Jdi na obsah Jdi na menu
 

Komentáře k 6.kapitole - archiv

chudák Harry

(Martina, 28. 9. 2010 7:04)

Tak ti musím říct, že jsem dneska vstala o půl třetí ráno a dočítám tuhle šestou kapitolku v sedm ráno : Ale stálo to za to !!!
Ten závěr je šokující, ale je jasné, že v tom, že Harrymu se bolesti vrátily asi hraje roli i fakt, že mu už začal chybět Severus, ne ?
Aspoň už všichni víme kde je Snapeova hranice, kdy by už začal taky " křičet " :) Ale předtím by ještě viděl rudou mlhu... arry měl pravdu " Vy byste nekřičel, že ne Pane ? "... ano Harry, Severus snese skoro všechno, ale ve svých rukách ho máš především ty sám :)

 

Re: chudák Harry

(Alice, 28. 9. 2010 18:25)

Tak tady se ti podařilo nastolit hned dvě moc zajímavé věci ;-) Proč se Harryho magická bolest vrátila a kde jsou Severusovy hranice.
Oběma otázkám se budu věnovat v průběhu celého Klíče :)) Díky za tvé postřehy! :))

 

http://a-sisi.wgz.cz/

(assez, 15. 8. 2010 10:53)

Nebyl důvod… vážně jsem Tě neměla v úmyslu tak vyděsit. :) Jen jsem si chtěla trochu zkrátit čekání na příští kapitolu, tak jsem pozdržela čtení. Vážně, není důvod se znepokojovat. Zatím ne.
Hmhm, takže originální povídky. Zajímavé. Díky za odpověď.
A další dotaz následuje (:D) – pátky jsou pevný termín, nebo někdy za odměnu, a když Ti půjde psaní od ruky, dostaneme i nějakou extra kapitolu v průběhu týdne? O:-) (Zlobím? Ano, ale přiměřeně. Ostatně… kdo si tady stěžuje, že se tak tak drží, aby nespoileroval? Takže v podstatě v zájmu duševního zdraví autorky jsem… ok, ok, tohle mi asi vážně neprojde. :D) Ehm, takže asi vážně ne, jak tady čtu návrhy na zveřejnění všeho, co už je napsané… (Good, Sax, jsi lepší než já!!! :D) DVAKRÁT TÝDNĚ?! *YAHOOOOOOOO* Vivat komentářům! :D Muhaha, ehm, pardon… citové výlevy a já… O:-)
Dámy, vy jste čísla… Ale, Sax, asi nemáš žádné HP a SS, co? Chm, no dobře, taky si od Tebe něco přečtu…
Co do bety – to byl další dotaz… u téhle povídky ji, Alice, nemáš, že…? (Ách, ano, má paměť… kdybych si já jen vždy na všechno, co potřebuji, vzpomněla… 8-))

 

Re: http://a-sisi.wgz.cz/

(assez, 15. 8. 2010 17:59)

Tak mě tak napadá… u které kapitoly vlastně jsi? Počítala-li bych, že má každá kapitola 10 – 20 stran a Ty máš dejme tomu 300 stran napsaných (nemáš už náhodou i víc? P.S. 300 bylo celkově i se zveřejněnými kapitolami? :D), jsme někde mezi 15 – 30 kapitolami, ne? Pokud máš ale některé kapitoly delší než dvacet stran, musíš mít pod patnáct kapitol. To by mi ale nesedělo na slibované dvě kapitoly týdně. I tak to znamená sakra pohyb. Počítáš-li se 40 kapitolami (a mají-li další kapitoly méně, tedy deset stran), už musíš mít nutně napsanou nějakou kapitolu, kde se děje něco víc než jen Harry štěně sem, Severus ochranář tam, honičky a schovávačky, mučení… muhaha. Ty.jsi.tyranka. 8-) Mám rozvíjet své hypotézy dál? Nebo mi pomůžeš a odlehčíš? :D

 

:D assez

(Alice, 15. 8. 2010 19:46)

Ano, a konference se rozjíždí... :DD
Takže, k dotazům - pátek mi přišel tak optimální, protože po něm je víkend (ano, jsem si vědoma, jak prudce inteligentně to zní :D) a čtenáři budou mít čas na čtení. Více méně pevný termín to je, ale výjimky jsou od toho, aby potvrzovaly pravidla, že :) Takže určitě se tu a tam něco objeví i jinak. Nejspíš, až zase ukončím nějakou kapitolku příliš drasticky... :D
Dvakrát týdně je plán, který hned tak neuskutečním :( Ale opravdu slibuji, hned, jak si budu jistá, že se s kapitolami nedohoním.
Správně, tady betu nemám. Betuje mě wordová kontrola pravopisu - a VY :DDD (a máš to ;-))
Dopisuji 25. kapitolu :) Jsem v PC na 315 straně + dalších 10 stran rukopisu, na kterém právě dělám (už týden jsem zaseklá v jednom místě, kde je to takové komplikovanější a nedaří se mi to vyjádřit jednoduše :D Ale snad už jsem na to přišla, tak se zase rozjedu :D) No, a Harry, hm... mají štěňata taky pubertu? Zbouřené hormony a tak? :DD Honičky, schovávačky, zmatený Severus, pár tajemství, hodně magie, úžasný Draco, rozzuřený Sírius, Albus tu a tam vhodí nějaké to moudro, Voldemort všude, kam šlápneš... prostě nuda :D
Spoilerovat sám sebe - nebudou muset kvůli mně vymyslet nový druh šílenství? Tedy vážně, jsem jak malá :DD

 

Re: assez:

(Sax, 15. 8. 2010 22:32)

Na HP a SS opravdu nic nepíšu... na to si netroufám, takže si můžeš přečíst originálky od Alice a na mě v klidu zapomenout... Vážně se zlobit nebudu... ^_^ Ale ty povídky od Alice opravdu stojí za přečtení (a ukrácení toho dlouhého týdne, než tady bude další kapitola:) ) A ještě něco - tak krátké ty originálky taky nejsou, i když proti Klíči O.o Ale mě ta délka naprosto vyhovuje... :)

 

Re: Re: assez:

(Alice, 15. 8. 2010 23:03)

Ano, ano, Saxina fantazie je totiž dokonalá sama o sobě, nepotřebuje vykrádat nápady úspěšných spisovatelů (jako někdo B-))
Ale vážně, assez, pokud ti nesedí originálky, Sax má i "duchařské" příběhy, třeba Láska napříč staletím. Jsou jemné, pohladí po srdíčku, a k jejím postavám snadno přilneš. A narozdíl ode mne Sax necítí podivnou potřebu své oblíbené hrdiny mučit :D

