Jdi na obsah Jdi na menu
 

Komentáře k 13.kapitole 2.část - archiv 2.část

'Odrazování'

(Elza, 11. 1. 2011 15:53)

...v minulé kapitole už leccos naznačeno bylo. A teď v závěru... první manželská hádka?

 

Re: 'Odrazování'

(Alice, 11. 1. 2011 16:13)

Elzo :))
Manželská hádka to sice svým způsobem byla, ale docela určitě ne první ;-) :D

 

zoufalost :D

(Walentine, 15. 10. 2010 14:25)

Ale neeee, na posledních kapitolách nefungují odkazy ! Co teď? AAAAA

 

Re: zoufalost :D

(Alice, 15. 10. 2010 14:33)

Walentine, mně fungují... Nejde ti to ani ze souhrnu kapitol, ani v odkazech na konci kapitol???

 

Re: Re: zoufalost :D

(Walentine, 15. 10. 2010 14:55)

Už je vše v pořádku .)
-Děkuju za Tvé povídky. Že tu pro nás jsou. :)

 

Re: Re: Re: zoufalost :D

(Alice, 15. 10. 2010 14:58)

Uf, prima :-)) trochu jsem se lekla :-))
Já děkuji :))

 

jsem cvok :)

(Martina, 30. 9. 2010 6:10)

Alice,
včera jsem dočetla zatím poslední kapitolku ( zmákla jsem to od jedničky za dva dny :) ) a už mám šílenej absťák :)
Do tvý povídky jsem se zažrala tak moc a tak moc je v ní krásně zatím všechno, jak mi to chybí v knihách a ve filmu...že mám vizuelné problém se Severusem a s mou " immyslí " :)))
Kdysi byl Snape prostě " jen " k extázi přivádějící Snape :)
Teď se podívám na Alana Snapea ( protože pro mě jiný než Rickman nepřipadá v úvahu ! jo, pak ještě by to mohl být Keanu Reeves, ale bohužel :) ) a vidím toho citlivého, hodného, občas " nesmímvypadnoutzrole " Snapea, který by pro harryho skočil přes tři pekla a zpátky ho přinesl jemně v náruči . :)
Jsem cvok já, nebo tohle děláš s lidmi u povídek pravidelně ???

Měj se !
A MÁM PRO VÁS VŠECHNY , KTERÝM SE TATO POVÍDKA LÍBÍ TAK STRAŠNĚ JAKO MĚ DÁREK !!!!

Tohle video :
http://www.youtube.com/watch?v=zdQGWatxFC4&NR=1

Alice, že v tom máš prsty ? Nebo Aislin musela číst Elysejský klíč :)))
BTW... proč se to jmenuje " Elysejský klíč " ?

 

Ahojky :))

(Alice, 30. 9. 2010 18:10)

Děkuji, opravdu mě těší, že ti Klíč tak padl do noty :-)) Nakonec, i já do něj vkládám, co mi v originále chybělo :-))
Děkuji za video, je moc povedené :-)) Severus jako anděl... :)) Krása. Hlavně, jak to ke konci sestříhala :D
Vysvětlení, co je Elysejský klíč, už se blíží, objeví se poprvé v 16.kapitole (aspoň doufám, že si to pamatuji správně :D)
Díky, Martino :))

 

Bacha, letííí sem komentář! Řítí se .. a míjí :DD

(Klaris, 28. 9. 2010 18:31)

Tak dnes - státní svátek a mě se konečně dostává čas na napsání komentáře. I když jsem kapitolku četla už v pátek (zase ve škole :D) komentuju až dnes. (Zajímavé: na čtení mám čas hned ale na komentář ne? No - příště to skusím najednou:D)
Kapitola - báječná ... vtipná a odlehčující - ale jak tě znám, tak tento stav nebude trvat moc dlouho, nebo jo?
Hned ze začátku se mi líbily Severusovy myšlenky o Harrym... Jaké to bude, až z žádného z koutů nebudou měkce zářit důvěřivé zelené zorničky? A stojí takový svět vůbec za záchranu? - krása:)
I když mě některé celkem i zneklidňují. Např: Ochráním tě před světem. Kdo tě ochrání přede mnou? Nebo: Takže mým osudem je dovést všechny zelené oči na popraviště. Někdo to zřejmě dělat musí. - Fakt znepokojivé myšlenky... Tím myslíš to, že ho v podstatě připraví a povede na tu závěrečnou bitvu s Voldemortem?
No to s tou pusou na dobrou noc - úplně jsem očekávala, že se z toho vyklube něco takovýho... Přeci bys je nenechala líbat se hned ve dvou kapitolkách za sebou :DD Ale těším se, až se to jednoho dne změní a těch polibků tam bude víc (a nejen jich) :)
Poppy, jak řekla: Ubožátko a Severus se zhorozil - také moc hezké :) Vůbec - Poppy tu má skvělou roli a ve tvém podání je úžasná:) Věty: Poppy je tu pro tebe.. a Šupem na kutě, hádě - celá milá Poppy, jak si ji také představuju:)
Colin! No teda - taky jsi mu dala nový, krásný rozměr - alespoň pro mě! Prý: Já to věděl! Je to upír! - no tím mě rozesmál:DD
Miona - taky skvělá:) Nedělám esej pro Binnse - jak to řekla tak mimochodem:) soustrastně poplácala Harryho po koleni -Harry, to je mech- tak u toho sem dostala parádní výbuch smíchu:)
No hodina lektvarů - o tom nemá cenu mluvit, protože kdybych začla - psala bych to do Vánoc - stačí napsat, že se mi to moc líbilo - hlavně to jak byl Harry nervozní, jak si tajně povídali a Severus Harrymu radil:) - bezvadné :)
No a pak ten souboj - no dá se tomu vůbec říkat souboj? Asi ne.. Tak u toho jsem se pořád jen smála a smála ... Taky souhlasím s názorem, že si likviduješ čtenářstvo, za chvíli všichni lehnem smíchy :DD Bacha, letíím :D Ano, a Potter letí, řítí se .. a míjí a já padám smíchy :D Fakt, kdybych někdy chtěla, aby se mi zlepšila nálada nebo se potřebovala okamžitě rozesmát - přečtu si tohle ...
A nakonec to Harryho rozhodnutí, že půjde do domku se Severusem mě strašně potěšilo:)
Nevíš ani jak moc se těším na pátek a na další kapitolku ... Obzvláště dnes strašně moc, protože je volno, nemám nic moc co dělat a tak ležím v posteli s noťasem a teď si tady čtu ty nejlepší kapitoly a spekuluju, co na nás chystáš dál:)
Tak končím - proč já někdy nemůžu napsat komentář velikosti pár řádků, ale vždy se tady rozkecám na strašně dlouho? To nepochopím! No to je jedno.. Děkuju za kapitolku a za to, že mi zpříjemňuješ týdny, touhle úžasnou povídkou:)

