt" a nechat ho tam. Kolikrát už se mi osvědčilo, že když nechám postavy "žít po svém", vyplatí se to :))
Děkuji. Opravdu mě těší, že délku vítáte, vím, že některým věcem, myšlenkám, se věnuji možná zbytečně dlouho, ale trávit s nimi čas mě tolik baví... :)
Doufám, že se ti oběd podařil a myšlenky se nezatoulaly moc daleko od plotny :DD (jak se občas zadaří mně B-))
Díky, Bellatrix! :))
 
Ďa-ku-jem :)
(Iva, 11. 9. 2010 10:25)
Tak, na neviemkoľký pokus dočítané -IVT na škole nejak nepodporuje estranky :/ Našťastie mi padol trest a teraz už môžem naplno rozviť svoju teóriu o marťanovi v tvojom vedomí. Že ty tam schovávaš E.T.-ho? O.o Zastavilo sa mi srdce a dych zarovno s Harrym, bolo to skvelé, idem si to prečítať odznova. Pekné čítanie po zarachu ^^ čo pekné, Merline, nádherné :) Ani som to nechcela dočítať, lebo zas budem musieť čakať, ts, musím hľadať ďalšie zdroje môjho lačného oka :D
 
Ahojky, Ivo :))
(Alice, 12. 9. 2010 12:26)
Jejda, zaracha? Tak to jsem ráda, že už je pryč a má oblíbená čtenářko-autorka je zpět :))
Děkuju, těší mě, že jsi znovu nabitou svobodu oslavila kapitolkou :D A pokud se ve mně skrývá E.T., pak docela jistě v téhle realitě zešílel natolik, že už domů netrefí :D
Vždy jsem věděla, že Severusův polibek je sám o sobě mocným kouzlem - ale že dokáže zastavit srdce i čtenářům ... :D To musí jeho zmijozelsko-mužské ego jistě nekonečně blažit :-P
Díky, Ivuško :)) Přeju ti krásný týden bez průšvihů ;-) :D
 
...
(Katy, 12. 9. 2010 10:52)
Ty čtverečky... mělo to být tohle " :) "
 
Parádní kapitola.
(Šaren, 10. 9. 2010 23:50)
Sirius a Ronem se chovají jako nesnášenliví pitomci a Severus to ví, tak by mohl Harrymu odpustit.
A to jak ho vytáhl z Voldemortova vědomí, to nevypadalo na někoho, kdo "není schopen dát víc".
 
Ahojky, Šaren :))
(Alice, 11. 9. 2010 1:10)
Děkuju, jsem moc ráda, že se ti kapitolka líbila. :)
Ano, Severus určitě už o Siriusovi ví své :) Doufám, že tě rozuzlení potěší :))
Přesně :)) To, jak dostal Harryho ven, vypadalo na někoho, "kdo může dát víc, jen to ještě neví" :))
Díky :))
 
Díky.
(Michangela, 10. 9. 2010 23:50)
Být jen spolu, tak dlouho a tak blízko. Jak jiné je čelit ostatním. Sám ve svých myšlenkách, ve svých pocitech. Kolik je okolo nás těch, kteří projdou a my jim věnujeme více nebo méně pozornosti, ale netrefíme se s mírou...
 
Ahojky, Michangelo :)
(Alice, 11. 9. 2010 1:04)
Já děkuji tobě :)
Ano, být spolu tak blízko - to musel být zážitek. Intenzivní. A být potom znovu sám, na všechno, na všechny... Těžké.
To jsi řekla moc hezky. Kéž bychom vždy poznali tu správnou míru, jakou dát...
Děkuji ti. Díky, že čteš, díky za tvůj komentář :)
 
:)))
(Saskya, 10. 9. 2010 22:31)
ách, úžasná, krásna kapitola :-)
neviem sa dočkať pokračovania
 
Ahojky, Saskyo :))
(Alice, 11. 9. 2010 0:58)
Děkuju moc! :)) Bylo mi velkým potěšením :))
 
Wau
(Ellis, 10. 9. 2010 21:47)
Až sa mi srdce zastavilo pri tom ich bozku, perfektné, síce som tuto kapitolku prečítala celú až na piatykrát (v práci má furt niekto rušil:)) ale stálo to za to. Žasnem nad tvojou fantáziou a talentom dať všetky tie obrazy do slov a na papier :))
 