 

Re: Re: Re: Alice:

(Sax, 16. 8. 2010 1:00)

Eh... já už budu asi raději mlčet... O.o vždy se to nějak vymkne tomu, o co se snažím... O.o
A pokud někdo vykrádá tak skvěle, jako ty, Alice, pak vykrádej dál... prosím... :)
A dvě kapitolky týdně by mi vážně nevadily... ani tři, :) ale chápu tě... až moc a můza je opravdu potvora vrtkavá a nevděčná... :) Takže hezky piš, ať na tu speciální nadílku nečekáme moc dlouho :)

 

http://a-sisi.wgz.cz/

(assez, 16. 8. 2010 14:01)

Konference? Ty ani netušíš… *potutelný úsměv*
Píše si: Až záhadně přibudou dvě kapitoly, číst až třetí v pořadí. (pětkrát podtrhne poslední část):D
Takže my… v tom případě cítím povinnost Ti opravit ještě jeden detail, KTERÝ ALE OPRAVUJ AŽ OD TÉ 300 STRANY! Merline… Sirius Black je vážně krátce – Sirius. A po třech tečkách… osobně dávám malé písmeno a bez mezery, nicméně vím, že o tom jsme se kdysi s betou přely, takže do toho Ti asi zasahovat nebudu. I když mi po třech tečkách přijde logičtější malé písmeno. Myslím tohle:
…a za zahradou rostly růže.; když to máš na jednom řádku… to osobně dělám instinktivně. Nicméně pokud máš nějaké solidnější pravidla než já, podívej se na to. Jinak musím uznat, že máš velmi, velmi solidní pravopis.
Óóó, rukopis! Muhaha, skvělé. A 25 kapitol zní taky úchvatně.
(„Mají štěňata taky pubertu?“ ->) Že by Harry Severusovi kousal botičky, škubal novinky, chlemtal kafe a počůrával mu místo novin – což už jsme, drahouška, více či méně zdárně naučili – šatní skříň? To si (ne)dovedu živě představit. *rofl* Osobně se tady, abych byla (opět více či méně) upřímná, víc bojím, že sbližování uspěcháš. Jelikož říkáš, že dospělý a ustálený bude, až vyjde školu… že? Nabízí se otázka, jestli budeš se vším čekat tak dlouho a já osobně, aby ze Severuse nebyl pedofil, bych to spíš uvítala. (Nehledě na fakt, že by se nám to povídání tady a délka povídky protáhly, že…? 8-)
Muhaha, nuda, ano? A nový druh šílenství? Elyfilie? :D Alifilie? Popřemýšlím. :D (KLÍČOFÍLIE! :D)
Sax, *dělá, že nic neslyší*, muhaha. Povídky od Alice samozřejmě sjedu, jen neslibuji, kdy. (Asi až se dožene, jelikož rozumně uzná, že vše se zvládnout nedá. Což jí ale teď, v raném údobí psaní, brát nebudu.)
A konečně, Alice, díky za tip. Ehm, sice nechápu narážku na vykrádání, a to vezměme v úvahu, že jsem tady dost dlouho, minimálně u HP/SS ano. Ale souhlasím se Sax, pokud vykrádáš (což si nemyslím), vykrádej směle dál. Co do originálních povídek… mám dost povinné četby. Zabývat se originálkami není vážně pro mě. Zde se specializuji (což si snad za ty roky můžu dovolit) především na SS/HP.
P.S. Mučení je fajn. 8-)
Fajn… *práská hlavou do stolu* Já to teda konečně řeknu: žádná můza, ale múza. Jinak pokračujte, dámy. :D (Já vím, už teď skřípete zuby a strašně mě nesnášíte, ale… UTEČ, ASSEZ, UTÉÉÉČ!)

 

Ano, assez!! :))

(Alice, 16. 8. 2010 16:14)

To je přesně ono - díky! Okamžitě Siriuse opravím, to mi vážně uniklo. A děkuju moc. A PROSÍM - hned, jak zas něco objevíš, mi to řekni, jsem dlužník, madam :))
Ty tři tečky (jedna z mých specialitek :D, kterou se mě beta snažila odnaučit, jinak bych ji snad používala stále). Schvalovala mi velká i malá písmena, to záleželo na větě - zda pokračovala, nebo to byla "umělecká odmlka". Popravdě, v tomhle jsem pravopis zatím nezkoumala, spolehla jsem se na ni - pokud mě paměť neklame, přesouvala mi tečky vždy před začátek následujícího textu. Dobrá, mrknu na to, zda se mi někde podaří vypátrat pravidla, díky za upozornění :)) Děkuji za pochvalu, ale přiznávám, že čím déle píšu, tím víc je mi jasné, jak děsivé mám v češtině mezery :D Například jsem naprosto vzdala používání přechodníků - poté, co se mě to hned dva lidé pokusili marně naučit :D A nejhorší je, když se nad něčím příliš zahloubám - pak si nejsem jistá ani i/y :D
Hm. Takže múza. Jsem idiot, HELP! :DDD Díky, assez, tohle byla opravdu trapná chyba - nechci vědět, kolikrát jsem to už napsala :DD Já se kaju...
Přesně - tak, jak jsem Harryho pojala na začátku, by mi to u rychlého sbližování také přišlo na tu pedofilii :))) Leč, Harry dospívá - já tedy netuším, proč máš pubertu spojenou s kousáním bot :DDD, mně to spíš asociuje ty splašené hormony (že bych svou pubertu prožila nějak špatně??? Proč mě nikdo neupozornil??! Hryzat boty jsem měla! :D), no, shrnuto, snažím se to neuspěchat. Jak moc jsem v tom úspěšná, posoudíte vy :)
Klíčofílie! Úchvatné! :DD Ale s tím šílenstvím jsem myslela sebe - nebo tobě nepřijde "práskat sám sebe" jako lehce úchylné? :D Tak nic, no, zůstanu nechutně normální.
Mé staré povídky úplně klidně vynech, pokud ti originálky nesedí, neuznávám nutit se do četby - čtení je pro potěšení, ne? Tedy vyjma povinné četby :D
Takže, ještě jednou moc děkuju, assez, cokoliv dalšího tě napadne, jsem jedno velké ucho :))

 

Re: Ano, assez!! :))

(assez, 16. 8. 2010 19:06)