 

Ahojky, má milá Klaris :D

(Alice, 28. 9. 2010 19:07)

Tak tohle byl naprosto nejlepší nadpis, jaký jsem zatím viděla! :DDD
Mně vážně nevadí, když dodáš komentář o pár dní později - děj se v tobě uleží a vidíš to zas malinko jinak :)) Oba pohledy jsou pro autora důležité, ten bezprostřední i ten s odstupem, vážně :))
Znáš mě správně B-) Držet si klobouky, pojedeme chvíli z kopce :)
Ano, Severusovy myšlenky o Harrym chápeš správně. Už jsem to tu zmiňovala víckrát, ale stejně neodolám a napíšu to znovu - tohle mi v originále hrozně vadilo. harry, přes všechny jeho krásné lidské chyby, byl velmi dobrý člověk. A celou dobu ho vychovávali k tomu, aby jednou vraždil. Nejen Voldemorta, je přeci jasné, že budou muset padat i Smrtijedi, že to jsou lidé, mají rodiny a lásky a sny - a že je má Harry zabít. Prostě jen tak. Nemyslím, že vzít lidský život je snadné. A maskovat to za velká slova jako "spasit svět", "porazit" nepřítele nevidím jako správnou cestu, aby se z toho Harry na konci nezhroutil. A kdo by měl vědět líp, co to s člověkem udělá, než Severus, který lidský život už vzal? Ano, myslí si, že tím v Harrym zničí to, co dělá Harryho tak vyjímečného - jeho nevinnost.
Jasný :D Kdyby přišel skutečný polibek už v 13.kapitole, co by probůh dělali ty další??? (Ano, já vím, že nějaký nápad by byl.. pšt :D)
Děkuju :)) Opravdu jsem nesmírně nadšená, jak jste Poppy přijali. Díky! :))
Ne, souboj to rozhodně nebyl :D Ale někde Severus začít musel :)))
Jsem moc ráda, že tě Harryho rozhodnutí potěšilo. Však už bylo na čase, aby jednou někdo udělal něco pro Severuse! :))
Doufám, že sis volno náležitě vychutnala a že nám zbytek týdne uběhne co nejrychleji :)) Děkuju moc, Klaris! :))

 

Re: Ahojky, má milá Klaris :D

(Klaris, 28. 9. 2010 20:22)

Ach děkuji za pochvalu nadpisu - ale v podstatě jsou to tvá slova :DD Mě se jen strašně líbí, tak jsem je dala i do toho nadpisu:DDD
Ty máš vůbec skvělý hlášky, některý teď používám pořád:)
Hmm - souhlasím s tebou s tím názorem, že v originále Harryho vychovávali v podstatě pro vraždu a ani to tam nijak moc neřešili.Podle mě se ani moc nepozastavovali nad tím, jak to Harrymu ublíží, nebo jak to změní jeho charakter.. A to, že to Harry nakonci ustál bez následků brali jako samozřejmost.. Přitom normální hodný člověk se zdravým rozumem (a to Harry byl - jak jsi už říkala) by měl minimálně výčitky svědomí, noční můry nebo až psychické zhroucení.. Osobně to beru prostě tak, že to Rowla psala v podstatě pro děti atd.. Ale kdyby se to takhle někdy rozebralo tak v normálním životě a ani v nenormálním (myslím - kouzelnickým) by z toho Harry takhle lehce nevyváznul... - Moje názory:) Takže jsem zvědavá, jak to tady vyřešíš ty, jak moc v tom nakonec bude figurovat Severus a jak mu s tím Severus pomůže:)
No to víš, že si dokážu představit co by dělali v dalších kapitolách:DD, - jasně mlčím :DD, ale jak jsem už psala tohle tempo mi vyhovuje a věřím, že se jednou, až bude čas, mezi nimi něco změní a my se dočkáme:) a na to si ráda počkám:)
No to víš, že jsem si volno vychutnala, celý den doma (komu by se taky chtělo ven, v tomhle počasí..) v pelíšku a celý den čtu povídky.,.. nádherně strávený den:D Škoda, že to není častěji..
Takže netrpělivě vyhlížím pátek, který se zdá v nedohlednu a teď radši zase jdu :)

 

Re: Re: Ahojky, má milá Klaris :D

(Alice, 29. 9. 2010 17:46)

:)) To mě právě moc rozesmálo, jak vlastně používáš "proti mě" moje vlastní slova :D Díky! :D
Těší mě, že to vidíš stejně, taky mi přijde "divné", že by to Harry v podstatě zvládl bez výčitek svědomí. Ale máš naprostou pravdu - JKR to psala především pro děti. I když, dokázala nádherně zpracovat Harryho dospívání, s každým dílem příběh temněl, takže tohle vážné téma se tam objevit mohlo taky... Nevadí, aspoň mám o čem psát já ;-) :DD
Jak se s tím poperu? Tak konec už mám v hlavě poměrně dost detailně zpracovaný, ale kdo ví, co mě ještě napadne... a jak se to bude líbit. Necháme se překvapit :)))
Tušila, že nějakou představu mít budeš :DDDDD Já taky nějakou mám ;-) A některé z nich se v kapitolách objeví (záměrně říkám některé, všechny nejsou publikovatelné :DD)
Nádhera... tomu říkám krásně strávené volno :)) Přeji ti, ať zbytek pracovního týdne uteče rychle :))
Díky, Klaris! :))

 

)))))))

(grid, 29. 9. 2010 9:07)

tak som sa konečne dostala aj ku komentom.... kapča skvelá, dosť som sa zasa rozcítila nad Severusovými úvahami o Harrym, ale aj tak sa mi najviac páčila Poppy a jej hláška Severusovi. Vážne, toto si dovoliť povedať majstrovi elixírov! Ale aj zápas medzi nimi bol veľmi dobre odprezentovaný ibaže to bol taký smiech cez slzy a možno ešte viac v tom bolo rezignácie tak s jednej ako aj s druhej strany. Predsa len tá vidina spoločne strávených chvíľ v domci v spoločnosti Severusa dala Harrymu krídla a on vzlietol k svojmu ochrancovi a učiteľovi tak krásne slobodne.... Už sa neviem dočkať zajtrajšej kapče. Vďaka ti. .