Ahojky, Ellis :))
(Alice, 11. 9. 2010 0:57)
Ty jsi taky měla bláznivý den v práci? :) Eh, nikdo nám nepřeje... :D
I tobě Severus zastavil srdce? :D Skvělé! :D
Děkuju ti :) Jsem moc ráda, že se ti to tak líbí. Díky! :))
 
...
(Katy, 10. 9. 2010 21:16)
Tak moc jsem se těšila, až si to přečtu a teď chodím kolem toho a váhám.
Ono je totiž těžké vyrovnat se s tím smutným pocitem, když dojedete kurzorem až úplně dolů a zjistíte, že dál nic není... pak už jen tupě koukáte do monitoru a přehráváte si vše, co se vám ještě před pár vteřinami odehrávalo před očima - a pak to označíte za nejlepší část celého dne. U mě to tak bývá :)
Takže si svou nejoblíbenější povídku přečtu v pelíšku.
Hmm... komentovat dílo ještě před přečtením je divné. Musím to potom napravit :) - a stav *divnosti* se vyrovná.
Asi půjdu spát. Abych si to už mohla přečíst. (líbám zem pod podrážkama všem výrobcům, díky nimž mám možnost stáhnout si soubory do přehrávače :D)
 
Ahojky, Katy :))
(Alice, 11. 9. 2010 0:52)
Ty jsi úžasná! :)) Tedy ano, jsi historicky první čtenář, který mi věnoval komentář dřív, než četl :)) Děkuju.
Opravdu takhle prožíváš novou kapitolu? Páni... Nemám slov. Na jednu stranu mě ohromně těší, že ti můžu zpříjemnit den, na druhou je mi moc líto, pokud je tohle opravdu ve tvém dni to nejlepší. Přeju ti, aby se krásných věcí ve tvém světě dělo mnohem, mnohem víc. A Klíč byl jen pohádkou na hezkou noc :) Doufám, že se ti kapitolka líbila a přinesla nějaký příjemný sen :) Děkuju ti, Katy. Jsi moc milá :)
 
Co s Tebou?
(Haku, 10. 9. 2010 20:59)
Na objatie si daleko,na obdarovanie tiez..tak snad len tolko...posielam ooooobrovitanske,neskutocne velike vedierko lasky a stastia Tvojim smerom.Uz vyraza ...môzes ho ist lapat.Ja som absolutne a totalne mimo seba a zato môze tiez Tvoja malickost ale stazovat sa nebudem bo som si kapitolku neskonale uzivala.A to nevravim o zasmarenom vankusi co letel z izby ked Harry zopakoval tie hnusne Ronove slova na provesora.A to si vravi kamarat...aj ked Ron Snapa neznasa tak ho ako Harryho kamos mohol aspon trpiet ked vidi ako na nom Harrymu zalezi,tak sa spravaju priatelia.(teda vazne)...a moja rodinka si mysli,ze ich hodlam povrazdit ked semo tamo nieco niekam zasmarim,ale ten blaznivy student ma vytocil.A hla co nasleduje potom....on si znovu namyslel,ze bez neho bude svetu lepsie,boze ten je tak nevinny...sak Voldik vrazdi pre potesenie,a nie pre to,,ze musi.Ach a Severus sa za nim vrhne ani nemrkne...a to si vravi,ze ho nebude mat rad...och aka to mylna predstava.....ved uz *TERAZ HO MA VIAC NEZ RAD*...len si to priznat trosku ( :)))) )potrva,,,,ze...ze sa nemylim???? Ved ten zufaly vyraz ktory musel mat na tvary,ked objavil ..trhlinu..a nasledne ..sepnute*šťeňátko*..vravi za seba(ja to mam pred ocami).!A to vyhostenie zo svojej mysle bolo teda hodne luxusne...asi toho bude Harry hooodne vysvetlovat. P.S. Ak sa mi rozpadne postel tak je to Tvoja vina...od netrpezlivosti budem nôzky na nej ohlodavat ako bobor.
 