Jé… každou ptákovinu a capinu? Nezvencla ses, děvče? Betování jsem si zkusila dvakrát a mám toho po krk. :D Že jsi to Ty a že sis TOLIK oblíbila hromadné opravování… ehm, musím to pak vypisovat nutně sem?
Hloubání nad y/i, to mám stejně. A přechodníky jsem taky škrtla, to se mě je ani nikdo nesnažil naučit! :D Ty jo… múzu? Snad skoro míňkrát než Sax. :D Ale ne, ještě se to ztratí, neboj. Hlavně přes mé kecy.
„Přesně - tak, jak jsem Harryho pojala na začátku,“ – ŠTĚNĚ, PROTO ho nežeru až tak moc, jelikož se těším, na poštěně. :D Neřešte mě, plís. :D
*ROFL* JÁ myslela pubertu SKUTEČNÉHO štěněte, marja… Pomoc. :D Práskat sám sebe a úchylné? No, jelikož jsem vždy vydržela nic nenapráskat, netuším. :D
No, mě už napadlo… že bych Tě pozvala na pokec do Les dialogues. Muhaha… *tváří se rádoby tajemně*
Kompromis? Myslíš, že vydržím nevalit? :D

 

Re: Re: Ano, assez!! :))

(Alice, 17. 8. 2010 10:08)

Neeee :DD Neboj, to od tebe nemůžu ani chtít, betování je peklo :D Jsem si vědoma, že tam mám docela určitě spoustu chyb v čárkách (mimo jiného), spíš jsem myslela, kdyby tě znovu kopla do oka nějaká hrubka nebo faktická chyba :)) To bych ti byla opravdu vděčná. Ty drobnější mi čtenáři snad odpustí :D
To já "štěně" opravdu žeru :D Ale "poštěně" už mám taky vcelku promyšlené... Snad uspokojí ;-))
Dobrá, téma puberta odložíme :D Ale co je to "rofl" ??? Mně už to kdysi někdo říkal, ale skleroza pracuje spolehlivě :D
Les Dialoges? Ups. Nestačí, že se ztrapňuji na svých stránkách?! :DD

 

Re: Re: Re: Ano, assez!! :))

(Alice, 17. 8. 2010 10:10)

Aha. Les Dialogues. Neumím ani přepisovat. No nic, tvářím se, že je to překlep.

 

Re: Re: Re: Re: Ano, assez!! :))

(assez, 17. 8. 2010 15:51)

Právě že na to, že si to píšeš a opravuješ sama, vcelku skoro nemáš gramatické chyby a překlepy.
Věřím v to, že poštěně uspokojí. :D
ROFL – Roling on the floor laughing? OK, bez určitého členu. :) Pokud jsi angličtinářka, přeložíš si to. Jako já bych se raději nepokoušela o překlad. Stejně jako s betováním to byly dva neúspěšně pokusy. *lol*
A ne, jelikož je z Tebe hvězda, ztrapňovat se jen na svých stránkách nestačí. To nevíš? :D P.S. ve skutečnosti Les dialogues s malým dé. O:-) :D :D :D *rofl*

 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, assez!! :))

(assez, 18. 8. 2010 8:19)

X-) Touha je ZÁZRAK, kámo, ZÁZRAK… *lol* Kvaska… hmmm. Ehm.
A ano, je mi to jasné. Vivat překlepům! :D P.S. Ujišťuji Tě, že kdybys měla hroznou klávesnici, poznám to i já. A ženu Tě pro novou. Mít špatnou klávesnici a pokoušet se psát je HOROR. :)

 

Re: Re: Re: Re: Re: Ano, assez!! :))

(Alice, 18. 8. 2010 7:59)

Aha, ROFL! :D Díky, už to snad nezapomenu.
A malé "Dé" - vždyť to říkám, jednoznačný překlep :DD Mám opravdu hroznou klávesnici... :D
HH, když slyším "hvězda", okamžitě si vzpomenu na Landovu Kvasku, tam to vyslovili fakt moc hezky :DD Ale jinak máš pravdu, trapných situací nikdy není dost :D

 

Re: Re: Re: Re: Alice:

(Alice, 16. 8. 2010 15:34)

Neeee... nemlč. To radši budu já :D Ale ne, spíš navrhuji kompromis, Sax - Děkuji za tvou chválu. Těší mě. Hodně pro mě znamená.
A ty zas přijmi tu mou ;-)

 

...

(Rowene, 17. 8. 2010 19:54)

Nevycházím z údivu, nadprůměrně dobré, mnohem lepší, než tvoje originály, i když i ty jsou skvělé! Napínavé a to charizma, které jsi dala našim známým, již trochu obehraným, hrdinům. Nestačím se divit, že píšeš fanfikci, s takovou fantazií....., připadám si skoro jako když jsem poprvé četla Angeliku.:-)

 

Ahoj, Rowene :)

(Alice, 18. 8. 2010 8:12)

Děkuji moc :) Ano, já si také myslím, že fantasy mi sedí mnohem víc :) To je prostor k rozletu :D Ovšem co se týče originálních nápadů, četla jsem a viděla tolik příběhů, že mám pocit, že už bylo řečeno a vymyšleno vše :D Spokojím se s doděláváním "kudrlinek" na světě již vytvořeném ;-)
Díky moc, že se ti zdají charizmatičtí. Vdechnout jim trochu jedinečnosti (a nekopírovat úplně předchozí úspěšné autory :)) je oříšek. Angeliku jsem bohužel nečetla nikdy, ale pokud máš stejný pocit, jako když jsem ji já před mnoha lety poprvé viděla - je to skvělé! :D
Děkuji moc, že jsi četla, a díky za tvůj komentář :))

 

:-)

(lady corten, 17. 8. 2010 15:16)

Dnes jsem se začetla do tvé povídky a moc se mi líbi, velmi se těším na pokračování


Ahojky, lady corten :)

(Alice, 18. 8. 2010 8:02)

Vítám tě tu a velmi děkuji :) Je mi potěšením :) Budu doufat, že pokračování tě potěší stejně :)

 

Ta fantastika!

(grid, 16. 8. 2010 11:14)

musím napísať, že som sem pozrela len tak náhodne, ale postarala som sa o skvelú sobotu, nakoľko som prečítala na jeden šup všetky napísané kapče a už sa nemôžem dočkať ďalšej. Skvelá a najmä dobre rozpísaná poviedka. Veľmi chválim.

