Jdi na obsah Jdi na menu
 

7.kapitola - Oznámení

 

Milí přátelé a čtenáři,
máte mou nejhlubší omluvu. Sedmá kapitola Nebeského mostu se odkládá o týden. Mé pracovní záležitosti mě natolik vytížily, že se ze sedmé kapitoly stala povinnost. A tak jsem se rozhodl, že to je věc, kterou za žádnou cenu nesmím připustit. Pokud by se sen, který s vámi s radostí sdílím, změnil na každotýdenní ubíjející nutnost, ztratil bych příliš.
Ještě jednou se upřímně omlouvám, prosím o strpení a doufám, že mým důvodům porozumíte. A slibuji, že příští týden v úterý pokračujeme jako obvykle. :-))
Prozatím přeji krásný týden!
 
Ian
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji všem,

(Ian, 19. 2. 2011 15:59)

za milá slova a trpělivost. :-) Jsem vám velmi vděčný. Ano, i já myslím, že bylo dobré, že jsem kapitolu o týden odložil. 7. kapitola je teď v kakinově péči, mého skvělého beta-readera, a doufám, že se bude líbit. Její psaní bylo vážně skvělé. Zdá se, že čím dál pokračuji, tím mě psaní baví víc.
Jsem velmi šťastný, že jste mi porozuměli a moc vám za to děkuji.
Myslím, že veškeré emoce prostě vyžadují určitý čas - jako květina, která rozkvétá - nedá se to uspěchat ani předehnat. Nemám nijak velké iluze o svém spisovatelském nadání, a tak věřím, že to nejlepší, co mohu předat jsou právě emoce - uvnitř mě, uvnitř mého snu.
Takže ještě jednou, díky!
Doufám, že se další díly budou líbit.

.....

(samba, 17. 2. 2011 14:06)

Samozřejmě jsem se moc,moc těšila ale když to nejde tak to nejde a budu se těšit zas na příště.Ono dělat něco bez radosti a chuti ,když tě to předtím těšilo je na nic a jak říkáš ztratil bys příliš ale mi taky.

betaread

(kakin, 15. 2. 2011 23:29)

hmmm, tak ze bych se dockal uz betareadovani 7. kapitoly? no proc ne...tesim se na kapitolku, at uz pod tvou nebo i castecne mou rezii xD

Já se těším.

(Rowene, 15. 2. 2011 21:11)

Tedy ne že bych nesnesla přidávání kapitol každý den.:-)

držím palec...

(Popoles, 15. 2. 2011 16:55)

... aby jsi v práci vše úspěšně stihl.
Psaní má být radost :-))
Z vlastní zkušenosti vím, jak vize nutnosti přidat další kapitolu člověka znechutí a ubíjí.
Dej si klidně oddech a s námi si nedělej hlavu, na tebe se rozhodně vyplatí čekat.

Chápu

(Nade, 15. 2. 2011 15:31)

Zatlačím slzu lítosti a obrním se trpělivostí. Za to čekání mi to stojí a rozhodně nechci, aby se ti potěšení ze psaní příběhu změnilo v povinnost. To by ubralo radost nejen tobě, ale i nám, protože příběh by ztratil tvoje srdce.
Takže, až budeš mít tu otravnou, leč nezbytnou práci hotovou, uvař si kafíčko, nebo otevři lahvinku, nalaď mozkové vlny na náš společný svět a dej se do toho. Zavři oči ... všechno bude fajn.

:-)

(friday, 15. 2. 2011 13:43)

Tak tomuhle rozumím a jsem ráda, že nechceš jen tak psát, aby bylo něco napsáno, ale záleží ti na kvalitě... určitě si ráda počkám, jsem totiž napnutá, jak tyhle dva dáš dohromady... :-) btw Remus v tvém podání je opravdu zajímavý, asi poprvé tahle postava není jen tím "ubohým" vlkodlakem, začínám ho mít opravdu ráda :-)

Iane,

(Elza, 15. 2. 2011 10:17)

kdo si počká, ten se dočká. *;-)

Ať se daří! A díky za zprávu.

Ach jo!

(Regila, 15. 2. 2011 9:17)

A já se tááák těšila. Ale rozumím ti, vůbec se nemusíš omlouvat, na kvalitu psanou srdcem si každý rád počká. :)
Přeju příjemný týden a méně pracovníchstarostí. :)

omluva přijata

(gleti, 15. 2. 2011 8:59)

naprosto chápu tvé rozhodnutí. každý pokus o násilné řešení je u psaní spíš na škodu než k užitku.

Milý Iane,

(Alice, 14. 2. 2011 23:16)

psát z pocitu povinnosti je za trest pro autora i pro čtenáře - protože to se na díle jednoduše projeví. Takže to vidím jako moudré rozhodnutí :) Věřím, že ti to odpustí i ostatní z tvých věrných čtenářů a spolu se mnou se budou těšit dál na příští úterý :)