Jdi na obsah Jdi na menu
 

Komentáře k 4.kapitole - archiv

 

ti dva jsou prostě kouzelní :)
(Martina, 28. 9. 2010 5:14)
Tohle je přesně to co bych chtěla, aby se HP psala znovu :) Kde by Severus Snape byl přítel , kde by mu Harry věřil, kde by jejich vztah byl doslova a do písmene " jako otce se synem "... to jsou tak nádherný kapitolky, kde oni dva se pomaloučku , neznatelně ... dávají dohromady ! Krása ...
 
 
Re: ti dva jsou prostě kouzelní :)
(Alice, 28. 9. 2010 18:21)
Jsem moc ráda, že se ti jejich vývoj tak líbí :)) Děkuju :))
 
 
Musím se
(Kat, 9. 8. 2010 22:43)
přiznat jsme ráda, že už je konec léčení. ještě chvilku a nejspíš bych zašla si míchat bylinné odvary. moc hezké s tím ak se člověk nemění, ale ve skutečnosti s emůže změnit. POkud on sám bude chtít. Jinak ho nikdo nezmění, nemám pravdu?

Líbí se mi to čím dál víc. Moc povedený cyklus.
5 si nechám na jindy. Ať mám co číst. Díky.
 
 
Re: Musím se
(Alice, 10. 8. 2010 11:45)
Přesně!!! Přesně, přesně, přesně - má milá Kat, můj absolutní souhlas :))) Lidé se mohou měnit - jen je k tomu těžko někdo donutí. Oni sami se musí rozhodnout :) Mé hluboké díky :))
 
 
A je to definitivne!
(Haku, 7. 8. 2010 21:06)
Nikdy nebudem mat Tvojich pribehou dost a nikdy sa ich nenebazim natolko aby som nemala potrebu citat dalsie a dalsie.Uz teraz sa mi zda,ze sa mi kapitolky skracuju a to ich len ja hlcem zo zatajenym dychom....chcem viac a viac...som hrozna.
 
 
Re: A je to definitivne!
(Alice, 8. 8. 2010 15:59)
Haku... Jsem bez nápadu, co na to říct, čtu si tvůj komentář a culím se jako idiot (Severus by měl radost). Jsi skvělá. Díky!!!