 

Ahojky, grid! :)

(Alice, 16. 8. 2010 15:30)

Děkuji mnohokrát, to mne opravdu moc těší! Budu doufat, že tě ani dalšími kapitolkami nezklamu :)
Díky moc za tvůj komentář! :))

 

***

(Niki.Moonlight, 16. 8. 2010 0:33)

No, ty sis na sebe upletla bič :-DD Prozrazovat čtenářům, že máš tolik kapitol do zásoby, je jako mávat býkovi před nosem červeným hadrem :-)) Každý čtenář uvítá, když je aktulka častěji, ovšem když se náhodou zasekneš (což ti rozhodně nepřeji) tak se malá zásobička setsakra hodí :-))

 

Re: ***

(Alice, 16. 8. 2010 15:28)

No právě, Niki! :D Ta zásobička. Nejradši bych měla napsané už vše, než začnu zveřejňovat, jenže za a) to by ještě trvalo :D, za b) čtenářská podpora dělá při psaní divy ;-) Takže jsem si opět vybrala tu zlatou střední cestu a začala zveřejňovat, když jsem asi v polovině :)) Ale na druhou stranu, takhle si můžu (občas B-)) dovolit zveřejnit dřív... třeba když budu moc zlá a useknu to v nejlepším :D Takže, směle do mě, slibuji, že přiměřenému nátlaku tu a tam podlehnu :DD

 

Váhala som,..

(Sisa, 15. 8. 2010 2:18)

..či začať komentovať, veľmi sa mi nechcelo, ale vedela som, že keby som nezačala teraz, už nezačnem a táto poviedka(aj autorka samozrejme:)) si rozhodne zaslúži dôkaz, že sa páči. Aj keď ich je tu hodne, jeden naviac neuškodí, že?^^ Takže, aby som vysvetlila absenciu komentárov ku kapitolám minulým- čítala som ich v mobile. Pôvodne som len náhodou päť minút pred odchodom na dovču našla tvoju stránku na DS a stiahla kapitoly, nevediac, čo čakať. Už prvá ma pohltila natoľko, že som vôbec nevnímala okolie. Zvyšok som sa musela donútiť rozdeliť na dni, aby som to nezhltla naraz a potom sa nenudila. Ver, že to bolo ťažké..lákali ma ako med Harryho v tvojej poviedke^^ Z "tvojho" Severusa úplne nemôžem, je dokonalý! A keď Harryho nazýva šteňaťom, z nejakého dôvodu sa vždy usmievam ako pako.
A teraz k tejto kapitole- veľmi sa mi páčilo, ako sa Severusovi uľavilo, keď Harry povedal, že mu aj po tej vražde verí. Zvrat udalostí ma prekvapil. Táto možnosť ma pri rozjímaní nad koncom piatej kapitoly ani nenapadla. Čakala som, že buď Harry zbytočne panikári alebo ho naozaj znova dostal. Táto možnosť však prekonala všetky moje očakávania, žiadne klišé, ani prehnané to nebolo. Si proste skvelá! A koniec..chudák Harry, už si tej bolesti užil dosť, ale v podstate jej návrat dáva zmysel. A zase pochválim scénu. A to tú, kde Harrymu padá maska a naťahuje ruky za Severusom. Všetko si to viem krásne predstaviť, proste..dochádzajú mi slová chvály a ja sa nerada opakujem, ale..ale. Takže, je to úžasné, skvelé a neviem-ešte-aké-a-nechcem-ťa-prechváliť-aby-ti-náhodou-nestúpla-chvála-do-hlavy-a-neklesla-kvalita-písania-:D. Do 20. je ešte tak ďaleko a najhoršie je, že vtedy odchádzam a keď kapitolka nepribudne ráno, ani ju nestihnem a budem trpieť až kým sa nevrátim:( Ešte na záver by som chcela ospravedlniť chyby v komente, ale už mi to v túto dobu veľmi nemyslí a som rada, že som niečo splodila:D
P.S.: Držím palce aby múza ostala aj naďalej verne pri tebe a chuť písať s ňou, aby internet nerobil problémy a aby som už ukončila tento koment, ktorý rozhodne presahuje moju zamýšľanú dĺžku niekoľkých viet ;D

 

Ahojky, Siso :)

(Alice, 15. 8. 2010 9:56)

Děkuji. Vážím si, že jsi se nakonec ke komentáři rozhodla - díky :) Já samozřejmě sleduji návštěvnost stránek a jsem z ní nadšená, ale když čtenář "promluví", změní se z anonymního čísla na človíčka se jménem a je nějak... skutečnější? :) Takže i sebekratší komentík má cenu zlata :))
A ten tvůj byl prostě úžasný! Nic mě nepotěší tolik, jako když prožíváš pocity s nimi, když nad dějem přemýšlíš, vybíráš si scény, které tě osloví - díky moc! Jsem moc ráda, že zvrat v této kapitolce ti nepřišel přehnaný - jsem poněkud "akční" a trochu mě straší, abych to nepřehnala a neudělala z Klíče "kovbojku" :D
Prostě a jednoduše - děkuji, velmi děkuji za tvá slovíčka, moc mne potěšily. A speciálně pro tebe vložím příští kapitolu už ve čtvrtek v noci (ale hodinu ještě nevím), ať na ni nemusíš čekat tak dlouho :) Ještě jednou díky! :))

 

*_*

(Sisa, 15. 8. 2010 18:10)

Som rada, že ťa môj koment potešil, je dobré vedieť, že malo cenu ho písať^^ Juu a kapitolka už v štvrtok v noci?*-* Milujem ťa! xD Ďakujem, ďakujem, ďakujem na stotisíc krát, že ma nenecháš trpieť tak dlho:3 Merlin ja som tak zvedavá a tak sa teším!*-*

 

Re: *_*

(Alice, 15. 8. 2010 19:51)

:D Já děkuji tobě :D

 

Ahojky, Sax :))

(Alice, 14. 8. 2010 10:45)

Díky :) Mně se Harry jako Severusovo štěně taky líbí (a to je opět ta má Achillova pata, vkládání ženské křehkosti do mužských charakterů, ajaj :D), musím si stále připomínat, že mu je 16, je Nebelvír - je to bojovník! :) Ale prozatím se nekrotím příliš, protože pro teď je "rozbitý" - a v bezpečí Severusova domku na to přijít nemohl :) K tomu mudlovi - já se k němu vrátím (a se mnou přijde Severus :D), protože to je něco, co dořešit je třeba a hlavně, dá se s tím pracovat.
Díky, že jsi zmínila scénu v koupelně :) Severus je stratég, jeho chování promýšlím asi nejvíc. Vím, že konec neslibuje nic moc dobrého - ale já to v dobré obrátím ;-) S boží a Severusovou pomocí nic není nemožné. (Já vím, hrozně napovídám, jenže to je vážně k nevydržení, já se tak příšerně těším, až vám ukážu, co jsem si na Harryho vymyslela :DD) Doufám, že vás to pobaví a potěší aspoň zpoloviny jako mě :)
Díky moc, Sax, ty víš, že mě každé slovíčko od tebe potěší a tohle byl dlouhý komentář. Děkuju :)

 

