Jdi na obsah Jdi na menu
 

Komentáře k 3.kapitole - archív

to je prostě boží :)))

(Martina, 28. 9. 2010 4:20)
Tahle kapitolka byla jednoduše řečeno boží ! :)
Harry byl ještě psindovnější než když si loknul Felixe v šestém filmu. Motýlci k narozeninám byli ... nádherní a dojemní. Kdo by to do Seva řekl... jenže on moc dobře věděl, že Potter si to nebude pamatovat, tak si tuhle " slabost " dovolil. Jsem jen moc zvědavá, jak se situace obrátí až přestane vílí dech účinkovat. Aby pak ta Potterova deprese, nebo zuřivost nedrásala Severusovi moc srdce... díky moc za tak nádherně legrační kapitolku
 
 
Re: to je prostě boží :)))
(Alice, 28. 9. 2010 18:20)
:D Ano, když si dal ve filmu Felix, byl naprosto neodolatelný :DD
Díky, že se ti dárek k narozeninám líbil a je to přesně, jak říkáš, Severus věděl, že si to harry nebude pamatovat :))
Děkuji, ráda jsem tě rozesmála :))
 
 
Ježiši kriste,
(Iva, 11. 8. 2010 13:46)
odpusť mi, že spomínam tvoje meno nadarmo, ale to bolo nadýchané skoro vianočnou atmosférou:D Lesní víla Jóžin a upadnuté tělo... :D:D:D Pridávam sa k poklonám na Tvoj humor, Alice-sama :D:D:D Ty a tragéd? Skôr taký... úžasne roztomilo píšuci tragikomik ^^
Spáchala na ďalší diel lačne sa vrhajúca vyššie podpísaná
 
 
Re: Ježiši kriste,
(Alice, 11. 8. 2010 14:39)
Díky! Vážně skvělé, když se mi podaří někoho rozesmát! :)))
Tragikomik, ano... to zní jako velmi přijatelný kompromis :D Děkuji mnohokrát! :))
 
 
No občas
(Kat, 9. 8. 2010 22:07)
jsem poprskala monitor na dhláškami, vypisovat nebudu, ale pár mě jich dostalo a musím přiznat, ty si s tím opravdu vyhraješ,a le je to jneom dobře, i když doufám, že brzy to skončí... hm sama nevím. Rozhodně je to úžasně napsané.
 
 
Re: No občas
(Alice, 10. 8. 2010 11:43)
Príííma :D Díky, nesmírně ráda jsem tě rozesmála!
 
 
Bozickuuuu.
(Haku, 7. 8. 2010 20:26)
Ja som si myslela,ze sa mi nieco udeje z tych zachvatou smiechu co ma klatili k zemi..a ta posledna Severusova poznamka...lesni vila Jozin..tak ta ma doslova sklatila,vsak ma domaci museli prist zavriet,ze sa pri mne neda kukat ani telka...no môzem ja za to??Je to uzasne,a to ako dokazes opisat pocity..ci uz ide o radost,bolest,smutok,stastie ci utrpenie...proste velky kompliment a klobuk skloneny az po zem a keby sa dalo aj nizsie(ja tu jamu zacnem aj kopat).
 
 
Re: Bozickuuuu.
(Alice, 8. 8. 2010 15:53)
Haku, ty jsi báječná! :D Vím o sobě, že nejsem komik (spíš tragéd, ve všech jeho významech :D), obdivuji všechny, co dokáží psát humorné texty - takže si nesmírně cením, když se mi tu a tam podaří nějakým zázrakem čtenáře rozesmát. Děkuji ti!
(A nic prosím nekopej, jak se znám, docela jistě bych tam zahučela...)