 

Ahojky, grid :))

(Alice, 29. 9. 2010 17:38)

Děkuji ti :)) Jsem moc ráda, že tě zasáhly Severusovy úvahy, těší mě, že jsem tě mohla rozesmát Harryho akrobacií :D
To jsi řekla moc hezky - že vidina společného víkendu dala Harrymu křídla a on se za ním rozletěl :)) Děkuju :))
Ale nepleť mě, zítra je teprve čtvrtek! :DDDD Uf, docela jsi mě vyděsila :)))
Děkuji, grid :))

 

Black je v**

(Martina, 29. 9. 2010 10:15)

Teda ! Mou pozornost by Snape měl i kdyby stál v pytli od brambor :)
Ne zcela oblečený ? To by mě voddělalo :)))

„Merlin ví, že vy jste ta nejtěžší zkouška mého chatrného sebeovládání, jaké mě kdy osud vystavil,“ potřásl Snape hlavou. -- a zase svatá pravda, ať už jde o FF, canon, nebo film...

Když jsi došla do bodu, že Harry si i vybíral směr , kam chce býti odhozen, tak to už jsem fakt nevydržela a zavřískla smíchy přímo nahlas :)))
Tahle " létací " pasáž je dokonalá !!! Ať se už Severus u toho bavil, nebo ne, já se bavila výborně !!!

A když si Harry podložil rukou hlavu a řka " Kde to vázne ? " , to už jsem byla úplně v háji :))) Totálně oddělaná :)))
Kam na to Alice chodíš ??? Geniální !

Alice přestaň, prosííím :)
" Bacha letí Potter ! " :)))

Alice tobě se očividně moc v šestce líbil " sjetej " Harry ! :)))
Protože tohle je na výbornej scénář !
A stejně si stojím za svým, že v tom filmu, v tom jeho Felix stavu... měl,prostě měl...potkat někde Snapea :)))

Můžu tu napsat něco ošklivého ?
Nemám ráda Siriuse Blacka ! Je to vůl !
Omlouvám se všem volům, kteréžto by srovnání s Blackem mohlo iritovati !

No hurááá ! Harry konečně udělal něco pěkného a rozhodného směrem k Severusovi :)

 

Re: Black je v**

(Alice, 29. 9. 2010 17:34)

:D Děkuju, ráda jsem tě rozesmála, tenhle "létací" díl byl hlavně pro pobavení.
Sirius je prostě Sirius a jiný nebude, ať má jakékoliv tělo :)
Ano, už byl nejvyšší čas, aby Harry přestal hrát "mrtvého brouka" :)
Děkuju :)

 

.....

(samba, 28. 9. 2010 11:34)

Jo ,tak Potter letí ! Pochcala jsem se smíchy.Jak psala jedna tvoje fanynka likviduješ si čtenářstvo, u mě to je alkoholismus a teď už i inkontinentace,jsem v háji.Nechci se vidět na konci cyklu,jenom troska.Milá,milá Poppy její láskyplné dobírání háděte Severuse, je pro mě balzám na duši.Harry to vážně nemá jednoduchý. Obdivuju jeho rozhodnutí, postavit se všem,hlavně přátelům a jít.Ale když oni vážně nechtějí nic slyšet.Jo a Sirius je imbecil,tečka.Má to něco do sebe číst pokráčko v úterý,protože já už se můžu těšit za tři dny.KRÁSA.

 

Ahojky, sambo :))

(Alice, 28. 9. 2010 18:52)

Lol, tak tomu opravdu říkám negativní vliv B-) Alkoholismus a inkontinence... :D Doufám, že se to minimálně nebude ještě zhoršovat :D
Moc mě těší, že tě umí Poppyina laskavost pohladit po duši :)) A máš pravdu, postavit se přátelům je jedna z nejtěžších věcí, Harry to nebude mít lehké ani v budoucích dílech... :)) Ale není na to sám ;-)
Sirius je tvrdohlavý mezek :)) A to se hned tak nezmění... :D
Díky, jsem ráda, že tě díl potěšil! :))

 

http://www.a-sisi.wgz.cz

(assez, 28. 9. 2010 10:27)

Děkuji za kapitolu i za Harryho rozhodnutí.

 

Ahojky, assez :))

(Alice, 28. 9. 2010 18:45)

Děkuji, je milé, že tu stále jsi :)) Jsem ráda, že tě Harryho rozhodnutí potěšilo :))
S ohledem na tvou nezvyklou málomluvnost tuším, že buď bojuješ s bacily, nedostatkem času nebo nějakou jinou nepříjemností (nebo se vším dohromady) - přeji ti tedy, aby se vše brzy vyřešilo ke tvé spokojenosti :)) Měj se hezky :))

 

Pozdě, ale přece...