Re: Ahojky, Sax :))

(Alice, 14. 8. 2010 10:46)

Kruciš, nějak se mi nedaří odpovídat... Grr :)

 

Re: Re: Ahojky, Alice :))

(Sax, 15. 8. 2010 2:02)

Já si to našla, takže v pohodě... :)
A když je to tak k nevydržení, že musíš napovídat... nechtěla bys zveřejnit všechno, co máš napsané? Eh - neposlouchej mě, to byl jen hloupý nával neuskutečnitelných nápadů... :) (ale co kdyby? - dodává zároveň tichý chlásek... :D)
Mno nic... přijdu až za týden :D (to nevydržím...!!!) Ty nápovědy... O.o Uvědomuješ si, že netýráš jen Harryho a Snapea, ale hlavně nás? (To není výčitka, to si jen tak nahlas mručím pod nos... :) )
Tak jsem přemýšlela, když to bude mít cca 40 kapitol... to to budeme číst asi tři čtvrtě roku? Děsivá představa... O.o ale stejně se na to těším :)
Můze a psaní zdar! :)

 

Re: Re: Re: Ahojky, Alice :))

(Alice, 15. 8. 2010 9:43)

A víš co je na tom nejhorší - ohledně toho, zda nechci zveřejnit vše, co už mám? To, že chci! :DD Je to peklo i pro mě. (To jen tichounce naznačuju, že týrám i sebe... jenže mě nikdo nepolituje... :DDDD)
Právě, těch 40 kapitol by bylo opravdu na hrozně dlouho, proto chci začít zveřejňovat dvakrát týdně - ale až budu mít jistotu, že se "nedoběhnu" a nebude hrozit, že vám tu nechám zprávičku Pardon, nová kapitolka ještě není. To bych se neměla ráda :)

 

http://a-sisi.wgz.cz/

(assez, 14. 8. 2010 19:20)

Jo kdyby jen nešlo odtrhnout oči od obrazovky! Něco se holt muselo číst i pětkrát, aby se to vstřebalo. A já osobně ohodnocuji tento stav věcí za nadpozemksy úchvatný.
Hm, chtělo se po mně téma, co? :) No, ne téma, spíš mám dotaz – je tohle Tvá první povídka, nebo už jsi někdy něco psala? Předem díky za odpověď.

 

Ahojky, assez! :)

(Alice, 14. 8. 2010 20:43)

Už jsem se začínala bát... :)) Já se sice duševně připravuju na to, že časem nějaké čtenáře ztratím, až jim něco přestane vyhovovat, ale... :))
Děkuju, jsem potěšena a nadšena zároveň :)
K tvému dotazu - toto je má první fanfikce. Jinak jsem loni napsala tři kratší originálky, které před nedávnem našly domov u mého duchovního guru Sax :D Ale čím víc přemýšlím o Klíči, tím větší mám pocit, že TOHLE je ten příběh, který jsem chtěla psát už loni :)
Díky moc, že ses tu opět objevila ;-)

 

Re: Ahojky :)

(Sax, 15. 8. 2010 1:51)

Ty jo... tak já už jsem i guru... páni :D
Mno, každopádně jsem ráda, že jsi s tím zvěřejněním souhlasila, protože těch povídek by bylo opravdu škoda, kdyby nebyly k nalezení, ať už u kohokoliv... ^_^
PS: assez: jestli ke mně zavítáš, tak čti jen ty povídky od Alice... hrozně nerada bych tě měla na svědomí... O.o "můj češtin" by se ti asi fakt nelíbil... O.o

 

Re: Re: Ahojky :)

(Alice, 15. 8. 2010 9:38)

Ano, ano, Sax, guru a ještě spousta dalších věcí a titulů :D Dám hned vědět, až mě zase nějaké další napadne :D
Assez, vůbec ji neposlouchej,Saxiny povídky možná nemají perfektní češtinu (a u mých povídek byla beta, takže tam mi chvála za češtinu nenáleží), zato mají všechno ostatní - což je pro příběh důležitější :)

 

nádhera

(Bacil, 14. 8. 2010 23:54)

Na tuto úžasnou stránku jsem se dostala neuvěřitelnou náhodou a jsem za to moc ráda. Tahle povídka mně opravdu dostala. Je bezkonkurenční. Jiné slovo mně teď prostě nenapadá.
Už se moc těším na další díl

 

Ahojky, Bacil :))

(Alice, 15. 8. 2010 9:33)

V tom případě jsem té náhodě velmi vděčná :) Vítej :) A děkuji, jsem moc ráda, že se ti Klíč líbí. Díky za tvůj komentář! :)

 

Co napsat?

(Klaris, 14. 8. 2010 19:26)

Tak tato povídka se stala jedna z mých nejoblíbenějších.. Kdybych měla po ruce nějaký klobouk, asi bych ho před tebou smekla :-)
Jak sem psala minule líbí se mi, jak nikam nespěcháš, každá scéna je velmi dobře promyšlená a zároveň děj postupuje rychle kupředu. Je to zahalené v tajemství, plné zvratů a akcí. Nemohla sem se od toho odtrhnout a velmi lituju, že je pátek tak strašně daleko... fakt bys nemohla udělat vyjímku a přidat ten díl dřív?? Protože já to do pátku doopravdy nevydržím.. :-)
Je, to je nějak moc chvály najednou... No, kritizovat mi nejde a tady, podle mě ani není co, tak snad to přežiješ :-)


Ahojky, milá Klaris :))

(Alice, 14. 8. 2010 20:58)

Děkuju, vážně, cením si každého slovíčka :) A jsem opravdu moc ráda, že tohle tempo a styl ti vyhovuje, protože v něm bude probíhat celý příběh. Hrozně ráda bych začala zveřejňovat dvakrát týdně, ale prozatím to ještě budu muset nechat tak. Ovšem máte můj slib, jakmile začnu dopisovat poslední kapitolky, zveřejňování urychlím :)
Chvála moc těší a zahřeje, stejně jako mě blaží, když se mnou tenhle sen prožíváte, ale jakmile se nebude něco líbit, určitě mi to napiš :) Neříkám, že pak na 100% děj změním, ale protože je stále ve fázi tvorby, dá se do něj zasahovat :)) A já bych ráda, aby se to příjemně snilo všem :) Ještě jednou díky, Klaris! :))

 

za koment neděkuj ;)