Ahojky, má milá Haku :)))
(Alice, 11. 9. 2010 0:46)
Vždyť ty mě obdarováváš pravidelně a věrně každý týden :) A velmi štědře. Je skvělé, že tu jsi a sníš se mnou, a když mi pak ty pocity ještě prozradíš, rovná se to Vánocům :) Děkuji za tu poslanou lásku i štěstí, září na mě z monitoru a moc mě hřeje :) Doufám, že se mi podařilo tě potěšit stejně a je ti také tak hezky na duši :) Jsi báječná :)
:D Co na to říct? Ron je žárlivec a Harry je truhlík :)) Někdy je člověk tak naprosto přesvědčený o své pravdě, že jiné možnosti prostě nevidí. Ale na to všechno naštěstí je čas skvělý lékař a nic netrvá věčně :)) (Ale vážně, omlouvám se, že jsem tě skrz Rona tak rozhněvala :))
Nevinný, ano! To Harry je :)) Takové laskavé, hodné, naivní sluníčko :)
:D Krása, Haku! :))) Musím se usmívat radostí, když čtu tvé úvahy nad Severusem, přesně, opět jsi to perfektně vystihla - jak za ním šel bez mrknutí oka, i když měl strach. Ano :) Sama netuším, zda existuje natolik zodpovědný člověk, aby tohle dokázal ... bez aspoň malinkaté lásky...? :) Nějakého zárodečku, schovaného na dně srdce :)
A taky nevím, za by Severus souhlasil, že bylo "luxusní", jak s ním Harry vyrazil své imaginární dveře - za to já jsem nadšená, "luxusní" je prostě úchvatné shrnutí! :DDD
"Ako bobor" Haku! :DDDD Ty mi dáváš :DDD Tohle mi zas vydrží na hodně dlouho... ako bobor! Pomoc :DDD
Děkuju ti :) Díky za každé tvoje slovíčko :)
 
Ukázka mohla být i delší ;-)
(cim, 10. 9. 2010 20:56)
Myslím, že by Snapeovi nevadilo, co o něm Harry řekl Ronovi a Siriusovi, vlastně by ho mohl pochválit za tak zmiozelský tah. Každopádně jsem zvědavá jak situaci vyřeší :)
 
Ahojky, cim :))
(Alice, 11. 9. 2010 0:22)
To ano, mohla :D Jenže to už byste se z ní něco dozvěděli :DD Takhle jsem vám jen zamotala hlavu ;-) :D
A souhlasím - pokud(!) by se Severus dozvěděl, co Harry řekl, pravděpodobně(!) by na to hleděl zmijozelsky... Ale na druhou stranu, Severus už by si asi zasloužil trochu uznání, po tom všem, ne?
Způsobila jsem ještě větší zmatek? :))))
Díky, cim! :)
 

 
Merline, já nemůžu ani dýchat!!
(Lisa, 10. 9. 2010 20:38)
Já nemůžu ani dýchat z toho, jak je to úžasný! Nemůžu přemýšlet, protože mojí mysl zaměstnává jen tahle dokonalá kapitola! Bože, myslím, že jsem se zbláznila, ale doopravdy zbláznila...do téhle povídky! :-) To bylo tak neskutečný! Jeeskovy, to s tím štěňátkem, to bylo tak roztomilé, jako pohlazení po srdci a pak s Hermi na ošetřovně jeee, no Ron, z toho jsem neměla radost, a Sirius! Copak to nedokážou pochopit? Vzdyt Harry a Sev, oni k sobě patří, a místo toho Harry řekl takovou kravinu, to je proti lidskému přesvědčení! :-D No zarazila mě Brumbálova slova, proč nechce, aby měl Sev Harryho rád?! , ale nejlepší bylo jak ho zachránil, to bylo nádhernyyy :) jen hodně mooc doufám, že se Sev nedozví, co o něm Harry řekl :-) Jsem neskonale vděčná, že můžu číst tuhle překrásnou povídku, i když nevím, jestli překrásný je to správné slovo, které jí vystihuje, asi by se mělo vymyslet nějaké univerzální, které by na tento skvost pasovalo :D Poposedávám tady na židli, abych alespoň trošku zmírnila tu nedočkavost na další kapču :-D
 
