Jdi na obsah Jdi na menu
 

Odklad na neurčito

Milí přátelé a čtenáři,
rád bych se všem omluvil za dlouhé prodlevy, čekání a nedostatek informací – v mém životě se objevily některé nenadálé problémy, které bohužel nesnesly odkladu.
S tím také souvisí další prohlášení, které bych chtěl učinit. Vydání další kapitoly se odkládá na neurčito. Nerad bych řekl, že Nebeský most končí, protože stále doufám, že se v trochu příznivějším čase budu mít možnost se k jeho psaní vrátit, ale v následujících týdnech (a měsících) to pravděpodobně nebude možné. Proto na neurčito. Přesto se budu snažit přidat nové kapitoly tak často, jak jen to půjde.

Po poněkud neradostných zprávách vám chci poděkovat. Jste ti nejúžasnější čtenáři, které by si jakýkoli autor mohl přát. Byli jste trpěliví, plní podpory i na místech, kde jste – ostatně stejně jako já – dobře věděli, že je ještě spousta prostoru pro zlepšení. Nechávali jste překrásné komentáře, radili jste i inspirovali.
Za báječný čas s vámi strávený vám upřímně děkuji. Alici se povedlo shromáždit bezesporu ty nejbáječnější a nejlaskavější čtenáře pod sluncem. A přestože považuji Elysejský klíč za naprosto neskutečnou povídku, tu nejlepší ve vodách českých fanfiction, snad se nikdo nebudu zlobit, když řeknu, že vy, čtenáři, tvoříte polovinu jeho nádherného kouzla. Díky za vše!

Prozatím se tedy s vámi loučím.

Merlin s vámi!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Heeeeeeeeej

(Annie, 26. 2. 2021 22:58)

No tak sakra kde to vázne?? Já tenhle příběh MILUJU!!! Přečetla jsem ho za dva dny a nemůžu čekat na pokračování několik let!! Prosím, prosím, moc prosím!! Udělej pokračování. Já to prostě nedám jestli nezjistím jak to dopadne!! To není není není není není NENÍ fér!!!! Jako jo chápu, objevily se nějaké problémy. Ale psal jsi že to bude cca pár měsíců a už je to skoro desetiletí.. Tak prosím i kdyby nic jiného, napiš že je konec. Protože čekat jestli to bude nebo nebude je značně.. depresivní a vyčerpávající. A jestli chystáš pokračování taky by ses mohl zmínit :)

PS: Jestli už nejsi mezi živými tak upřímnou soustrast a věř, že tvůj příběh nám tě bude navždy připomínat. (tohle byla jenom taková blbá sranda, protože co já vím co s tebou je.. tak sorry no)

Vrať se :3

(Arka, 28. 12. 2016 11:20)

Naše trpělivost už čeká nějaký ten rok :D ... myslíš, že by se i po takovémhle čase našla inspirace a mohl bys své dílečko dopsat? qwq

Vrat se

(Terez, 30. 1. 2016 12:32)

De profundis clamavi ad de

Doufám že jsi v pořádku

(fanynka, 12. 7. 2015 18:18)

a díky za všechno.. :)

Vrat se, Prosím

(Marcus, 26. 1. 2015 22:22)

Ahoj, nevim jestli neni zbytečne sem psát, ale za zkoušku přece ještě nikdo nic nedal.
Nevím jestli ještě pises ani jestli ještě zijes ale prosim ozvi se, nejspis jsem se zamiloval do tvých textu nikdy jsem nečetl neco tak ja nevim ani to nejde popsat... upřímného a krásného.
Vím jsou to uz 4 roky to je dlouha doba ale prosim ozvi se jakkoliv.

Vrat se, Prosím

(Marcus, 26. 1. 2015 22:19)

Ahoj, nevim jestli neni zbytečne sem psát, ale za zkoušku přece ještě nikdo nic nedal.
Nevím jestli ještě pises ani jestli ještě zijes ale prosim ozvi se, nejspis jsem se zamiloval doodo tvých textu nikdy jsem nečetl neco tak ja nevim ani to nejde popsat... upřímného a krásného.
Vím jsou to uz 4 roky to je dlouha doba ale prosim ozvi se jakkoliv.

Dúfam...

(grid, 25. 9. 2014 10:14)

Ja som to ešte vždy nevzdala a čakám až sa ozveš. Tak ma prosím, nesklam, Ian.

Dočkáme sa pokračovania?...