(Kiki, 14. 8. 2010 2:56)

já vždy píšu koment když k tomu mám co říci...a že jsem ukecaná :D
a tahle povídka se mi moc líbí...nechtěla bys uvažovat o své verzi dokončení kamene manželství? myslím si že ty pro to bys mohla mít vlastní cítění - tedy pokud nehodláš Harryho v té povídce mučit..tam by spíše seděla ta roztomilost :D a jen občasný záchvat moudrosti... jinak ty hezky vymýšlíš ty kouzelné okolnosti a kličky... i když s eobčas nezaobíráš moc detaily - ale aspoň to čtenáře víc nutí přemýšlet a být k tomu citlivý než když je to po lopatě vysvětleno...
PS, fakt doufám že mu to vynahradíš ;)

 

A to já zas ráda poděkuju, Kiki :))

(Alice, 14. 8. 2010 10:56)

Ah, Kámen, ano, ten rozhodně patří do mých TOP :) Promiň, Kiki, na to si opravdu netroufnu, Josephine byla úžasná, její fantazie mě naprosto uzemnila. Ona svým způsobem používala dost klišé - jenže je dokázala zpracovat tak neuvěřitelným způsobem, že to nejen nepůsobilo křečovitě nebo omšele, ale vždycky mě překvapila. Velmi mile :) Tehdy jsem jí psala, bohužel neodpověděla ani na mail, muselo se stát asi něco hodně zlého, když tak zničehonic zmizela. Je to velká škoda, Kámen je jedinečný.
Po lopatě opravdu moc nepodávám :D Ale většinou se ke všemu důležitému vracím později a dovysvětlím nebo dořeším :)
PS. Vynahradím, vynahradím! Ale mějte se mnou trpělivost ;-))) Díky moc, Kiki!

 

Re: A to já zas ráda poděkuju, Kiki :))

(Kiki, 14. 8. 2010 18:18)

ano kámen je jedinečný..ale budeš se divit, ve tvém podání si ho umím představit :)
já jsem asi bláhová ale stále doufám že jednou na nás vyskočí nová kapitola jak čert z krabičky a všichni zase ožijeme asi jako když na jaře vysvitne slunce a zalije vše teplem.
hej já trpělivost mám :D tyhle kapitoly jsou fakt dlouhé - to je potom ten správný požitek ze čtení ;) ne když autor něco nakousne a pak aby se udělala zajímavějším, to utne sotva se to rozjede a dělá to takhle celý příběh a nakonec už neví coby tak tam zamotá něco z telenovely a myslí si že tím získá správný říz ale nakonec je to miš maš....což on si neuvědomuje ani když si přečte celý příběh od začátku - to by si každej všiml že v tématech skáče jako blecha ale jen zatvrzelý tupoň ne... vždy je lepší udělat jeden styl, určit si kudy chceš postavy proplést a pak to sepisovat než z minuty na minutu čekat na nový nápad - jasně, někdo na to má taky talent..ale to je opravdu jeden z tisíců...

 

Jsi moc milá, Kiki :))

(Alice, 14. 8. 2010 20:32)

Já o Kameni přemýšlela, jen tak sama pro sebe - a protože jsem došla k závěru, že ho de facto ukončila (díky té poslední větičce, kdy si Severus uvědomil, že má Kámen srdce od Harryho a jeho pomocí ho dokáže vrátit), smířila jsem se s tím tak, jak to je :) Beru to jako šťastný konec, kde to jen není vysloveno :) Ale protože ona tam tak úžasně vpletla Artuše, skutečně nemám ani mlhavý nápad, jak to měla v plánu vyřešit. Jinak máš pravdu, naděje umírá poslední - třeba se skutečně ještě někdy vrátí a dopíše :)
Paráda, že ti trpělivost nechybí, se mnou ji budeš potřebovat :D Kapitolky jsou dlouhé, protože jsem za a) strašně ukecaná :D, za b) držím limit 11-13 stránek v PC na kapitolku (víc se mi na estránky nevejde - nebo to jen neumím ;-)) Tak, telenovelu do toho nejspíš nezamíchám, protože žádnou neznám :D Ale pár klišé jsem si taky neodpustila :D

 

***

(Niki.Moonlight, 14. 8. 2010 12:03)

Chjo, ty jim dáváš... nevím, koho mi začíná být líto víc. Líbí se mi, že v tvé povídce není hned dořečeno a vysvětleno vše, dáváš tak čtenářům prostor k přemyšlení. Já například teď dumám, proč Voldy uklidil to tělo:-DD A nad tou scénou s tím pomočením... jestli v tom bylo i něco jiného, než jen Harryho ponížení... Aby nedošlo k omylu, jen si tady plácám, nad čím dumám, neloudím žádné odpovědi! :-)) Líbila se mi Severusova reakce (Vítejte v mém světě) když Harry říkal, že už si není jistý ničím. Hnusně pravdivé... A nadchla mě věta - Damoklův meč byl Severusův nejoblíbenější šperk. Už aby byl zase pátek :-)))

 

Ahojky, Niki :)

(Alice, 14. 8. 2010 20:15)

Já vím. Máš pravdu :) Dávám jim zabrat a popravdě, budu pořád. Ale má to svůj "hlubší" smysl :)
Je skvělé, že nad tím přemýšlíš - a je moc dobře, že "neloudíš odpovědi", protože zjišťuju, že moje pevná vůle mi nějak vypovídá službu :D
Co se Severuse týče, někdy mám pocit, že možná ani paní Rowlingová netušila, jak úžasnou postavu tvoří - a popravdě, nijak zvlášt nám jeho niterní svět nepředstavila, spíš jen nastínila. Plus pro mne :) Protože on má hloubku a mě nesmírně baví tam dosazovat svoje představy, jak vše probíhalo, jak to vnímal... ale k tomu se dostanu až trochu později :)
Díky moc, že se ti líbily ony větičky :) Občas překvapím i sama sebe :D

 

^_^

(Sax, 14. 8. 2010 1:12)

Tedy, jsem otravovala, aby to tu bylo už po půlnoci a nakonec jsem se k tomu dostala až teď... ale vážně jsem si smlsla (myšleno jako čtenář na dobře napsaném dílku)... nádherný díl... Harry je vážně chudák, taková smůla s tím mudlou, ale musí se nechat, že se snažil... a vydržel dost... a pak ochránce Severus... já ho prostě jako Severusovo štěně žeru... a ta scéna v koupelně... Severus se nezdá, ale umí to s ním, aniž by se kdovíjak snažil... zato ten konec se mi moc nelíbí a to ze dvou důvodů... budu muset čekat do dalšího pátku, ale hlavně neslibuje nic dobrého. O.o Ale já pevně věřím, že nakonec i oni budou šťatsní - že jo?