Ahojky, Liso :))
(Alice, 11. 9. 2010 0:17)
Díky, to byl jednoduše úchvatný komentář :))) Jsem nadšená, díky moc :))
Děkuju, že se ti líbilo štěňátko i Miona, díky, že tě Ron i Sirius naštvali :) (Ale moc se na ně nezlob, oni to myslí s Harrym dobře ;-) :D)
Důvod Brumbálova postoje se dozvíte až později... :)
(Jsem tajemná jak hrad v Karpatech :D A už jsem se docela naučila se nespoilerovat, že jo? :DDD)
Co se Severus dozví a nedozví uvidíme :)
Pokud takové slovo vymyslíš, sem s ním! :D Prozatím Klíč považuju za poměrně šílený :DD (sebe též :D)
Děkuju, Liso :) Díky za to nadšení, díky, že tu jsi, díky za tvá slovíčka :)
 
nádhera
(Bacil, 10. 9. 2010 20:03)
tak faj já na tohle prostě komentář nejsem schopna vymyslet. Jsem totiž ještě v euforiii. Takže se vrátím k pubertálnímu výraz ŽÚŽO. Ti dva mně zcela dostali a dovršil to Drato tím ochraným kouzlem. Super kapča a už se moc těším na další
 
Ahojky, Bacil :))
(Alice, 11. 9. 2010 0:09)
"Euforie" a "žůžo" je skvělý komentář! Díky :))
Jsem moc ráda, že se ti líbili, že i Draco potěšil, díky moc! :))
 
... :-)
(Misule, 10. 9. 2010 21:52)
A jak dokázal Harry vykouzlit Patrona?
 
Re: ... :-)
(Alice, 11. 9. 2010 0:06)
Jsem si tě "poskládala" pěkně za sebou, abys to nemusela hledat ;-) :D
Správná otázka :) Děkuji, skvělý pozorovací talent, výborná úvaha :)) V příští kapitolce k tomu slůvko prohodím :))
 
zase komentuju...
(Misule, 10. 9. 2010 21:17)
No jo, ta povídka mě tak zaměstnává, že svůj koment nemůžu napsat najednou, protože toho mám v hlavě tolik, že vždycky něco zapomenu...
takže....:-) Jsem taky zvědavá, kdy nám konečně vneseš trochu světla do Dracova chování.... co se děje mezi ním a Brumbálem.... a že zbaven zábran vykouzlí štít....nu dobré ;-)
Dále můj pocit, když by se Severus dozvěděl, co o něm Harry řekl, je ten že by se nemohl zlobit, protože pragmatický Severus ví, jak na něm Harry visí a pochopil by situaci...je otázka jestli bude v té době ještě tak pragmatický.... jestli se to ovšem dozví...:-)
Rozhovor Severus/Brumbál....Sev a majetnický.... není možná:-)
tak snad už je to všechno:-)
 
Re: zase komentuju...
(Alice, 11. 9. 2010 0:03)
Ty jsi skvělá :)) Díky, jsem jedno velké ucho, všechny myšlenky mě zajímají :))
Draco a Brumbál se ještě chvilku budou držet v povzdálí, zatím má Harry spoustu práce sám se sebou (a já s ním :D), ale rozhodně se k nim dostaneme :))
S tvým názorem na chování Severuse musím souhlasit - což ovšem neznamená, že se tak zachová ;-)) Nebo se to dozví... :DDD
Majetnický Severus - že ano?! Taky mi to přišlo absurdní :DD A kdybys jen věděla... co vím já... :DDD
 
Polibek
(Nade, 10. 9. 2010 19:10)
Harry tak touží po Severusově lásce a on se snaží ho odmítnout. Ale ten polibek všechno mění. Harry bude chtít víc a nemyslím tím fyzickou stránku.
Voldemort byl děsivý, tahle spojení jsou vážně nebezpečná.
Ohledně těch řečí ... Harry by měl především Snapovi říct, jak to bylo. Pak bude mít čisté svědomí a může si rozmyslet, KDO je pro něho na prvním místě.
Osobně si myslím, že pokud mají přátelé a Sirius Harryho opravdu rádi, budou nakonec jeho city k Snapovi tolerovat. V opačném případě je jejich láska opičí, sobecká, a tudíž za nic nestojí.
Krásný dílek. Moc děkuji.
 