(Lucy, 27. 9. 2010 14:05)

Hurá! Budu dnes snad slavit, že jsem se konečně k té dlouho očekávané kapitole dostala a náležitě si jí užila. Kopírovat sem úseky z kapitoly, to je specialita naší Sevy, zato opakování matka moudrosti, já ji pro osvěžení ty kousky po ICQ posílala zpátky :-D
No, a konečně ke kapitole... Já začínám být zmatenější čím dál víc, netrpělivější a napjatější! Holka, opravdu ti to jde skvěle a já ti za to děkuji. Nejlepší okamžiky tady už byly několikkrát zmíněny, tak jen dodám, že při tréninku ( a nejen při něm) jsem si říkala, že nejaké polstrování nebo žiněnky by se mi tady hodily taky, když budu padat smíchy ze židle! Díky

 

Ahojky, Lucy :D

(Alice, 27. 9. 2010 14:14)

Tys je zase posílala sevy?! :DDD Dámy, já z vás lehnu :DDDD Ale je to od vás hrozně milé, děkuju :))
Zmatená? Výborně :) Napjatá? Skvělé! :D
Jsem moc ráda, že se ti to líbilo :)) Neboj, na příště už žíněnky potřeba nebudou ;-) :DDD
Děkuju, Lucy :))

 

Re: Ahojky, Lucy :D

(Slimča, 27. 9. 2010 14:22)

Alice - my si to tak kolikrát pinkáme tam a zpět a pak se divíme, že jsme vybraly stejné kousky... Prožíváme to spolu, a tím to pro nás získává další rozměr. :-D To víš, tvé dílo žije! :-D

 

Re: Re: Ahojky, Lucy :D

(Alice, 27. 9. 2010 14:28)

Úchvatné :DDD Prostě nádhera :))) Děkuju, dámy :)))

 

Re: Re: Re: Ahojky, Lucy :D

(Lucy, 27. 9. 2010 14:58)

Souhlasím se Slimčou o tom novém rozměru. A ještě lepší je to přeposílání tomu, kdo to třeba ještě nestihl přečíst :-D Uznávám, holky jsou ohleduplné a moc mě tím netrápí, ale já jsem mrška a liška podšitá, takže si to náležitě užívám, když to tedy stihnu dřív než ony :-D

 

Re: Re: Re: Re: Ahojky, Lucy :D

(Slimča, 27. 9. 2010 15:04)

Což není moc často :-P

 

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Lucy :D

(Alice, 27. 9. 2010 15:06)

:DDDD
Ale s tím dalším rozměrem - tak tohle jsem zažila s kamarádkou, když jsme před lety společně začaly číst Rok. A bylo to skvělé, jak jsme vždy zuřivě probíraly novou kapitolu :DDD

 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Lucy :D

(Slimča, 27. 9. 2010 15:27)

Hmmm. Alice... Chceš vědět, co s náma děláš? Tak sleduj: naše konverzace po ICQ v pátek dopoledne ;-) (taky se ti v prohlížeči načte stránka po zmáčknutí F5? :-))

Slimča (09:22:35 24/09/2010)
F5 .......... nic
Sevy (09:23:27 24/09/2010)
:-D
Slimča (09:23:36 24/09/2010)
F5....
Sevy (09:23:41 24/09/2010)
:-D
Slimča (09:23:45 24/09/2010)
nic
Sevy (09:24:38 24/09/2010)
no nic... já si jdu čas zkrátit opravami, včera jsem tomu zas moc nedala... :-d
Sevy (09:27:38 24/09/2010)
F5...
Sevy (09:27:39 24/09/2010)
nic
Slimča (09:28:02 24/09/2010)
a u mě???? taky nic :-d
Sevy (09:28:22 24/09/2010)
škoda.. chyba na přijímači není :-d
Slimča (09:37:39 24/09/2010)
F5 - nic
Sevy (09:38:05 24/09/2010)
asi jsme to zmáčkly stejně, nemohly jsme to bloknout?=-O :-d
Slimča (09:38:27 24/09/2010)
:-d zkusíme znova - radši

 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Lucy :D

(sevy, 27. 9. 2010 15:41)

Slimčo! škandál! no co to znamenááá? totok! že já ti ten sandál přeci jen rozhodím?! já sem sem neměl, neměl chodit! :-DDD
kdo nezná, tak první hláška- škandál- škola základ života.. druhá hláška- černí baroni... totok- ehm, hoši gutentak, to samé následnující a v závěru věcnááá, vašík klausůůů, v jedné diskuzi, politické! vše se jednou hodí! :-P
každopádně, my dvě, slimčo, si to spolu ještě vyřídíme! přepíšu ti celý překlad a to počkej, co já ti tam vymyslím :-DD betynka zuří! :-DDD

 

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Lucy :D

(sevy, 27. 9. 2010 15:36)

ne, to rozhodně není, jen jsem zvědavá, jestli budu mít opět to potěšení jako první posílat tobě, Slimčo... musím ti nějak vrátit to tvé posílání úryvků do 4 do rána.. :-DD
a s Lucy je to prů.. švih... ta čte rychleji než já, a nemá po ruce dítka, které by ji odváděly od plynulého čtení...
nene, já chci posílat... pořád je tu ještě to icq, Alice? :-DDDD

 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Lucy :D

(Slimča, 27. 9. 2010 15:41)

To tak! Výhody bys chtěla! :-)))) Nic jí neposílej, Alice! :-D A pššššt... Holky, už budeme hodné...

 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Lucy :D

(sevy, 27. 9. 2010 15:43)

kuš s tebou babo! já si tu Aličku tak hezky zpracovávám a ty mi to hatíš! :-DD

 

Re: Ahojky, Lucy :D

(sevy, 27. 9. 2010 15:33)

ty z nás? my z tvých hlášek! :-D ale pozor! naše trojkoalice umí být sakra nebezpečná :-DD

 

:DD

(Alice, 27. 9. 2010 15:51)

Tak teď jste mě rozplakaly smíchy :DDDD ten rozhovor přes ICQ je naprosto jedinečný, nechám si ho zarámovat jako svůj největší úspěch :DDD Kam se hrabe Pulitzer... :DD
Ano, nebezpečnost vaší trojkoalice začínám chápat - jen připomínám, že tu kdysi padlo cosi, že jsem něco jako chráněný druh! :D (Aspoň do doby, než Klíč dopíšu...:D)

 

Re: :DD

(Lucy, 27. 9. 2010 16:04)

Naše trojkoalice trvá už bezmála tři roky, myslím, že s klíčem máme o zábavu postaráno ještě... no, doufám, že na hodně dlouho :-D A co se tvéo ohroženého druhu týče, buď v klidu, známe několik spolků na ochranu autorů a doposud jsme neváhaly využít všechny dostupné zbraně na jejich ochranu. Takže... dokud nás máš na své straně, buď v klidu :-D
PS: malé varování! Sevy a Slimča jsou schopny kamenovat za špatné konce, případně úmrtí oblíbených postav, takže nehodno dráždit hady bosou nohou :-D Až se divím, jak to mne hezky prochází :-D