 

Haku, ty jsi skvělá! :D

(Alice, 13. 8. 2010 22:45)

Prosím tě, kam na ty nápady chodíš?! :D Zkrácenou kalendářní verzi :DDD Já chci taky po pátku znovu pátek! :D (ani víkend mezi tím není špatný :D)
Za to vylekání se omlouvám :) (...bude lepší, když si na to zvykneš, jsem hrozná.... :D) To je pravda, teď by si ještě štěňátko neporadilo, fyzická újma po takovém zážitku není to nejhorší, uzdravit se musí i duše a to bývá na dlouho.
Díky moc, že se ti líbí, jak ho Severus brání :) I za to, že vnímáš Harryho důvěru, ano, ano, přesně to jsem tím chtěla říct :) Jsi báječná. Moc ti děkuju :) Opět jsi mi udělala velikou radost, díky! :)

 

Konecne som sa mohla nasytit svojej naj.naj.poviedky.

(Haku, 13. 8. 2010 22:17)

Ledvo som sa dotiahla z prace,lietala som ako na metle aj ja,vsetkych by som bola uz aj zhryzla,lebo zakazdym ked som uz chcela citat tak ma zrusili a tak som si povedala,ze si necham precitanie na vecer,aby som si mohla pribeh vychutnat ako si zasluzi,a som unesena,ale nieco Ti poviem...VIES AKO SOM SA ZLAKLA,KED ICH TO VYSMARILO,KDE NEMALO?????????????????????Sak som mala skoro smrt...uf,mi drobatko odlahlo,ked tam s Harrym skoncil aj Severus,,,lebo šteniatko by si neporadilo...je uzasne ako ho profesor brani,aj ta Harryho dôvera k nemu ...a to ako sa mu vrhol do narucia..*mam to pred ocami*a je to krasne...Ale porad co si kupit teraz aby som vytrimala do piatku??..Hm??...Skratenu kalendarnu verziu tyzdna kde predavaju??..*po piatku znovu piatok???*

 

Pěkná,

(cim, 13. 8. 2010 22:08)

napínavá, čtivá a krásně dlouhá kapitola - to jsou klady, zápor je, že s jídlem roste chuť ;)

 

Ahojky, cim :)

(Alice, 13. 8. 2010 22:11)

Díky, díky moc - a za ten zápor se omlouvám :DD

 

týýý jo

(Kiki, 13. 8. 2010 19:18)

no tak to je hodně drsná povídka...nové možnosti kouzel se mi rozhodně líbí..takhle ale Harry ani nemůže do Bradavic ne?

 

Díky moc, Kiki :)

(Alice, 13. 8. 2010 22:07)

Ano, myslím, že "drsná" na to sedí :D Moc chudáka Harryho nešetřím... Ale já mu to vynahradím ;-)
Správně, zatím do Bradavic nemůže, ale hlavně kvůli letaxové síti... protože magická bolest se tentokrát objevila z trochu jiného důvodu než předtím... a víc neprozradím :D
Díky moc, že jsi četla a děkuji za tvůj komentář! :)

 

Nádherná kapitola

(Katie11, 13. 8. 2010 18:21)

tota povídka se vážně moc líbí. je přímo úžasná. Moc se těším na pokračování

 

Ahojky, Katie11 :)

(Alice, 13. 8. 2010 22:01)

Děkuji ti, jsem moc ráda, že se ti líbí! :)

 

Wow

(Katy, 13. 8. 2010 17:49)

Toto je tak dokonalá povídka, až mi jde mráz po zádech. Takhle to všechno mělo pokračovat! A ta délka - spokojeně mručím po každém přečteném odstavci. Jsem ráda, že jsem odkaz na tuhle stránku u Sax objevila... Na internetu jsem zatím přečetla jen dva takhle dobré příběhy. To mám tři potterovské fikce, z bezpočtu dostupných. Líbí se mi, jak máš všechno promyšlené, myslím tím pěkně dopodrobna promyšlené ... Člověk k tomu světu hned lépe přilne a přisvojí si ho. Stejně jako tomu bylo za éry J.K.R. kdy mnoho dětí tajně snilo o tom, že se v den svých desátých narozenin, stane "něco" přelomového ... A zatraceně moc se mi líbí, jak přirozeně vyplynulo to pouto mezi Harrym a Severusem. Nic křečovitého, prostě ti to - věřím! I jejich charakter se neodchýlil od předlohy - dokonalost sama.
P.S. Byla bych nesmírně ráda, kdyby tě políbila múza a dokázala bys toto dílo natáhnout o mnoho a mnoho kapitol, než bylo původně v plánu. :P Protože mám obavy, že takhle skvěle napsaný příběh, už dlouho nenajdu. (kéž by se dala nějak uplatit :D)

 

Ahoj, Katy :)

(Alice, 13. 8. 2010 21:58)

Děkuji mnohokrát. Jestli něco dokáže můzu uplácet, jsou to takoví báječní čtenáři :) Díky! Jsem opravdu nadšená, že se ti Klíč líbí, že ti přijde přirozené, jak se k sobě Harry se Severusem přibližují - to je prostě skvělé, moje dušička pisálka vrní blahem :) Děkuji moc!
Snažím se to promýšlet, ale určitě mi tu a tam něco unikne :) Svět paní Rowlingové je nádherný, ona položila super základy, na kterých se dá hodně věcí dostavět a domyslet :) Ale tiše věřím, že až narazíte na nějakou tu trhlinu u mě, že mi to odpustíte :)
Děkuji ti za ten nádherný komentář :) Opravdu jsi mě potěšila. Díky :)

 

pěkné

(Kat, 13. 8. 2010 17:28)

zajímá mě co se stalo. Docela bych se nedivila, kdyby to mělo souvislost so odmítnutím jeho do domu tety. Rozhodně ho lituji.
těším se na příští pátek.

 

Ahojky, Kat! :))

(Alice, 13. 8. 2010 21:44)

Přesně! "Něco" se stalo :) Ale neprozradím, zatím ještě ne :) Navíc si myslím, že na to brzy přijdete sami :)
Děkuji moc, že se ti kapitolka líbila :)


 

Uffff...

(Nade, 13. 8. 2010 16:35)

Celou dobu jsem byla jako na trní "jak to dopadne". Vážně se mi ulevilo, ale ta magická bolest je dost otravná a Petunie mě pěkně nakrkla. Ještě že tam už nebyli Smrtijedi.
Severus byl úžasný, ostatně jako vždy. On ochrání svoje štěňátko za každou cenu.
Díky,bylo to úžasné.