Ahojky, Nade :))
(Alice, 10. 9. 2010 23:28)
Ano, Harry začíná skutečně chtít víc, nebo možná aspoň cokoliv... :) Děkuji za tvé úvahy, je tak skvělé, když nad dějem přemýšlíš. Děkuju :)
Jsem zvědavá, co řekneš na to, co s nimi ten polibek udělal / neudělal :)) A tentokrát nebudu napínat dlouho, už v příští kapitolce se tomu budou věnovat :)
Naprosto s tebou souhlasím, co se týče Siriuse, přátel a opičí lásky, přesně. Pokud mají Harryho skutečně rádi, naučí se jeho volbu respektovat. Ale nejdřív se musí Harry opravdu rozhodnout :)
Děkuuj moc, Nade! :)
 
..
(BloodyRose, 10. 9. 2010 17:47)
dokonalá.. úžasná.. dychvyrážajúca kapitola..
 
Ahojky, BloodyRose :))
(Alice, 10. 9. 2010 23:20)
Děkuji ti za ten nádherný komentář. Díky moc! :)
 
Super
(mana, 10. 9. 2010 17:38)
Bože, tvoje povídka je prostě úžasná. Dokážeš psát takovým způsobem, že to člověka prostě vtáhne do děje a celé to prožívá. Už se nemohu dočkat další kapitolky. díky
 
Ahojky, mano :)
(Alice, 10. 9. 2010 23:18)
Děkuji ti! Jsem moc potěšená, že tě Klíč tak oslovil, díky moc. Děkuji, že čteš a díky za tvůj milý komentář :)
 
...
(nika, 10. 9. 2010 16:59)
paráda, Harry má konečne svoje telo a tá scéna vo s Voldemortom bola desivá a do toho ešte Severusov neplánovaný bozk...no, som veľmi zvedavá ako toto bude pokračovať
 
Ahojky, niko :)
(Alice, 10. 9. 2010 23:15)
Děkuju :) Pokračovat to bude... rychle a zběsile :D
 
teda
(tehanu, 10. 9. 2010 16:27)
posledných pár riadkov som ani nedýchala...vážne až keď som dočítala som si uvedomila, že zadržujem dych. Viem, že je zrejme ešte skoro, ale ja si tak strašne prajem ,aby boli spolu XD.
 
Ahojky, tehanu :))
(Alice, 10. 9. 2010 23:13)
Páni, děkuju :) Úžasné, že ses dokázala tak ponořit do děje, díky moc! :)
Ano, na něco silnějšího je mezi nimi ještě brzy... utěší tě, že já si je přeju pohromadě už od první kapitoly? :D Asi ne, ale aspoň v tom nejsme každá sama ;-)
Děkuju ti, tehanu :)
 
Sakryš..
(Adél, 10. 9. 2010 16:26)
..jak já to vydržím do příštího pátka? Tak to teda fakt nevím. Alice, co kdybych ti dala menší úplatek a ty bys mi poslala další kapitolu na mail?;):D Jinak krásná kapitola. Nevím čím to je, ale u týhle povídky se umím tak nádherně vcítit do hlavních postav. Tuhle povídku miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, miluju, ...
 
Ahojky, Adél :))
(Alice, 10. 9. 2010 23:10)
Úplatky beru :D Hlavně , co se času týče - přijímám hodiny, minuty i vteřiny, jestli dokážeš, aby den měl 60 hodin nebo abych aspoň nemusela spát, jsem tvůj člověk ;-) :D
Jsem moc ráda, že se ti kapitolka líbila, i že se do nich můžeš a dokážeš vcítit, to je prostě skvělé :)
Jsi ohromně milá - děkuju moc :) krásný komentář... Díky, Adél :)
 