 

Re: :DD

(sevy, 27. 9. 2010 21:52)

neboooj! my jsme jen tiší a neškodní blázni! ;-D
ale s tím hadem.. no na tom by mohlo i něco být... ]:-)))

 

Re: Re: :DD

(Slimča, 27. 9. 2010 22:01)

SSSSSSSSSSSSSSS

 

Re: Re: Re: :DD

(Slimča, 27. 9. 2010 22:04)

Uf - teď jsem sama sebe vyděsila duchaplností svého komentáře. Jdu se někam zahrabat a dělat, že jsem neviditelná! 8-O

 

Re: Re: Re: :DD

(sevy, 27. 9. 2010 22:06)

překlad: pokud vám to tak vyhovuje, ty žhavé uhlíky mohu s potěšením ještě chvíli držet!

 

Re: Re: Re: Re: :DD

(Alice, 27. 9. 2010 23:07)

SSSSSSS? :DDDD
Žhavé uhlíky? :DDDDDD
Dámy, jak mám psát eroticky laděnou scénu, když mě takhle neustále rozesmíváte? :DDDDDDDD A veškerá "žhavost" je v háji... :DDDDD

 

Re: Re: Re: Re: Re: :DD

(sevy, 27. 9. 2010 23:23)

tak... a máme po ptákách! vidíš co děláš, Slimčo? *NO*

 

Re: Re: Re: Re: Re: :DD

(Slimča, 27. 9. 2010 23:23)

Opět z ICQ:

Sevy (23:20:29 27/09/2010)
(Alice, 27. 9. 2010 23:07)

SSSSSSS? :DDDD
Žhavé uhlíky? :DDDDDD
Dámy, jak mám psát eroticky laděnou scénu, když mě takhle neustále rozesmíváte? :DDDDDDDD A veškerá "žhavost" je v háji... :DDDDD

Sevy (23:20:43 27/09/2010)
vidíš to? už musíme skončit, nebo máme po ptákách

Má recht, holka, bereme si to k srdci. Piš, barde, střádej... My budeme držet papuly! ;-)

 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: :DD

(Alice, 27. 9. 2010 23:29)

No comment :DDDD
(A je definitivně "po ptákách" :DDDDD)
Já lehnu.... :DDDD

 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :DD

(Alice, 28. 9. 2010 18:42)

Děkuji, Lucy, tvá soustrast mě velmi utěšuje :DDD Včera mi teda daly pěkně zabrat, ještě teď se pochechtávám... :DD

 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :DD

(Lucy, 28. 9. 2010 8:37)

Má několikadenní absence ve vaší společnosti holky se na mne nepříznivě podepisuje- nestačím vám :-D Vzhledem k tomuto faktu, Alice, přijmi mou úpřimnou soustrast :-D
PS: Eroticky laděná scéna? Uľaľa!!!

 

xxx

(gleti, 27. 9. 2010 23:52)

holka, ty mě zničíš - speciálně ´knírem tety Berty´. zasloužíš obrovskou pochvalu za své veledílo, které patří k tomu nejlepšímu, co lze na netu najít.

 

Ahojky, gleti :))

(Alice, 28. 9. 2010 0:08)

Děkuji :-)) Jsem moc ráda, že se ti to líbí. Vymyslet Ronovy hlášky je občas stejně náročné, jako Severusova vytříbená mluva :D Díky! :))

 

Dobře, přiznávám...

(Popoles, 26. 9. 2010 20:30)

při Harryho akrobacii a Severusově bezmocném snažení jsem se řehtala jak řehtačka o Velikonocích. Normálně bych toho kluka vohnula přes koleno a pěkně mu naplácala - to se dělá? Takhle chudáčka Severuse tejrat?
věta „Pane Pottere, vy dáváte slovu zoufalství zcela nový rozměr" - mi totálně rozbouřila bránici.
Ale z druhé strany - ono to sice bylo směšné, ale i smutné. Co je s Harrym? proč nedokáže svou magii použít?
A potom ta scéna se Siriem. Ano, chová se jako totální pitomec a Ron mu statečně sekunduje, ale na tom má vinu i Harry. Nikdy si s nimi otevřeně nepromluvil, nebo aspoň natolik aby pochopili jeho důvěru k Severusovi.
Spíš mě ta jejich potyčka překvapila. Vážně jsem čekala, že se Sirius neovládne a nestřeženě na Severuse zaútočí - a následně , že ho Harry bude chrtí ochránit a vyšle konečně silné protego...no nic, ta jindy.
Konečná scéna? No neříkala jsem to v minulém komentu? Takhle to nemohlo vydržet věčně, ale že to praskne už tady mne překvapilo. Co mne nepřekvapilo bylo konečné Harryho rozhodnutí.
Jsem zmatená z reakce Bumbála - vypadá to, jako by žárlil.
A na dění v domku jsem neskutečně zvědavá. To o těch karkulinkách zní jako nějaká Ezopova bajka v kouzelnickém balení a ten další úryvek bych typovala na Rona či Siriuse po Harryho návratu. No nechám se překvapit, ale říkám Ti - už teď trpím děsivými abstinenčními příznaky. Popřej mi sílu, abych to vydržela do příštího pátku, kdy snad dostanu další dávku téhle opojné drogy.