 

Ahojky, Nade! :)

(Alice, 13. 8. 2010 21:40)

Děkuji ti :) Magická bolest je otravná... ale možná má i svá pozitiva... (tajnosnubně mrkám a jako malé dítě se těším na příští pátek :DD)
Od Petúnie se asi nedalo čekat víc, přeci jen, poprvé měla v přímém ohrožení vlastní rodinu... Ale snad jsem ji nevykreslila příliš zle :)
Díky, že se ti Severus líbil! :)

 

super

(majas, 13. 8. 2010 15:08)

opravdu krásný pokráčko, Severus jako ochránce je skvělej a Harry je chudák opravdu vyděšený štěně.
A tvůj Voldemort je pěknej zákeřňák - popisuješ ho i smrtijedy mnohem líp než Rowla - tady je opravdu pan soupeř. Prosím hlavně nepřestávej psát!!!!

 

Ahojky, majas :)

(Alice, 13. 8. 2010 21:29)

Díky moc! Severuse v téhle roli (ochránce) prostě miluju :D A Harry? Soukromě si myslím, že největší síla a odvaha je čelit vlastnímu strachu - a Harry se opravdu snaží (přestože mu neustále házím klacky pod nohy, jsem hrozná :D)
A děkuji, že se ti Voldemort líbí :) Mám oproti paní Rowlingové výhodu, že nemusím psát s ohledem na děti, takže si můžu dovolit udělat z něj opravdu padoucha :))
Díky moc, majas, a psát určitě nepřestanu :) Tak báječní čtenáři jsou jako živá voda pro můzu :) Díky!

 

http://glorilian.sblog.cz

(Glorilian, 13. 8. 2010 14:45)

Skvělá povídka. Strhující, čtenář nedokáže odlepit oči od obrazovky, jako droga.

Hm, chtělo by to další přísun. =)
Jsem napjatá až k prasknutí, co bude dál? Už, už jsem si myslela, že vše je v pořádku a teď toto... :o)

 

Děkuji, Glorilian! :)

(Alice, 13. 8. 2010 21:20)

Vážně, díky moc, udržet pozornost tolik stránek je skvělá odměna, děkuju ti! :)
Dál toho bude ještě spousta ;-) Díky moc, že jsi četla a děkuju za tvůj milý komentář! :)

 

...

(tess (hp-slash.estranky.cz), 13. 8. 2010 14:25)

naprosto úžasná kapitola. chudák Harry. už sem doufala, že bude mít alespoň trochu klidu, ale ono ne. sem touhle povídkou doslova uchvácena. už se těšim na pátek. i když to budou muka. :-D

 

Ahojky, tess :)

(Alice, 13. 8. 2010 21:13)

Děkuji ti moc, jsi úžasná :) Harry JE chudák, se mnou si toho pokoje moc neužije... ;-) Ale já ho mám opravdu moc ráda! :D (i když mi to asi za chvíli už nebudete věřit :D) Ne, vážně, teď na něj budu zas chvilku hodná :) (Plácám se přes prsty, abych nic neprozrazovala - ale když já se tak ukrutně těším na příští kapitolu :DD) Souhlasím s tebou, ten týden je dlouhý :)
Díky moc, tess! :)

 

Neuvěřitelný

(Clare, 13. 8. 2010 13:19)

Tenhle díl mě naprosto dostal.Dokonalý,stačí tady to jedno slovo.Četlo se to jedním dechem.Jen tak dál:-)

 

Ahojky, Clare :)

(Alice, 13. 8. 2010 13:54)

Děkuji! :) Jsem velmi potěšena. Děkuji moc :)

 

......

(Leesil, 13. 8. 2010 13:03)

Je mi Harryho líto:( Překvapuje mě, jak Severus svoje štěně přijal.

 

Ahojky, Leesil! :)

(Alice, 13. 8. 2010 13:49)

Já vím, zrovna Harryho nehýčkám... (zatím ;-) ) Prozradím, že k ději této kapitoly se vrátím ještě několikrát, v mnoha vrstvách. A Severus...? Šli z jedné krizové situace do druhé a on ho vždy chránil, bez ohledu na sebe (ale možná jsem tě nepochopila :D) Neboj, tenhle tvrdohlavý Zmijozel ještě "zařadí zpátečku" :D Tohle by bylo opravdu příliš rychlé, příliš snadné :)
A speciálně pro tebe hlásím, že příští kapitolka bude "mírně lechtivý bonbonek" na odlehčení :D
Díky moc, Leesil, ráda tě tu vidím :)

 

super

(nika, 13. 8. 2010 12:00)

perfektne písaná poviedka, už sa teším na pokračovanie

 

Ahojky, niko :)

(Alice, 13. 8. 2010 13:43)

Děkuji moc za chválu, jsem ráda, že se ti to líbilo :)

 

fandom

(Kanaeto-sama, 13. 8. 2010 10:56)

Mno klobouk dolu. Fandom HP/SS moc nemusim, ale tohle je dokonaly, krasne se to cte, je to propracovany do nejmensiho detailu a mohlo by to i zajimave az "dojde na akci" :-)

Rozhodne se tesim na dalsi pokracovani.

Jenom mala otazecka zaverem: v tabulce episod je az dolu celkem dost volnych pozic, znamena to, že bude tolik kapitol ?

Diky

 

Ahoj, Kanaeto-sama :)

(Alice, 13. 8. 2010 13:41)

Děkuji mnohokrát. Těší mne, že třebaže to není tvůj oblíbený pár, Klíč tě zaujal. Díky!
Ano, ano, akcí tam bude mnoho (kouzelnické souboje, nečekaná přepadení, útěky... nebo že bys myslela "jinou" akci? ;-D No, kdyby náhodou ano - tak i na takové "akce" dojde :DDD)
Ohledně počtu kapitol - jelikož je příběh ještě stále rozepsaný, konkrétní číslo neznám, tohle je pouze hrubý odhad. Možná jich bude trochu méně, možná více, skutečně netuším. Na 100% jich bude víc než 30. Na 90% víc než 40. A nebo mě zničehonic opět políbí můza a spáchám ještě o pár kapitol víc, než bylo původně v plánu :D
Díky moc, že jsi četla a děkuji za tvůj komentář! :)

 

nadhera

(sion, 13. 8. 2010 10:56)

naprosto uzasne , cte se to jednim dechem:)

 

Ahojky, sion :)

(Alice, 13. 8. 2010 13:33)

I tobě děkuji, to je prima, moc mě to těší. Díky :)

 

RENA

(rena, 13. 8. 2010 10:42)

super je to pekne uz se nemohu dočkat dalšího dílu

 

Ahojky, Reno :)

(Alice, 13. 8. 2010 13:32)

Děkuji, jsem moc ráda! :)

 


Děkuji vám všem, kteří jste četli :)

(Alice, 13. 8. 2010 9:39)

Přeji vám krásný víkend, Merlin vás provázej ;-)