 
Mila Alice,
(Alex, 10. 9. 2010 15:38)
dekuji. Dekuji, ze se s nami delis o svuj neobycejne imaginativni dar fantazie. Pro mne to znamena opravdu hodne, sytis hlad, o kterem jsem nedavno ani netusila, ze ho mam... A sytis ho opravdu vybranymi delikatesami.
Merline, to byla ale nabita kapitola. Nektere veci mi jiste dojdou az za dlouho, ale nektere mi snad dochazeji uz dnes (a docela by me zajimalo, jestli mi dochazeji spravne…). Treba kdyz Snape zbaveny zabran pusti Harryho do sve mysli – a pritom si soukromi ceni vic nez svuj zivot. To tedy znamena, ze stoji o intimni (zatim predevsim v duchovnim smyslu intimni) vztah s Harrym vic, nez si sam dokaze pripustit. A kdyz se po tom vsem, co si rekli, na osetrovne probiral Harryho vlasy, nechoval se prave racionalne. Racionalni by bylo nevzbuzovat v chlapci marne nadeje, kdyz ho nehodla milovat. Ale i chytremu Zmijozelovi mohou nektere veci uniknout, zvlaste kdyz se tykaji neceho tak neuchopitelneho, jako jsou vlastni emoce. Albusovi, zda se, na druhou stranu neunika vubec nic...
Ted je ale Severus v prekerni situaci. To jsem fakt napjata, jak si poradi s tim polibkem. Kdyz Harrymu rekne, ze to bylo jenom kvuli tomu, aby zastavil jeho srdce a dech, totalne ho tim znici. Kdyz mu to nerekne, tak se oba posunou do uplne jineho patra, o ktere ale Severus v tuhle chvili rozhodne nestal. Nepochybuji, ze si s tim nejak poradis, a jiste nejak naprosto neocekavane…
A nejhorsi z cele kapitoly je uplny zaver – po tom vsem nam prejes prijemny vikend… Vskutku zmijozelske.
 
Ahojky, milá Alex :))
(Alice, 10. 9. 2010 23:05)
Děkuji. Jsem vděčná vám, že se mnou tenhle sen sdílíte :) A pokud Klíč plní nějaké prázdné místo, je má radost dvojnásobná. Díky!
Musím se přiznat, že při čtení tvého komentáře jsem dostala až nezvladatelnou chuť začít tleskat radostí jak malé děcko :D Ano! I racionální Zmijozel může dělat chyby a dokonce si jich sám nemusí být vědom :) Dokonalé. Díky! Přesně tohle jsem si přála vyjádřit, jak je Severusova přísná logika v rozporu s jeho chováním (jen lehce, aby si sám nevšiml - nebo aspoň ne teď ;-)) A emoce řeší svou rtutí, jednoduše je utopí. Jenže ony tam stejně jsou :) A pomalinku sílí. A moudrý Albus se opět snaží svým způsobem na jisté věci upozorňovat, možná je malinko postrkávat... někam... :)
Co se polibku týče... prozradím jen, že jsme Harryho i Severuse opustili v časném ráni - a tento den bude ještě zatraceně dlouhý :) Vlastně neskončí ani v příští kapitole... ;-)
:D Koncem jsi mě opravdu rozesmála :D Díky!
 
!!!!!
(denice, 10. 9. 2010 13:50)
Zase jsi mi úplně vzala dech, jen teď nevím, jak vydržím do příštího pátku. Díky za nádherný zážitek!
 
Ahojky, denice :))
(Alice, 10. 9. 2010 22:54)
Já ti děkuji :)) Jsem moc ráda, že se ti díl líbil! Díky :)
 
Super, skvělé,
(Rowene, 10. 9. 2010 13:37)
jestli to bude i dál tak dobré, tak si říkám, že to bude patřit k tomu lepšímu, co jsem kdy četla. Ohromně procítěné a napínavé. Přimlouvám se za tu ordinaci, i když, taky musím občas něco dělat.:-)
 
Ahojky, Rowene :))
(Alice, 10. 9. 2010 22:52)
Děkuji ! To mě moc těší :) Jsem vážně ráda, že vám tohle mé pomalé tempo vyhovuje. Budu se snažit, abych tě pokračováním nezklamala. A pokud se mi to nepovede, druhé... sedmé... sedmdesátéčtvrté místo by bylo taky fajn :D
Děkuju ti :)
 
:-D
(lady corten, 10. 9. 2010 13:16)
Vynikající díl, nemohu se dočkat pokračování :)
 
Ahojky, lady corten :))
(Alice, 10. 9. 2010 22:47)
Děkuji! To jsem moc ráda. A těším se taky ;-) :D