 

Popoles :)))

(Alice, 27. 9. 2010 13:41)

Díky, jsem moc ráda, že jsem tě mohla rozesmát :D Ano, Harry mu dal tentokrát dost zabrat :D
A naprosto s tebou souhlasím, protože ano, vlastně to bylo smutné. Harry svou magii teď opravdu neovládá, nedůvěřuje jí, sobě...
Sirius. Ano, to byla jedna z možností, že by zaútočil zákeřně a Harry by Severuse bránil :)) Nepřistoupila jsem k ní ze dvou důvodů - opravdu mám Siriuse ráda a přes všechnu jeho "protivnost" ho považuji za čestného člověka, jen s velmi výbušnou povahou. Za druhé, Harry v duchu nevěří, že by Sirius byl schopen někomu opravdu ublížit - takže ani to by nejspíš nestačilo na překonání jeho vnitřních zábran s magií :)) A pak - to by to měli chlapci moc jednoduché :DDDDD kdepak... ;-) :D
Přesně! Ve tvém minulém komentu jsem se smála, říkala jsem si, že už jsi to snad dočetla :D
Albus má strach z Harryho setkání s oním mudlou. proč, to vysvětlí v 15 kapitole.
S tou Ezopovou bajkou se moc nepleteš :))) A já jsem velmi, velmi zvědavá, co na příběh karkulinky povíte :)) Jinak víkend v domku bude pro všechny dost náročný. Návrat do školy též :)
Rozhodně ti přeji dostatek síly, ať zvládneš celý týden! :))) Moc děkuji, Popoles, tvá přízeň mě skutečně těší :)

 

Re: Popoles :)))

(Popoles, 27. 9. 2010 22:16)

Ano, rozhodně jsi mne pobavila, vládněš vražedně jemnou ironii a sarkasmem :-D.
Já mám Siria taky ráda, ale místy bych ho nejraději umlátila plácačkou na mouchy... nebo mu aspoň vtloukla do hlavy trochu empatie :-))
A že to chlapcům neusnadníš mi už došlo a rozhodně mi to nevadí, jen je nech pěkně tápat, protože pak se z nich emoce a pocity budou řinout všemy směry - čímž chci říci, že oplýváš neskutečným talentem zauzlovat mi žaludek a vyrobit na něm úhlednou mašličku :-D
Jo díky za ti zmínku o Brumbálovi a mudlovi - to co mi teď chroustá v hlavě není brouk, velikostí to spíš připomíná bobra :-DDD
A ta tvoje zmínka, že víkend v domku bude pro všechny dost náročný - pro všechny - kolik lidí tam bude?
No nic, raději přestávám nesmyslně blekotat a jdu si to přečíst celé znovu od začátku...

 

Re: Re: Popoles :)))

(Alice, 27. 9. 2010 23:14)

S vražednou bych souhlasila :D
Ohledně Siriuse... Občas mě sám vytočí :-)) Budu doufat, že v tom je nějaký hlubší smysl a že na něj časem přijdu.... :D (Peklo, když si postavy dělají, co chtějí...)
S tím bobrem jsi mě naprosto skolila, to hned tak nerozdejchám :DDDD pomoc :DDD
V domku budou jen dva :DDD Dobře, lepší vyjádření mělo být - těžký bude pro oba :-)) Ale moji římané mi rozumí... doufám... aspoň občas... :DDD

 

tak...

(sevy, 24. 9. 2010 11:34)

nakopíruju zde, co jsem v průběhu čtení posílala přes icq, to bude asi nejvýmluvnější... ;-D

„…Neusnu,“ oznámil tiše Potter, hlas jemně vibroval úsměvem, „nedostal jsem pusu na dobrou noc.“
Chvíli bylo ticho. Pak se ozvalo šustění pokrývek. Šerem prosvištěl polštář, s plesknutím přistál v Potterově tváři............. potvora :-D ... ano, ta potvora platí tobě, Alice, to bylo podlé dát sem ten kousek, vědět, že si to většina lidí pojme po svém a vědět, jak řadu z nás opět dostaneš... mě určitě! :-D

Vzala pokrývku, zakryla Pottera po pás.
„Ubožátko,“ zašeptala.
„Poppy!“ zhrozil se Severus přidušeně. „Je to téměř dospělý muž.“ *ROFL* ... tak on na něj skutečně kouká jako na téměř dospělého muže? to mi připadá důležité...

Tak, a teď šupem na kutě, hádě, zítra je také den.“
Severus k ní nevěřícně vzhlédl. *JOKINGLY* ... no coment, řekla bych... :-D i když, to hádě... to je skvělé!

„Se vším si ví rady. Ničeho se nebojí. Všechno zvládne. Harry… Takhle vidí děti své rodiče,“ pronesla jemně.... a tu jsem zmatená! :-O

kolik má klamonožka noh?!“
Hermiona zamrkala. Předklonila se, soustrastně poplácala Harryho po koleni.
„Harry, Aulacomnium palustre, čili klamonožka bahenní… to je mech.“ ...... *ROFL* to nemá chybu!

„Rád vidím, že jste oblažován společností vaší oblíbené nedomrlé veverky.“
S Potterem to cuklo.
„Jmenuje se Ron,“ sykl.
„Nepovídejte. Zřejmě mi to muselo nějak uniknout.“ *ROFL* nedomrlá veverka?! skvělé! :-D

„Je to bláhové mrhání časem, přesto se zeptám. Poznává někdo, co je to za rostlinu?“
Otevřenou nitrobránou ho zasáhla vlna myšlenek; žlutozelená barva, trojúhelníkový tvar, zubaté kraje, to znám, to už jsem viděl, přemítal Potter horečnatě. Pak se vynořila vzpomínka, koupelna, vana, snítka na hladině, nahý Snape…„Neuvěřitelné… Takže po tolika létech marné snahy jsem konečně odhalil způsob, jakým získat vaši pozornost,“ protáhl Severus uchváceně. Potter střelhbitě zrudl, div, že na něm nevzplál hábit.
„Myslím, že o ten poznatek bych se měl podělit s mými i vašimi kolegy,“ pokračoval Severus zaníceně a Potter se vytřeštil.
„Zdá se, že v přímém ohrožení života jste výrazně vnímavější,“ dokončil Severus. Potter skousl rty, prudce sklopil hlavu. *JOKINGLY*

„Pane Pottere? Co jsem právě řekl?“
Harry zmateně mrknul. „Že budeme trénovat moje Protego?“
Snape se zachmuřil. „A potom jsem řekl co?“
Harry se nefalšovaně vyjevil, on ještě něco říkal? Fakt?
„Pevně věřím, pane Pottere, že smím zůstat plně oblečený, a přesto získat vaši pozornost.“
Harry zrudl. *JOKINGLY*

Snape ho zdrtil pohledem. Harrym trhlo kouzlo, byl postaven.
„Everte statim!“
„Bacha, letííím!“
„Pane Pottere!“
„Pardon,“ zamumlal Harry. „Začíná to být docela sranda.“
Černé oči se rozšířily. „Tohle není zábava!“ :-D