(Goat, 14. 7. 2014 17:50)

To by sm rád vedel.

VRAŤ SE....

(lily2335, 31. 5. 2014 9:59)

Ahoj Iane, ŽIJEŠ JEŠTĚ VŮBEC ČLOVĚČE? Myslím, že tvá poslední zmínka zdělovala, že potřebuješ čas ,, týdny a možná, že spíš měsíce" ale u Merlinova vousu ROKY? To už je trošku dost né? Chybíš mi, ty i to tvoje psaní Merline vidíš to? Iane ty bazilišku, koukej se hned svým věrným čtenářům aspoň ozvat, když už nechceš psát. Řekni aspoň,že jsi na ŽIVU, nebo se snažíš přežívat, ať máme alespoň malou naději, že si to rozmyslíš a začneš znovu tvořit úžasná písmenka ze, kterých se stávají slova a pak věty, které přechází do úžasnéko příběhu, chybíš nám Iane, ne budu upřímná, MĚ chybíš a to velmi, Tvé psaní mě prostě nějakým záhadným způsobem podivně naplňuje a to velmi příjemným způsobem VRAŤ SE, PROSÍM VRAŤSE a nenechávej nás, MĚ bez Tvé přítomnosti a Tvého jedinečného příběhu PROSÍÍÍM =°.°= >*.*<

pokračování

(T, 22. 4. 2014 22:12)

Jen abys věděl, že je stále zájem o pokračování. Po dvou a půl letech :)

Re: pokračování

(Ari, 23. 4. 2014 20:57)

Asi tak :). Stále doufáme.

Kapitoly

(Margarita, 8. 1. 2013 19:19)

Dobrý den. Budete přidavat ještě kapitolky nebo už je konec??

Iane, žiješ?

(Jana, 9. 7. 2012 13:39)

Halo, halo, prosím, objeví se tu někdy pokračování nebo alespoň nějaká zpráva, že povídka zůstane nedopsaná? Díky

???

(Mekare, 23. 3. 2012 17:17)

bude stoho este nieco?

?

(Jana, 7. 2. 2012 20:04)

Taky jsem si říkala, že by bylo hezké objevit tu po novém roce pokračování:-))) tak doufám, že se časem dočkáme.

:)

(Clowers, 21. 1. 2012 14:57)

Tak jak to vidíš? :)

Co říct?

(Raven, 28. 10. 2011 23:41)

Milý Iane,
Elysejský klíč i Nebeský most jsem objevila poměrně nedávno...Ale od první chvíle jsem byla nadšená, protože něco takového..tak dokonalého...že to někdo může napsat, je samo o sobě obdivuhodné.
A o to víc, že ty píšeš pokračování, že příběh který Alice napsala neskončí.
Chtěla jsem ti napsat nějaký komentář už mnohem dřív, ale prostě...jsem nemohla najít správná slova, teď je mi líto, že to dělám až teď.
Každopádně..snad najdeš čas dopsat pro nás tuhle skvělou povídku...přeju ti hodně sil a ať se všechno vyřeší...
A děkuji ti moc za krásný Čas, který jsem mohla u mostu strávit.

Re: Co říct?

(Raven, 28. 10. 2011 23:44)

Je mi líto, že jsem nedokázala napsat smysluplnější komentář...ale snad pochopíš co jsem chtěla říct...:)

A.

(Drahý Iane, 20. 10. 2011 9:31)

Především chci říct, jak velkou ctí mi bylo, že ses k EK připojil a co víc, obohatil ho a rozšířil o své vlastní sny. Děkuji ti :-))
Také s tebou sohlausím, že velká část kouzla těchto stránek přišla právě s čtenáři, s jejich laskavostí, tolerancí a láskou.
A ne, nevěřím, že Most skončil :-) Vrátíš se k němu, jednou, protože je to tvé první mistrovské dílo a kdo jednou nahlédne do zahrad fantazie, nikdy nezapomene cestu zpátky. Ale život je od toho, aby se žil, ne snil (aspoň tak moc, jak jen to jde :-)) Přeji ti hodně síly k zvládnutí všeho, co "tam venku" na tebe čeká - a budu se těšit na tvůj návrat.
Děkuji ti za vše :-))

Re: Drahý Iane

(A., 20. 10. 2011 9:34)

...jaj... chybky se vloudily... věřím, že s tvou inteligencí můj vzkaz dešifruješ :-D