„Ano a Potter letí, řítí se… a míjí! Škoda, téměř to byla branka,“ zahlaholil, dopadl, udělal dva přemety a zůstal ležet.
„Harry!“ Snape zněl definitivně zdrceně.
„Pardon, pane, fakt… Nemůžu si pomoct,“ chechtal se Harry. *ROFL*

přestaňte se na mě culit.“
„Já se neculím!“
„Chcete to ukázat?“
„Vy se zaculíte?“
„Harry!“
„No jo, no jo…“ :-D

omlouvám se, ale já si nemohla pomoct a překopírovala jsem ty okamžiky, které mě nejvíce pobavily... někteří co mě znají by ti snad mohli potvrdit, že jsem šprýmař a humor prostě miluji, takže to, že krom skvěle popsané psychiky, tajemna, ap, je povídka nabitá komickými scénkami, dialogy, prostě legrací... to je pro mě naprosto perfektní a já tu tvojí povídku o to víc žeru! :-D
skvělé! mám ocit, že se v jednotlivých kapitolách vždy o kus posuneme dopředu, a pak se někde něco zvrtne... ledabyle popsaná myšlenka, kus monologu, dialogu, závěr a ten kus co jsme byli blíže k něemu už dávno neplatí a my jsme o daleko větší kus zas někde jinde a vyvstává hromada otázek... já doufám vždy v odpovědi v další kapitole, ale on je to začarovaný kruh jako s tím... byla dřív slípka nebo vajíčko? :-D (takhle plácá nachcípaný člověk, snad to nebude trvalé :-D)
a ten konec! no, já pomlčím a těším se na další! ;-D
moc díky za kapču! :-)

 

Ahojky, sevy! :D

(Alice, 24. 9. 2010 15:27)

Ty to takhle Slimče kouskuješ? :D Tak tomu říkám šíření povídky :DD Budu rozesílat kapitoly přes ICQ :D
Ano, jsem potvora, vím to :DDD A je úžasný, že mi na to zatím ještě dokážete skočit :-P Díky! :DDD
Jak na Harryho Severus kouká? Popravdě - má v tom docela bordel :DDD Nejvíc se tomu asi podobá to, že ho vidí jako na pokraji dětství a dospělosti, jak na té hranici váhá a přešlapuje :-))
Děkuji, uctivá poklona :D Jsem ráda, že "hádě" pobavilo :D
Zmatená Harryho pohledem na Severuse? :)) Nebuď, to jen Miona se tomu snaží dát nějaké jméno... a šlápla malinko vedle ;-) :D Ale zase je to vcelku pochopitelné, Harrymu mužský vzor vždy chyběl - ti, které měl, jako Brumbála a Siriuse nebo Remuse, vždycky zmizeli :-(
Děkuji! :D Vypátrat klamonožku a vymyslet tu zápletku mi dalo trochu práce, jsem ráda, že to přineslo své ovoce :D
Jsem nadšená, že sis jejich souboj a rozhovory tak užila :-)) Ne, vážně se za komika nepovažuju, stále mě příjemně překvapuje, když se mi podaří rozesmát :-))
A ten tvůj popis, jak se pohybujeme v začarovaném kruhu - nádhera! :DD Ne, že bych to tak měla plánovaně, doufám, že se přeci jen v ději posouváme a že občas i něco vysvětlím :D, ale to tvé shrnutí mě fakt nadchlo :DD
Tebe taky bacil bacil? :-)) I moje šedá kůra mozková je v těžkém skluzu :D Tak ti přeju brzké uzdravení a děkuju za ten krásný komentář! :-))

 

Re: Ahojky, sevy! :D

(sevy, 27. 9. 2010 10:31)

Alice! mám ti poslat své icq hned nebo až za 5 minut? jsem ráda, že tě mé posílání přes kecálka nadchlo a budu čekat :-DDDD
s tou pusou jsem nějakou boudu i očekávala, ale přesto... a boudu začínám čekat i na začátku další kapitoly... co se tebe týká, jsem už pomalu obzřetná dnem i nocí :-D
nepovažuješ se za komika? tak to abys tak trochu začala! :-D já se však především pravidelně modlím k samotnému merlinovi, ať je hepáč! mohla bys dát třeba anketu, koho máš zabít, abys své případné choutky ukojila... co? ne? jo???? (moc ráda slyším!) :-DDD
už tě nebudu nudit svým plkáním, jen ještě... ano, na řadu otázek ty odpovídáš, to jo... ale jsou žel zastíněny těma nervy drásajícíma novýma situacema... však ten konec! napnutá jak malé kecky! ;-DDD
taky přeju brzké uzdravení!!! a těším se na pátek! :-)

 

Re: Re: Ahojky, sevy! :D

(Alice, 27. 9. 2010 13:51)

:DDDD To víš, že mě to nadchlo.
Být obezřetná se rozhodně vyplatí B-) Stejně jako čekat boudu za každým rohem :DD
Anketa na "mrtvolu"???? :DDDDD Mám takové zvláštní tušení, že by se odehrál (už po pár kapitolkách) zběsilý souboj mezi Voldemortem a Siriusem... A že by měl Sirius velké šance vyhrát :DDDD Má někdo ještě nějaké návrhy? Harryho, Severuse? :DDDD
Děkuju :)) Taky se těším na pátek, toho "bezstarostného konejšení" už bylo dost.... ;-) :DDDD

 

moc jsem se pobavila!

(Kiki, 24. 9. 2010 20:06)

že ty přepisuješ ty pasáže podle toho co jsem napsala? :D myslím konkrétně ten polštář...
:D hehe...hádě...tohle kdyby Severusovi řekla někde na chodbě před studenty tak je mrtvá... ale já si vždy myslela že Poppy je taková jediná kdo má pocit že váha jeho práce mu kryje záda natolik aby si otevřel hubu na obávaného profesora lektvarů :D
mi připomíná příhodu ve třetím filmu - "Jsi hluchej? Zhasni to světlo!" :D miluju tohle...

jéééé ta hodina lektvarů byla super...hihi... škoda že pro Severuse ty byla marná snaha...ale ten závěr...vždyť už se chovají jako milenci a ani o tom nevědí... :) se mi líbí...tohle i málokterý jiný čtenář vysleduje... nádherně popsáno to objetí!
Harry je vážně herec :D skrytý talent...ale není snadné lhát přátelům, to je fakt...

„Pevně věřím, pane Pottere, že smím zůstat plně oblečený, a přesto získat vaši pozornost.“ - :D noooo přeji mu hodně štěstí...

tedy, ten souboj mezi Harrym a Sevíkem je docela vtipnej :D při tom souboji myslím...prej - vystačíte si sám...ach jo...Můžete mě hodit zpátky? Doleva. Myslím, že tam někde jsem nechal brýle.“ :D konečná...
ty jo já si taky myslela že Severus blafuje :D byla bych raději kdyby blafoval...ale tohle vypadá že Severus taky chce světu trochu ukázat že Harry je taky jenom člověk...

jinakto byla výborná kapitolka...fakt mě trochu mate to jak Severus zatajil ale hlavně dovolil aby Harryho i viděli ostatní, jistě by šlo zamezit přistup docela, ale závěr byl jednoznačně jasný - čekala jsem to...

úryvky mi protentokrát vlastně nic neříkají...asi jsem čekala něco, kde se prohodí nějaká věta která by šla zaměnit od Siriuse - ale to už stejně budeme vědět jaký bude mít na Harryho jednání názor...

díky moc!

 

Ahojky, Kiki :)))

(Alice , 25. 9. 2010 0:02)

Jak jsi to poznala? :DDD Ano, samozřejmě - původně tam byl váááášnivý polibek na dobrou noc, ale po tvé poznámce s polštářem jsem to celé předělala... :DDDD
Poppy by si něco takového před studenty nedovolila, ona má Severuse skutečně ráda :))
Neřekl mu to někdo v obrazu? Vybavuje se mi to jen matně :))
"vždyť už se chovají jako milenci a ani o tom nevědí... :) " :DDDDD No, myslím, že o tom vážně nevědí :DDD A děkuji moc, že se ti líbilo objetí :))
Lhát přátelům je opravdu těžké. Proto to taky nezvládl moc dlouho :))
Jsem ráda, že tě "souboj" pobavil :)) A Severusovo nezatajení před ostatními na ochozech? Jednoduše sázel na to, že když nic jiného, tohle Harryho donutí začít bojovat. No... nepovedlo se :DDD
Tak - úryvky. Tentokrát jsem se rozhodla to nedůležitější zatajit. Opravdu neprozradit, co Harryho čeká. To důležité se odehraje vždy chvíli po nich :) Jsem velmi zvědavá, co na příští kapitolu povíte a přála jsem si, abyste k ní přišli bez konkrétních představ :)) Prostě "velké tajem" :DDD
Díky za tvůj komentář! :))

 

Re: Ahojky, Kiki :)))

(Kiki, 25. 9. 2010 0:27)

:D tak teď si vážně myslím že kecáš, že tam polibek nebyl... a neboj se, mě neošálíš!Jsem téměř profesionální věštkyně ;)
jojo byl to ten obraz co původně sprdl Harryho :D Severus jak pohnul hůlkou ho znovu probudil...moc hezky nadabováno :D

jasně že objetí líbilo! bylo to tak...úplně jak vystřižené z filmu - emotivní...hezky jsem si to při tom čtení mohla představit!
ty jsi ale potvora víš to? :D to nám jsou pak úryvky trošku k ničemu když zatajuješ to peprné :D on by stačil i takový náznak něčeho - co se ani v té další kapitole nevyřeší, to spolehlivě odbourá problém "nechci nic vyzradit" - protože bychom se to stejně v další kapitol nedozvěděli když rozuzlení se dozvíme až přes tři kapitoly dál....tohle je klasika pro "příště uvidíte" - nějaká scénka kdy se řekne něco co nadzdvihne žaludek a člověk si řekne "sááákra" :D ale ono je to třebas až na samém konci dalšího dílu - tedy to tím končí a zase se nic nedozvíme... prostě klasika...

 

Re: Re: Ahojky, Kiki :)))

(Alice, 25. 9. 2010 0:44)

Ne, vážně, Kiki, na polibek je brzy, pro Harryho, a pro Severuse ještě víc :))
S objetím jsem si pohrála, děkuju, přála jsem si, aby bylo opravdu představitelné :)) Jsem MOC ráda, že se to podařilo :))
A úryvky přeci jen "něco" naznačují :)) Ale potvora jsem, o tom žádná :DDDDD

 

Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :)))

(Kiki, 25. 9. 2010 11:49)

já vím že je brzo...však já taky mnohem raději povídky kde se k sobě musejí nějakým hezkým způsobem dostat a ne že na to rovnou hupsnou s tím odůvodněním "jaktože jsem si nikdy nevšiml, že má tak zatraceně sexy tělo?" :D

 

Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :)))

(Alice, 25. 9. 2010 15:36)

:D To jsem ráda. Protože to vážně ještě chvilku potrvá. Ovšem sexy tělo má, respektive oba :DD

 

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :)))

(Kiki, 26. 9. 2010 14:47)

no samozřejmě.. o tom bych nikdy nepochybovala :D
ty teď píšeš ty kapitoly delší nebo jsou stejně dlouhé?

sakra, je to možný že je teprve neděle? já chci další kapčůůůůů... :D

 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :)))

(Alice, 27. 9. 2010 13:21)

Právě, že jsou stále stejně dlouhé, mezi 14 a 17 stránkami... netuším, proč editor stávkuje :( Ale jak už jsem psala, aspoň můžu přidat obrázky a nemusím se vyjadřovat ve zkratkách ve vzkazu "pod čarou" :))
Teprve neděle? Já se vyděsila, že už je pondělí! :D

 

***

(cim, 26. 9. 2010 2:15)

Díky za další moc pěknou kapitolu. Jdu spát a třeba se mi něco z toho propašuje do snu ;-)

 

Ahojky, cim :))

(Alice, 27. 9. 2010 13:18)

Já děkuji, jsem ráda, že se líbila :)) A pokud se ti skutečně nějak propašovala do snů, pak doufám, že bylo kolem tebe opravdu hodně velkých heboučkých polštářů :D
Díky! :))